Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Ο τρίτος κύκλος του White Lotus δείχνει καλός ενώ τον Απρίλιο περιμένουμε και τον νέο κύκλο του Black Mirror.
-
Μάλλον έφαγε πόρτα από ΗΠΑ, το λες και κατόρθωμα, και έβγαλε το απωθημένο του στη Γερμανία...SeaHawk έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 09:36Aρχες δεκαετιας 90 κολλητος μου μεταναστευει στην Γερμανια συγκεκριμενα στην Στουτγκαρδη
Καποια στιγμη με παιρνει τηλ
Εμενε σε ενα μοτελ το με ιδιοκτητη Ελληνα.
Ο ιδιοκτητης λοιπον φορουσε καουμποικες μποτες με σπιρουνια γιλεκο καουμποικο καπελο καπνιζε πουρο και ειχε αμερικανικο αυτοκινητο το οποιο στο καπο ειχε κερατα ταυρου.
Οσο καθοταν στην ρεσεψιον ειχε απεναντι του μια μικρη τηλεοραση η οποια ηταν μονιμα γυρισμενη σε ενα καναλι που εδειχνε 24 ωρες το 24ωρο γουεστερν
Λετε να ηταν ο Beria;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Απίστευτο το Adolescence, απίστευτη ταλεντάρα o Stephen Graham, ο Jamie, η ψυχολόγος, βασικά όλοι, ένας κι ένας. ΄
Σκηνοθεσία, σενάριο, μουσική, γάμησαν όλα. Επίσης τα αγγλόφωνα σχολεία οι δάσκαλοι και τα παιδάκια είναι ακριβώς έτσι, σα να βλέπω τις κόρες μου. Τρομακτικό.
Σκηνοθεσία, σενάριο, μουσική, γάμησαν όλα. Επίσης τα αγγλόφωνα σχολεία οι δάσκαλοι και τα παιδάκια είναι ακριβώς έτσι, σα να βλέπω τις κόρες μου. Τρομακτικό.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

3ος κύκλος στο Wheel of time.
- Chilloutbuddy
4 μηνύματα αντιβάϊρους μου έβγαλε
malware, adware, trojan, DDoS

Βάλε το adguard ως extension στον browser που χρησιμοποιείς , και ρύθμισε τα φίλτρα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 08:014 μηνύματα αντιβάϊρους μου έβγαλε
Μετά είναι όλα ΟΚ

- Chilloutbuddy
δε με νοιάζουν οι διαφημίσεις, με νοιάζει μην αρπάξει το πισί κανα έιτζ

Έλα ρε, 7 ξένα sites παρακολουθώ για σειρές και ταινίες. Δεν άρπαξα τίποτα μέχρι τώρα με βάση τα μέτρα ασφαλείας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 08:36δε με νοιάζουν οι διαφημίσεις, με νοιάζει μην αρπάξει το πισί κανα έιτζ
Δεν έχω άλλο antivirus πλην του defender των win 11 και του adguard.
Όλα νορμάλ και στο pc και σε 2 λάπτοπ.
ΣΣ: Και προτζέκτορα έχουμε , συνδέω λάπτοπ με προτζέκτορα και προβάλλω όχι κάτω από 1080p ,σαν σε 60άρα οθόνη.
Είδες τι "παπάδες" κάνει ο φιλόλογος;

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γιατί γαμάνε τα υποβρύχια! Last resort έφαγε φοβερή σειρά , cancel ξέρουμε γιατίChilloutbuddy έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 02:43Όχι τόσο καουμπόϊκα για μένα αλλά είναι αλήθεια ότι έχω τα κολλήματά μου
πχ δε νομίζω ότι υπάρχει σειρά ή ταινία με υποβρύχια που δεν την έχω δει
τρέχα γύρευε τι απωθημένο μου έχει μείνει και από πού, στερητικό σύνδρομο για βανίλια υποβρύχιο ίσως

Μετά γκρινιάζει που δεν δουλευουν τα usb τουChilloutbuddy έγραψε: ↑16 Μαρ 2025, 08:014 μηνύματα αντιβάϊρους μου έβγαλε

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Γιατι μπαινετε απο τετοια βοθροσαητ θα ηθελα να ξερα...
Οταν εβλεπα σειρες μεσω ονλαην στριμινγκ, δηλαδη πριν η αγαπημενη μου υπουργος θεσμοθετησει ορθα την απαγορευση, πριν πολυ καιρο δηλαδη, εγω εμπαινα απο σαητ που δεν εχουν καν Pop ups. Επισης, τοτε παλια, εψαχνα μεσω ρεντιτ στο υπαρχον ακομα (θου Κυριε) μεγκαθρεντ τα αξιοπιστα.
Οταν εβλεπα σειρες μεσω ονλαην στριμινγκ, δηλαδη πριν η αγαπημενη μου υπουργος θεσμοθετησει ορθα την απαγορευση, πριν πολυ καιρο δηλαδη, εγω εμπαινα απο σαητ που δεν εχουν καν Pop ups. Επισης, τοτε παλια, εψαχνα μεσω ρεντιτ στο υπαρχον ακομα (θου Κυριε) μεγκαθρεντ τα αξιοπιστα.
Υπαρχει ακομη λειτουργικος [για την ελλ] mirror του pirate bay (τορεντς πολιτισμος )
Επι του θεματος πολλα υποσχομενο 2ρο seasson του last of us ( δεν εχω δει ουτε το πρωτο ολο αλλα ειμαι φαν του game )
Το γαμευσαν ολιγον στο καστ βεβαια γιατι η πρωταγωνιστρια ( που ειναι σαν με συνδρομο down δεν εχει καμια σχεση με την original του game . )

ενω η ντινα και η αμπυ ειναι ακριβως το αντιθετο ( ''ανωτερες'' απο το game ). [στο 15sec του τρειλερ η αμπυ και στο 40 η ντινα ]
SpoilerShow
Επι του θεματος πολλα υποσχομενο 2ρο seasson του last of us ( δεν εχω δει ουτε το πρωτο ολο αλλα ειμαι φαν του game )
Το γαμευσαν ολιγον στο καστ βεβαια γιατι η πρωταγωνιστρια ( που ειναι σαν με συνδρομο down δεν εχει καμια σχεση με την original του game . )

ενω η ντινα και η αμπυ ειναι ακριβως το αντιθετο ( ''ανωτερες'' απο το game ). [στο 15sec του τρειλερ η αμπυ και στο 40 η ντινα ]
- Chilloutbuddy
Πολύ καλή και η δεύτερη σεζόν του 1923

-
Mολις είδα το 1ο επεισόδιο.Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Μαρ 2025, 05:35Απίστευτο το Adolescence, απίστευτη ταλεντάρα o Stephen Graham, ο Jamie, η ψυχολόγος, βασικά όλοι, ένας κι ένας. ΄
Αρκετά καλό.
Για να δούμε πως θα εξελιχθεί.
Είδα το The Queen's Gambit
Το προτείνω ανεπιφύλακτα, σκακιστικό είναι.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα, σκακιστικό είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 2373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Αύγ 2023, 16:21
-