Big brother και κορονοιός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Big brother και κορονοιός
Δυνατα γκομενακια ,προβλεπω οτι μονο ο μπαγκλαντεσιανος θα πηδηξει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η Ρουμάνα δε σας αρέσει;
Για ολα τα γουστα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
λείπει ένα τραβέλι και καναδυο κτηνοβάτες να δέσει το γλυκό.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 18:06Χοντρή που μιλάει για body positivity, τσεκΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:54Όντως.Rocco Siffredi έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 17:46
dream team εχει μαζευτει
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ston-skai/
Και απ' ό,τι βλέπω υπάρχει σαφέστατη υπεροχή του θηλυκού φύλου.
Gay n.1, τσεκ
Gay n.2 - ακτιβιστης, τσεκ
Αλβανίδα που θέλει να κάνει νόμο για το μπουλινγκ, τσεκ
Μπαγκλαντεσιανος, τσεκ.
ΣΚΑΙ, εγγύηση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
τη χοντρή για να πάρει άδεια παραμονής.
plus size Μοντελο δηλωνει οχι χοντρη
Η ρουμάνα είναι δυνατή, αλλά σιχαίνομαι τα εκτεταμένα τατουαζ, 1-2 μικρά διακριτικά τα ανεχομαι αλλά με αυτή έχω την αίσθηση ότι θα ακουμπήσω το χέρι της και θα ξεβάψει. Η αλαβανίδα είναι οκ, και η κρητικιά αν και μεγαλοκοπέλα. Η τραγουδιάρα μου βγάζει κάτι πολύ αρνητικό και δεν ξέρω τον λόγο
αυτό ισχύει
χτυπήσανε χρυσό με το καστ απο τα παρατράγουδα
Είναι 28 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και είναι αγρότισσα. Ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως λέει η ίδια, είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά και ο άνδρας των ονείρων τις θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.
Πότε ξεκινάει;
επιτέλους θα ξεκινήσω να βλέπω τιβι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμφωνώ ως προς τα τατουάζ αλλά ασχέτως αυτών, άσχημη δεν τη λες.Lord Brum έγραψε: ↑29 Αύγ 2020, 18:14Η ρουμάνα είναι δυνατή, αλλά σιχαίνομαι τα εκτεταμένα τατουαζ, 1-2 μικρά διακριτικά τα ανεχομαι αλλά με αυτή έχω την αίσθηση ότι θα ακουμπήσω το χέρι της και θα ξεβάψει. Η αλαβανίδα είναι οκ, και η κρητικιά αν και μεγαλοκοπέλα. Η τραγουδιάρα μου βγάζει κάτι πολύ αρνητικό και δεν ξέρω τον λόγο
ο τροχός της τύχης πότε ξεκινάει?
Ναι ρε η χοντρή θα τα πάρει τα φράγκα και θα πάει να τα φάει σουβλάκια με τον Μπαγκλαντεσιανο. Που να σκασετε πχια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ισπανικο big brother
από jackie Daniels » 08 Φεβ 2025, 17:16 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 36 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
11 Φεβ 2025, 21:08
-
-
- 249 Απαντήσεις
- 5333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Μάιος 2025, 01:31