Το καλύτερο "μουσικό αυτί" στον κόσμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Το καλύτερο "μουσικό αυτί" στον κόσμο
Τι σου είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος αν δεν τον ρυπάνεις με όλων των ειδών τις μαλακίες..
ακούνε οι επαγγελματίες ρυπαντές?
ακούνε οι επαγγελματίες ρυπαντές?
Re: Το καλύτερο "μουσικό αυτί" στον κόσμο
Μονο απο την ταξη μου στο Δημοτικο ( εκτη ) εναν συμμαθητη (τριχορδο ) και μια συμμαθήτρια ( κιθάρα ) .
Υπήρξε και καποιος χαρακτηριστικα σε ενα πασιγνωστο μπαρακι των μουσικων παλια που επελεγε διαφορετικα ποτηρια και πόσο θα τα γεμιζει με νερο να παίζει οτι συγχορδιες ακουγε για πλάκα.
Οποτε κόψε κάτι - η πηγαινε σε κανα πανηγυρι να γνωρισεις μουσικάρες λαικους ΄κ δημοτικους που θα παιξουν οτι τους ζητησεις αν το ακουσουν μια φορα να καταλάβεις οτι το '' καλυτερο αυτί '' ειναι το λιγοτερο υπερβολη απο εντυπωσιασμο αδαους..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Επειδή είμαι απ τους μουσικούς που όταν ακούσουν κάτι μια φορά το παίζουν με τη μία, θέλω να σε πληροφορήσω οτι γιου φακ γουιθ δε ρονγκ μαρίν..
Σου βάζω ότι στοίχημα θέλεις οτι αυτό που κάνει το παιδάκι στο δεύτερο βίντεο το κάνουν ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη. Οτι στοιχημα θέλεις
Σου βάζω ότι στοίχημα θέλεις οτι αυτό που κάνει το παιδάκι στο δεύτερο βίντεο το κάνουν ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη. Οτι στοιχημα θέλεις
Εισαι απ αυτους που παιζουν οτι ακουσουν με την μια αλλα απο την άλλη ειναι σπανιο ... 
Καταλαβα ...
Εγω ειμαι πιτουρας και κουφος στα μουσικα αλλα ολη η παραδοση μας βασιζεται στο ''αυτι '' και υπηρξαν και υπάρχουν πάμπολοι που το κοριτσάκι δεν τους λεει τπτ.

Καταλαβα ...

Εγω ειμαι πιτουρας και κουφος στα μουσικα αλλα ολη η παραδοση μας βασιζεται στο ''αυτι '' και υπηρξαν και υπάρχουν πάμπολοι που το κοριτσάκι δεν τους λεει τπτ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ωραίο νήμα με ελαφρά προβοκατόρικο τίτλο.
Το ότι μπορεί να παίξει κάποιος κάτι που θα ακούσει (όταν συνήθως αναφερόμαστε σε μελωδίες με ή χωρίς την συνοδεία συγχορδιών) είναι κάτι σαφώς διαφορετικό σαν ικανότητα από το να μπορέσεις να διακρίνεις 10 νότες παιγμένες ταυτόχρονα.
Συνεχίστε...
Το ότι μπορεί να παίξει κάποιος κάτι που θα ακούσει (όταν συνήθως αναφερόμαστε σε μελωδίες με ή χωρίς την συνοδεία συγχορδιών) είναι κάτι σαφώς διαφορετικό σαν ικανότητα από το να μπορέσεις να διακρίνεις 10 νότες παιγμένες ταυτόχρονα.
Συνεχίστε...
Είσαι προφανώς καινούριος στο άθλημα. Αφού κατάλαβες έλα να βάλουμε ένα στοιχημα. Εχω κάτι δυσκολίες τελευταία.. Θα γίνεις και λίγο πιό ταπεινός μετά, όλοι θα κερδίσουμε κάτι.
Τέλος πάντων, είναι άλλο πράγμα να αναγνωρίσεις μία αλληλουχία τρίφωνων συγχορδιών με το αυτί (το κάνω απο 12 χρονών με ευκολία και ξέρω και δεκάδες άλλους) ή μιά μελωδία (επίσης), και άλλο να σου παίζει 8φωνη καραδιάφωνη και μετα να σου λεέι τραγουδα και ένα φα. Τέλος πάντων μην επιμένεις παίζω 41 χρόνια και όποιος μουσικός το έχει δει έχει μείνει μλκς. Αυτά. Αν επιμένεις θα χαρώ πολύ να χρηματοδοτήσεις το μονόκυκλο που ζαχαρώνω..
Τέλος πάντων, είναι άλλο πράγμα να αναγνωρίσεις μία αλληλουχία τρίφωνων συγχορδιών με το αυτί (το κάνω απο 12 χρονών με ευκολία και ξέρω και δεκάδες άλλους) ή μιά μελωδία (επίσης), και άλλο να σου παίζει 8φωνη καραδιάφωνη και μετα να σου λεέι τραγουδα και ένα φα. Τέλος πάντων μην επιμένεις παίζω 41 χρόνια και όποιος μουσικός το έχει δει έχει μείνει μλκς. Αυτά. Αν επιμένεις θα χαρώ πολύ να χρηματοδοτήσεις το μονόκυκλο που ζαχαρώνω..
Διαφορετικο ναι - σπανιο κ ''καλυτερο'' σαφως οχι.ST48410 έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 19:52Ωραίο νήμα με ελαφρά προβοκατόρικο τίτλο.
Συνεχίστε...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νταξ δεν κλεβω εκλησία, έτσι τα λέω. Δείξ το στον δασκαλό σου να σου πει. (αποχαιρέτα το μονόκυκλο που χάνεις..)
Νομίζω και εγώ ότι είναι πολύ λιγότεροι αυτοί που ακούν και διακρίνουν νότες σε τέτοιες συγχορδίες και ακόμα ποιο λίγοι σε κλάστερς έναντι αυτών που ακούν μια μελωδία. Με αυτή την έννοια μπορείς να το πεις και σπάνιο, αν και σήμερα είναι μάλλον λιγότερο σπάνιο σε σχέση με παλιότερες εποχές.
Για το καλύτερο δεν συμφωνώ. Ωστόσο μιλάμε για μικρό παιδί, μην ξεχνιόμαστε.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Τί όργανο παίζεις; (από απλή περιέργεια ρωτάω)πήζον bot έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 19:36Επειδή είμαι απ τους μουσικούς που όταν ακούσουν κάτι μια φορά το παίζουν με τη μία, θέλω να σε πληροφορήσω οτι γιου φακ γουιθ δε ρονγκ μαρίν..
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
κιθαραμπασοτυμπαναμπουζουκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 19 Φεβ 2019, 02:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πιο ταπεινος απο ''πιτουρας'' κ '' κουφος'' ;πήζον bot έγραψε: ↑18 Φεβ 2019, 19:57Είσαι προφανώς καινούριος στο άθλημα. Αφού κατάλαβες έλα να βάλουμε ένα στοιχημα. Εχω κάτι δυσκολίες τελευταία.. Θα γίνεις και λίγο πιό ταπεινός μετά, όλοι θα κερδίσουμε κάτι.
Ξεκαβάλα και στρογγυλοποίησε και αλλο τα γραφομενα - γελοιοποιείσαι εμφανιζόμενος σαν μοναδικο αστερι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές