Σοκαριστική η Ελ τιβι

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Σοκαριστική η Ελ τιβι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Σεπ 2024, 11:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:28
sharp έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:03
alekhine έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:31
εγω παντως για το ερτφλιξ που εφτιαξε η ερτ εχω να πω τα καλυτερα

αν μπορει καποιος να βαλει την εφαρμογη σε μια smart tv και να βλεπει απο εκει χωρις διαφημισεις εχει κανει την τυχη του
:+1:
Και σ' αυτό συμφωνώ. Έχει καλή επιλογή σε ελληνικές και ξένες σειρές, που δεν ακολουθούν την νετφλιξική βαρετή πεπατημένη και ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ.

Κατά τα άλλα, πραγματικά γελάω με τους πγιοτικούς που συνωστίζονται σε κάθε νήμα που ανοίγει για τα ριάλιτις ο λατρεμένος vantono. :lol:
Για το survivor μου εχουν ριξει ακυρο για τα καλά εδω μεσα (παρότι μόνοι τους πανε και ανοιγουν νηματα για τη ΓΕΣΘΗΜΑΝΑΡΑ) αλλα όλα τα άλλα νηματα μου μια χαρά τα εχουν τιμησει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Σεπ 2024, 11:49

micmic έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:56
Υπάρχει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ να δεις τηλεόραση από τη στιγμή που έχεις άπειρες επιλογές μέσω ίντερνετ, ακόμα και αν δεν μιλάς αγγλικά, σε οποιαδήποτε κατηγορία προγράμματος θέλεις. Για τους μεγαλύτερους δεν το συζητάω, από μία ηλικία και πάνω οι Έλληνες είναι λοβοτομημένοι. Οι μικρότεροι όμως και αυτοί που έχουν εξοικείωση με το ίντερνετ, είναι απορίας άξιον γιατί να παρακολουθήσουν πχ ένα ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ αντί να βρουν πλειάδα πολύ καλών ντοκιμαντέρ πάνω στο ίδιο θέμα μέσω ίντερνετ, πολλά εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα και δωρεάν διαθέσιμα μέσω youtube.

Μάλλον η απάντηση βρίσκεται 1) στο ότι κάποιοι θέλουν να βλέπουν "ζωντανό" πρόγραμμα και 2) στο the Paradox of Too Much Choice.
Eγώ θα πρότεινα εκτός από την εξοικείωση με το ίντερνετ, να βάλει κάποιος στο τραπέζι και την εξοικείωση που είχαν ή έχουν οι μεγαλύτεροι και οι μικρότεροι με τα βιβλία και τα μεγάλα κείμενα γενικότερα που επίσης κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο.

Με λίγα λόγια ισχύει το "πες μου τι διάβαζες να σου πω τι βλέπεις".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Σεπ 2024, 12:12

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
22 Σεπ 2024, 21:18
να επιστρεψει ο παναγιωτης χατζηστεφανου για να ξαναφτιαξει :102:
ΝΑΙ ΓΜ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΟΥ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 23 Σεπ 2024, 12:29

Feindflug έγραψε:
23 Σεπ 2024, 09:21
Chupacabra έγραψε:
22 Σεπ 2024, 23:29
Feindflug έγραψε:
22 Σεπ 2024, 21:30

Συμφωνώ, τύπε και απεχθάνομαι τους τύπους που δεν βλέπουν τηλεόραση από άποψη.

Σιγά τις μαλακίες και την ψαγμένη ενημέρωση που διαβάζετε στο διαδίκτυο ρε τύποι. Που είστε γραμμένοι σε κάτι γκρουπ Μανούλες του Facebook και ακολουθείτε κάθε βούρλο και influencer στα social media. Σας πείραξαν οι ειδήσεις του Μέγκα και το My Style Rocks και ακούτε Οικονομόπουλο, Καζαντζίδη, Κότσιρα και Μέλισσες.

1000 φορές να δω Χατζηνικολάου και Βίκυ Καγιά. Και το κάνω συνειδητά, όταν το κάνω, με την αναλογική κριτική ικανότητα που προφανώς δεν διαθέτουν οι καταναλωτές Reels και βίντεο Tik Tok, με την σέσουλα.
Το τι θα κάνει ο καθένας είναι προσωπική
του υπόθεση και δε σε αφορά.

Αν και από τα γραφόμενα σου φαίνεσαι μυρωδιάς αφού τα όσα γράφεις είναι
αντίθετα με τα όσα κάνει η συντριπτική
πλειοψηφία.
Δικέ μου, γράφεις σε φόρουμ, οπότε το τι κάνει ο κάθε ένας και πώς το σχολιάζουμε, είναι ο λόγος για τον οποίο γράφουμε. Δεν φαντάζομαι να πας στο κρεοπωλείο και να διαμαρτύρεσαι επειδή πουλάει κρέατα...

Για πες μας την άποψή σου, που είσαι μέσα στις δημοσκοπήσεις και στον παλμό της κοινωνίας. Τι προτιμούν οι Έλληνες; Τηλεόραση ή doom scrolling; Τηλεπαιχνίδια ή χαζά βίντεο στο tiktok; Καινούριου ή Σεβαστέρη;
Aν κρινω απ' την εισοδο του γλοιωδους Αυτια στο ευρωκοινοβουλιο λαμβανοντας την πρωτη θεση σε σταυρους δεν νομιζω
οτι το επιπεδο του μεσου τηλεθεατη ειναι καλυτερο απ' αυτο οσων κανουν doom scrolling και χαζευουν βιντεακια στο τικ τοκ.

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 23 Σεπ 2024, 12:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:49
micmic έγραψε:
Υπάρχει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ να δεις τηλεόραση από τη στιγμή που έχεις άπειρες επιλογές μέσω ίντερνετ, ακόμα και αν δεν μιλάς αγγλικά, σε οποιαδήποτε κατηγορία προγράμματος θέλεις. Για τους μεγαλύτερους δεν το συζητάω, από μία ηλικία και πάνω οι Έλληνες είναι λοβοτομημένοι. Οι μικρότεροι όμως και αυτοί που έχουν εξοικείωση με το ίντερνετ, είναι απορίας άξιον γιατί να παρακολουθήσουν πχ ένα ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ αντί να βρουν πλειάδα πολύ καλών ντοκιμαντέρ πάνω στο ίδιο θέμα μέσω ίντερνετ, πολλά εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα και δωρεάν διαθέσιμα μέσω youtube.

Μάλλον η απάντηση βρίσκεται 1) στο ότι κάποιοι θέλουν να βλέπουν "ζωντανό" πρόγραμμα και 2) στο the Paradox of Too Much Choice.
Eγώ θα πρότεινα εκτός από την εξοικείωση με το ίντερνετ, να βάλει κάποιος στο τραπέζι και την εξοικείωση που είχαν ή έχουν οι μεγαλύτεροι και οι μικρότεροι με τα βιβλία και τα μεγάλα κείμενα γενικότερα που επίσης κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο.

Με λίγα λόγια ισχύει το "πες μου τι διάβαζες να σου πω τι βλέπεις".
:bravo:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Σεπ 2024, 12:32

vantono έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:28
sharp έγραψε:
23 Σεπ 2024, 11:03

:+1:
Και σ' αυτό συμφωνώ. Έχει καλή επιλογή σε ελληνικές και ξένες σειρές, που δεν ακολουθούν την νετφλιξική βαρετή πεπατημένη και ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ.

Κατά τα άλλα, πραγματικά γελάω με τους πγιοτικούς που συνωστίζονται σε κάθε νήμα που ανοίγει για τα ριάλιτις ο λατρεμένος vantono. :lol:
Για το survivor μου εχουν ριξει ακυρο για τα καλά εδω μεσα (παρότι μόνοι τους πανε και ανοιγουν νηματα για τη ΓΕΣΘΗΜΑΝΑΡΑ) αλλα όλα τα άλλα νηματα μου μια χαρά τα εχουν τιμησει.
Λατρεία, παραμένεις κορυφή ό,τι και αν κάνουν οι δευτεράντζες μιμητές σου. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 23 Σεπ 2024, 13:03

micmic έγραψε:

Πάντως προσωπικά τηλεόραση βλέπω μόνο για κανένα στίβο σε ζωντανή μετάδοση (και αυτό μόνο αν βαριέμαι να το ψάξω σε αγγλική περιγραφή) και ίσως κάποια κάλυψη έκτακτης είδησης που αφορά την Ελλάδα (φυσικές καταστροφές κτλ). Πέρα από κάτι TB επιλεγμένων από μένα ταινιών και σειρών που έχω ήδη σε σκληρούς δίσκους (και τα οποία δεν θα έχω χρόνο να τα δω ποτέ ακόμα κι αν βλέπω 8 ώρες τη μέρα, γιατί πολύ απλά δεν θα ζήσω τόσο), αυτό που συχνά θα ήθελα να δω είναι πολλά από τα -επίσης επιλεγμένα από μένα- ντοκιμαντέρ που έχω μαζέψει. Όποτε έχω χρόνο προτιμώ να δω ένα από αυτά τα ντοκιμαντέρ.
Κανένα ντοκιμαντέρ βλέπεις, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 23 Σεπ 2024, 13:07

Feindflug υπαρχουμε κι εμεις που βλεπουμε απλα ονλαιν τσοντες και ματς του ΠΑΟΚ
δεν ειναι θεμα ''αποψης'' και αρχιδιες, απλα βαρεμαρα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών