Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Big brother και κορονοιός
Ξεκατινιάσματα δεν βλέπω ακομα, και ανησυχώ πολύ. Βαρετά εξελίσσεται. Παει ο αλλος/η δεθυμάμαι και λεει στον γκέη "παρόλο που ειμαι συντηρητικός, εσένα σε εχω συμπαθήσει πολύ και αισθάνομαι προστατευτικά απέναντί σου" κτλ κτλ... ΡΕΤΙΝΑΦΤΑΡΕ? Δεν πρόκειται να προσελκύσει κόσμο/τηλεθεατές έτσι η φάση.
Τουλάχιστον δείχνει οτι θα πέσει πούτσα αργά ή γρήγορα, κάτι ειναι κι αυτο. Ήδη ψιλοαγκαλιάζονται και τρίβονται κάποιες με κάποιους.
Τουλάχιστον δείχνει οτι θα πέσει πούτσα αργά ή γρήγορα, κάτι ειναι κι αυτο. Ήδη ψιλοαγκαλιάζονται και τρίβονται κάποιες με κάποιους.
Τι ΒΥΖΑΡΕΣ η ποκερου
Λογικά ο θεμης με τον νικοvantono έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 00:32Ξεκατινιάσματα δεν βλέπω ακομα, και ανησυχώ πολύ. Βαρετά εξελίσσεται. Παει ο αλλος/η δεθυμάμαι και λεει στον γκέη "παρόλο που ειμαι συντηρητικός, εσένα σε εχω συμπαθήσει πολύ και αισθάνομαι προστατευτικά απέναντί σου" κτλ κτλ... ΡΕΤΙΝΑΦΤΑΡΕ? Δεν πρόκειται να προσελκύσει κόσμο/τηλεθεατές έτσι η φάση.
Σενέκας έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:49Rocco Siffredi έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:46
dream team εχει μαζευτει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ston-skai/
ο χαοτικος δεν είναι αυτός;

υγ: τι παρατραγουδα ειναι αυτα;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 00:42Σενέκας έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:49Rocco Siffredi έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:46
dream team εχει μαζευτει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ston-skai/
ο χαοτικος δεν είναι αυτός;αν δεις το κειμενο του λεει οτι μπαινει στο ΒΒ για να φέρει το χάος!
υγ: τι παρατραγουδα ειναι αυτα;
SpoilerShow

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Από αύριο φαίνεται να ξεκινούν δειλά-δειλά τα ξεκατινιάσματα, απ'ότι είδα στο τρέιλερ. Κανε το σταυρό σου να εχουν ανοδική πορεία, αλλιώς με τα ροχαλητά του ενός χοντρού, τους πατσάδες της άλλης στο ντουζ και τις στατικοποδηλασίες των καγκουραίων, δεν μπουσουλάει το πρόγραμμα, πάει σούμπιτο για απόσυρση.
Καλά ακόμα φοβισμένοι είναιvantono έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 01:05Από αύριο φαίνεται να ξεκινούν δειλά-δειλά τα ξεκατινιάσματα, απ'ότι είδα στο τρέιλερ. Κανε το σταυρό σου να εχουν ανοδική πορεία, αλλιώς με τα ροχαλητά του ενός χοντρού, τους πατσάδες της άλλης στο ντουζ και τις στατικοποδηλασίες των καγκουραίων, δεν μπουσουλάει το πρόγραμμα, πάει σούμπιτο για απόσυρση.
Η κρητικια που χει την φώτιση του θεού θα τους σπάσει τα νεύρα σε όλους, έχει ξερολιαση
Η τραγουδιαρα στάνταρ είναι κακομαθημενο, οι άλλοι οι λοατκι και οι χοντρές τα χουν βρει, άντε να την πέσουν στον δήμαρχο
Η αλβανιδα και η ρουμανα στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν, ο μιλι βανιλι λογικά κάποια στιγμή θα σπάσει νεύρα
- hellegennes
Να προσεύχεστε να μην ανακαλύψουν τα κανάλια το φόρουμ και αρχίζουν να προσκαλούν χρήστες. Ή να προσεύχεστε να το ανακαλύψουν. Όπως το βλέπει ο καθένας.vantono έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 01:05Από αύριο φαίνεται να ξεκινούν δειλά-δειλά τα ξεκατινιάσματα, απ'ότι είδα στο τρέιλερ. Κανε το σταυρό σου να εχουν ανοδική πορεία, αλλιώς με τα ροχαλητά του ενός χοντρού, τους πατσάδες της άλλης στο ντουζ και τις στατικοποδηλασίες των καγκουραίων, δεν μπουσουλάει το πρόγραμμα, πάει σούμπιτο για απόσυρση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν βλέπατε masterchef ρεμάλια και παρακολουθείτε αυτήν την μπούρδα; Ένα επίπεδο
Είδατε πώς κοιτούσε ο Νικόλας την κοπέλα που πήγε να ρωτήσει για τα ρούχα; Γκέι δεν είπε ότι είναι;
- hellegennes
Μπορεί να είναι μπι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 01:36Να προσεύχεστε να μην ανακαλύψουν τα κανάλια το φόρουμ και αρχίζουν να προσκαλούν χρήστες. Ή να προσεύχεστε να το ανακαλύψουν. Όπως το βλέπει ο καθένας.vantono έγραψε: ↑01 Σεπ 2020, 01:05Από αύριο φαίνεται να ξεκινούν δειλά-δειλά τα ξεκατινιάσματα, απ'ότι είδα στο τρέιλερ. Κανε το σταυρό σου να εχουν ανοδική πορεία, αλλιώς με τα ροχαλητά του ενός χοντρού, τους πατσάδες της άλλης στο ντουζ και τις στατικοποδηλασίες των καγκουραίων, δεν μπουσουλάει το πρόγραμμα, πάει σούμπιτο για απόσυρση.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 249 Απαντήσεις
- 5336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Μάιος 2025, 01:31