To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Δεκ 2024, 01:49

georgebi έγραψε:
20 Δεκ 2024, 20:20
stergiosbik έγραψε:
20 Δεκ 2024, 20:14
Η Λουλού ο Μάστορας παίζει τον Καζαντζίδη ρε;
Ημαρτον Παναγία μου!
Καζαντζιδολόγος δεν είμαι....ουτε και Μαστορολόγος βέβαια :102:

αλλά αυτό που ακούω δεν μου μοιάζει για λουλού

Ο Μάστορας ειναι μάστορας στις μιμήσεις, γενικα.
Φουλ πετυχημένη μίμηση Σαμπάνη
https://www.youtube.com/shorts/nYZkI4mJi2o

Φουλ πετυχημένες μιμήσεις άλλων

Τον Καζαντζίδη μπορω να πω οτι τον μιμείται και σχετικά ανεπαρκώς, συγκριτικά με τους υπολοιπους.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: To «Υπάρχω» για τη ζωή του Καζαντζίδη, πόσα Όσκαρ πιστεύετε πως θα πάρει του χρόνου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 23 Δεκ 2024, 21:20

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
https://freecinema.gr/greek-box-office-yparxw-rocketed/

Αυτή την εβδομάδα, ο Στέλιος Καζαντζίδης και το «Υπάρχω» άνοιξαν με τρόπο που έκανε τα σινεμά να θυμηθούν μέρες… «Τιτανικού»!

Εικόνα

Όταν την Παρασκευή το μεσημέρι έμαθα πως το «Υπάρχω» ξεκίνησε την πρώτη του μέρα προβολής με 22.056 εισιτήρια, έκανα μια πρόχειρη πρόβλεψη για συνολικό τετραήμερο στα 120.000. Μέχρι και το γραφείο διανομής το θεώρησε κάπως υπερβολικό! Φανταστείτε να μην είχε και βροχές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας στο weekend…

Εικόνα

Το τριήμερο που ακολούθησε, το «Υπάρχω» σημείωσε αυτή την απίστευτη προσέλευση: 20.576, 36.120 και 38.951 (στις αντίστοιχες μέρες)! Το μερίδιο της Αθήνας ήταν 48.963 εισιτήρια (από 57 οθόνες), η Θεσσαλονίκη έκοψε 16.858 εισιτήρια (από 25 οθόνες) και η υπόλοιπη επαρχία… αναστήθηκε, με 51.882 εισιτήρια (από 78 οθόνες).

Εμφανίστηκαν ουρές έξω από ταμεία μονών αιθουσών ολόκληρης της χώρας που οι ιδιοκτήτες των κινηματογράφων είχαν να δουν εδώ και δεκαετίες!

Εικόνα

Μιλάμε για το πέμπτο μεγαλύτερο opening ελληνικής ταινίας εδώ και δεκαετίες

Εικόνα

Το word of mouth είναι τόσο ισχυρό, σε βαθμό να μοιάζει το «Υπάρχω» με ένα είδος… εθνικής υποχρέωσης για τους θεατές. Εάν ισχύσουν όλα αυτά (τα οποία θα μελετάω σταδιακά), τότε όντως θα πρέπει να σκεφτόμαστε μέρες «Τιτανικού» (1997)!

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 23 Δεκ 2024, 21:29

O Mελισσανιδης εμαθα σημερα πως ηταν ο εμπνευστης της ταινιας και αυτος που κινησε τα νηματα να υλοποιηθει.

.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 23 Δεκ 2024, 21:41

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2024, 14:19
Τι παιζει με Καζαντζίδη και Ισραηλ που λετε ολοι? Τι επεισόδια εχω χασει? :smt017
Προσκυνα Στελαρα εβραιοδουλε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 23 Δεκ 2024, 21:44

Αρίστος έγραψε:
23 Δεκ 2024, 21:29
O Mελισσανιδης εμαθα σημερα πως ηταν ο εμπνευστης της ταινιας και αυτος που κινησε τα νηματα να υλοποιηθει.

.
Ε καλά ....αυτό δεν ειναι και κανα φοβερό μυστικό :102:

Δ.Δανικας.: Κάτι μου έλεγες για τον άνθρωπο που είχε την ιδέα να γίνει η ταινία.

Γ.Λιανης.: Η ιδέα ήταν ενός τρελού. Να σου πως ποιος είναι; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτός είχε την ιδέα της ταινίας και δεν το ξέρει κανείς. Ακου ο τρελός ο πρόεδρος τι έκανε. Με φωνάζει στον 7ο όροφο στην Aegean και μου λέει: «Εγραψες βιβλίο για τον Καζαντζίδη;». Αυτός όμως έχει μανία με τον Καζαντζίδη, λόξα. Μου λέει: «Να το κάνουμε ταινία! Το θέλω! Εχω τέσσερα όνειρα: το γήπεδο της ΑΕΚ, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, το Μουσείο της ΑΕΚ και την ταινία για τον Καζαντζίδη!». Και με ρωτάει: «Πες μου ποιος θα το κάνει;». «Αυτοί που έκαναν την “Ευτυχία”», του απαντάω.

Δ.Δ.: Ακριβώς. Tanweer. Ο Σαμιώτης.

Γ.Λ.: Μου λέει «φέρ’ τους μου εδώ». Και του πήγα εκεί τον Σαμιώτη και την Κατερίνα Μπέη (η σεναριογράφος). Τους γνωρίζει, τρελαίνεται. Στο σενάριο βοηθήσαμε την Κατερίνα εγώ κι ο Μπαλαχούτης που έχουμε γράψει βιβλία για τον Καζαντζίδη, αλλά έκανε άλλο πράγμα η Κατερίνα, πολύ κινηματογραφικό και πολύ ωραιότερο. Αλλά όλη η ιδέα είναι αυτού του τρελού. Και θα σου εμπιστευτώ τώρα τι μου είπε εχθές μόλις είδε την ταινία. «Θα κάνουμε τον Τόλη! Μετά τον Καζαντζίδη είναι αυτός. Οχι σε αξία. Τον προσκυνούσαν όλες οι γυναίκες!».

Λοιπόν, όλη η ταινία για τον Καζαντζίδη είναι δική του. Και πέρασε από χίλια κύματα. Στην αρχή δεν συμφωνούσε καθόλου η Βάσω, δεν συμφωνούσε καθόλου ο Τζανιδάκης, που είναι ο κουμπάρος. Τα εμπόδια τα ξεπέρασε όλα ο Μελισσανίδης. Είχαμε σταματήσει τις επαφές. Είχαμε πάει στην Ελευσίνα, δεν τους πείσαμε, η Μπέη, εγώ ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος (ο σκηνοθέτης).

Ο Μελισσανίδης τα ξεπέρασε όλα.

https://www.protothema.gr/culture/artic ... kazadzidi/

:102::102::102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 23 Δεκ 2024, 22:01

αν και δεν είμαι φίλος τελικά μόνο ο ολυμπιακός έχει κάτι που μοιάζει με ύμνο

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 24 Δεκ 2024, 17:38

Η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχει ύμνο είναι ο Παναθηναϊκός.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 24 Δεκ 2024, 17:42

runner έγραψε:
24 Δεκ 2024, 17:38
Η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχει ύμνο είναι ο Παναθηναϊκός.
Γ. Μουζάκης μουσική, Γ. Οικονομίδης λόγια

Υγ. Τον Ύμνο του Πανιωνίου έχει γράψει ο Σμυρναίος συνθέτης Δήμος Μηλανακης και τους στίχους ο σπουδαίος ποιητής Στέλιος Σπεράντζας
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 26 Δεκ 2024, 00:36

Γουστα είναι αυτά θεωρώ τον Μπιθικώτση πιο πραγματική φωνή απ τον κλαψιάρη με τα μακρόσυρτα Καζαντζίδη
Χωρίς να εξετάζω καν χαρακτήρες

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 26 Δεκ 2024, 00:41

Beria έγραψε:
20 Δεκ 2024, 21:50
Στύξ έγραψε:
20 Δεκ 2024, 21:26
Σέβομαι απεριόριστα τον Μπιθικώτση που συμμετείχε στη ταινία του Αλεξανδράκη για την οποία ο τελευταίος χρεωκόπησε.

Ο Μπιθικώτσης ήταν αεροπλανοφόρο ρε.
Ο επόμενος ήταν καράβι (και δεν ήταν ο Καζαντζίδης, ήταν ο Γαβαλάς)
Νομίζω ότι αυτό το κλιπ υπάρχει και μεγαλυτερο και μοιράζει σε όλους λεφτά 5-6 ποσοι και ο Μπιθικώτσης απλά τον καρφώνει και συνεχίζει στον επόμενο

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 26 Δεκ 2024, 01:49

Τι σκαρφαλώνει στα δέντρα και τραγουδάει;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Δεκ 2024, 01:54

Οργισμένος έγραψε:
20 Δεκ 2024, 22:13
μεγας ο Μπιθι αλλα φωνη δεν ειχε περα απο τελειως παραφωνος.
:str8jack:
Οργισμένος έγραψε:
20 Δεκ 2024, 22:21

Ρε μπαγλαμα, μαθε να διαβαζεις, ο Στελιος ειχε κλασεις ανωτερη φωνη απο Μπιθι. Ο τελευταιος μαλιστα ειναι εν γενει παραφωνος περα απο αφωνος.

:str8jack::str8jack::str8jack::str8jack::str8jack:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 28 Δεκ 2024, 02:21

Σήμερα την είδα. Φοβερή ταινία. Φοβερή ηθοποιία. Αυτό δείχνει πως στην Ελλάδα, όταν θέλουμε μεγαλουργούμε. Στο Ισραήλ όταν προβληθεί θα γίνει χαμός το ίδιο.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 28 Δεκ 2024, 02:50

Και κάτι ακόμα. Στο σινεμά υπήρχε πολύ νεολαία. Επιτέλους να μάθουν οι νέοι τι σημαίνει μουσική, όχι τα σκουπίδια της τραπ.

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 29 Δεκ 2024, 16:49

Η γυναίκα του Καζαντζίδη έμεινε ικανοποιημένη από την ταινία

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών