Νήμα γαμηστερών ταινιών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Νήμα γαμηστερών ταινιών
Το είδα. Εργάρα όντως.
Ο Μπόγκυ έβγαλε πολύ όμορφες ταινίες, αλλά νομίζω πως έμειναν στην ιστορία οι λάθος . Δες το In a lonely place https://www.imdb.com/title/tt0042593/
Δες και το απίστευτο Sweet Smell of Success με Τονυ Κέρτις και Μπαρτ Λανγκαστερ https://www.imdb.com/title/tt0051036/?ref_=nv_sr_1
Ευχαριστώ για τις προτάσεις-θα το προσπαθήσωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 09:31Το είδα. Εργάρα όντως.
Ο Μπόγκυ έβγαλε πολύ όμορφες ταινίες, αλλά νομίζω πως έμειναν στην ιστορία οι λάθος . Δες το In a lonely place https://www.imdb.com/title/tt0042593/
Δες και το απίστευτο Sweet Smell of Success με Τονυ Κέρτις και Μπαρτ Λανγκαστερ https://www.imdb.com/title/tt0051036/?ref_=nv_sr_1
- Otto Weininger
- Otto Weininger
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ναι αμε γιατι οχι?

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γιατί θεωρώ ότι θα την είδες ενήλικος και δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτή την ηλικία να σε ενθουσιάσει τόσο πολύ ώστε να τη βάλεις στις "γαμηστερές" (όχι ότι δεν είναι καλή ταινία-αν και αντιδραστική στο μήνυμά της)
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οι λογοι ειναι αρκετοι
α) καλες ερμηνειες (ειδικα του Hugo Weaving)
β) εξαιρετικη φωτογραφια
γ) πολυ καλο storytelling επειδη σε αναγκαζει με τον τροπο που ειναι δομημενη να σκεφτεις για ποιον λογο γινονται ολα αυτα που δειχνει(π.χ. γιατι ο τυπος βασανιζει την Portman που ειναι με το μερος του)
δ) ειναι καπως "σκοτεινα" κινηματογραφημενη(το οποιο δεν αρεσει σε ολους)
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Last Veteran
Ναι ρε συ, δεν μπορούσα να αλλάξω και τελείως τον τίτλο. Να τρολαρω αυτούς που έφτιαξαν το σποιλερ τίτλο απλάΓραφικός έγραψε: ↑08 Μαρ 2019, 00:04Last Veteran έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 23:21Τελευταία Εξοδος: Τούνελ πίσω απ'την αφίσα της Ρίτα ΧεηγουορθSpoilerShowΗ αφίσα μπροστά από το τούνελ ήταν της Ρακελ Γουελς

- Last Veteran
Μιας και πιάσατε τα Νουάρ -ειδικά το DOA πολύ καλό, μου είχε κάνει εντυπωση- θυμάμαι μια φορά εδώ και 20 χρόνια είμαστε με ένα φίλο αργά και πίναμε και σε κάποια φάση ξεκινά στην τβ μια παλια ταινία.
Ήταν το "Πορτραίτο της Τζένη". Χαχαχουχα με το φίλο γέλαγαμε διότι θεωρούσαμε ότι θα ναι μια γλυκανάλατη μαλακία και χάχαχα και ας τη δούμε, δε γαμιεται. Μας άφησε μαλακες, μας φάνηκε απίστευτα καλή, δεν ξέρω αν ήταν λόγω αλκοόλ ή ηταν όντως.
Δεν την έχω ξαναδεί από τότε γιατί φοβάμαι μήπως δεν την βρω τόσο καλή και δεν θέλω με τίποτα να χάσω την υπέροχη αίσθηση που μου είχε αφήσει. Ακόμα πετάμε ατάκες στο ξεκάρφωτο με το φίλο για την "ήττα" που είχαμε φάει τότε (ότι και καλά θα μας φαινόταν μουφα).
Ήταν το "Πορτραίτο της Τζένη". Χαχαχουχα με το φίλο γέλαγαμε διότι θεωρούσαμε ότι θα ναι μια γλυκανάλατη μαλακία και χάχαχα και ας τη δούμε, δε γαμιεται. Μας άφησε μαλακες, μας φάνηκε απίστευτα καλή, δεν ξέρω αν ήταν λόγω αλκοόλ ή ηταν όντως.
Δεν την έχω ξαναδεί από τότε γιατί φοβάμαι μήπως δεν την βρω τόσο καλή και δεν θέλω με τίποτα να χάσω την υπέροχη αίσθηση που μου είχε αφήσει. Ακόμα πετάμε ατάκες στο ξεκάρφωτο με το φίλο για την "ήττα" που είχαμε φάει τότε (ότι και καλά θα μας φαινόταν μουφα).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 967 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για να τα λέω με τη ΓΑΛΗ
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Μαρ 2025, 02:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το νήμα των εγκλημάτων
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Μάιος 2023, 23:04 » σε Εγκληματικότητα - 107 Απαντήσεις
- 8207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
Σήμερα, 19:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το νημα της Σινοφιλιας
από Στρακαστρουκας » 14 Νοέμ 2023, 14:31 » σε Διεθνής πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 1437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας