Ποιο ριαλιτι είναι αυτό;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:38Αυτό που λες είναι άλλο Ριάλιτι σήριαλ Που παίζει εδώ και 3-4 χρόνια
Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό τι είχα πάντα απορία ισχέι και για κάτι 8χρονα που παίζουν σε ταινίες gore splatter horrorGreen Dragon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:40Να εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να πρωταγωνιστούν 11χρονα σε σειρά κατάλληλη για άνω των 17 ετών. Δεν ισχύει η αρχή της ισότητας;
Όχι μόνον μαυράκια, είναι πολύχρωμη.πατησιωτης έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:36Απέξω απέξω το γυρίζουν οι προοδευτικές δυνάμεις για να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία και να βγάλουν τους αντιδρώντες καθυστερημένους,πατριαρχικούς κλπ.
Εχει και μαυράκια για να καταπολεμήσει τον συστημικό ρατσισμό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εϊδα trailer, μου φαίνεται απίστευτα βαρετό και δεν με ψήνει να κάτσω να το δω μόνο και μόνο για να διαφωνήσω μαζί σας.
Κάποιος να κάνει την καλή να το δει ώστε να κάνει ανταπόκριση και να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.
Να το τρέιλερ, δεν μου φαίνεται να έχει όργια
Αν καυλώνετε με 11χρονα, δικό σας το πρόβλημα. Αφιερωμένο, ευχαριστήστε με με πουμού.
Κάποιος να κάνει την καλή να το δει ώστε να κάνει ανταπόκριση και να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.
Αν καυλώνετε με 11χρονα, δικό σας το πρόβλημα. Αφιερωμένο, ευχαριστήστε με με πουμού.
Δεν έχει ταγκαριστεί ακόμα και μου φαίνεται πάάάάρα πολύ χλωμό να έχει οτιδήποτε άνω του pg13.Green Dragon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:40Να εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να πρωταγωνιστούν 11χρονα σε σειρά κατάλληλη για άνω των 17 ετών. Δεν ισχύει η αρχή της ισότητας;
Όντως το τρέιλερ δεν μοιάζει να είναι προκλητικό. Αντιθέτως. Αλλά twerk τα μωρά μωρέ; και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που καβλωνουν με τα 11 χρονα, και θα νιώσουν ολίγον τι πιο φυσιολογικο το να καβλωνουν με 11χρονα.Βλήμα έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:44Εϊδα trailer, μου φαίνεται απίστευτα βαρετό και δεν με ψήνει να κάτσω να το δω μόνο και μόνο για να διαφωνήσω μαζί σας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε Βλήμα, σοβαρολογείς τώρα;
Το πρόβλημα είναι ποιοι καυλώνουν με 11χρονα (που ούτως ή άλλως είναι πολλοί) ή το αν μπορεί να κυκλοφορεί έτσι στο χαλαρό, μια σειρά που απευθύνεται σ' αυτούς;
Στην τελική, μία παραγωγή που πρωταγωνιστούν παιδιά αλλά είναι ακατάλληλη για παιδιά αν δεν είναι πορνό, τι είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πού είδες καλή μου γαλή ότι είναι ακατάλληλη; Κάθεσαι και πιστεύεις τον Otto Weininger;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:51Ρε Βλήμα, σοβαρολογείς τώρα;
Το πρόβλημα είναι ποιοι καυλώνουν με 11χρονα (που ούτως ή άλλως είναι πολλοί) ή το αν μπορεί να κυκλοφορεί έτσι στο χαλαρό, μια σειρά που απευθύνεται σ' αυτούς;
Στην τελική, μία παραγωγή που πρωταγωνιστούν παιδιά αλλά είναι ακατάλληλη για παιδιά αν δεν είναι πορνό, τι είναι;
Βλήμα έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:53Πού είδες καλή μου γαλή ότι είναι ακατάλληλη; Κάθεσαι και πιστεύεις τον Otto Weininger;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:51Ρε Βλήμα, σοβαρολογείς τώρα;
Viewers have discovered that the streaming platform has given it a TV-MA rating, and so, they are now expressing their outrage and trying to get it removed from the Netflix roster altogether.
The TV-MA rating means that a program is specifically designed for mature audiences only. It signifies that the content would either include foul language, graphic violence, or graphic sexual activity, or any combination of all these elements. Netflix rarely assigns this rating – which is equivalent to “R” or “NC-17.”
- Dwarven Blacksmith
Μια ταινία για παιδιά είναι που για νομικούς λόγους έχει σήμανση ότι δεν είναι για παιδιά. Η πρώτη θα είναι λέτε;

Το απόσπασμα που ανέβασα από το λινκ του Otto, δεν το είδες;Βλήμα έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:53Πού είδες καλή μου γαλή ότι είναι ακατάλληλη; Κάθεσαι και πιστεύεις τον Otto Weininger;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:51Ρε Βλήμα, σοβαρολογείς τώρα;
Αν χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη, όλα καλά;
Σε κάθε περίπτωση, αν σ' αυτό το θέμα εσύ κόλλησες στο ότι ο Otto προβοκάρει, τι να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Βλήμα έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:53Πού είδες καλή μου γαλή ότι είναι ακατάλληλη; Κάθεσαι και πιστεύεις τον Otto Weininger;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:51Ρε Βλήμα, σοβαρολογείς τώρα;
Άνθρωπέ μου είσαι χαζός; Έχω βάλει λινκ από την αρχή. Στο έβαλε και η Γαλή μετά από λίγο. Και συνεχίζεις να ρωτάς ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι ρε συ, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για σειρά που θα σατιρίζει την υπερέκθεση στη δημοσιότητα και τα κοινωνικά δίκτυα κλπDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:56Μια ταινία για παιδιά είναι που για νομικούς λόγους έχει σήμανση ότι δεν είναι για παιδιά. Η πρώτη θα είναι λέτε;
Και πιθανότατα θα έχει και μήνυμα
Αλλά το κυρίως θέμα είναι λίγο σόλοικο (πιτσιρίκια που κάνουν τουέρκ γτκμ!)
Τι ειναι αυτό;Beria έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 12:01Ναι ρε συ, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για σειρά που θα σατιρίζει την υπερέκθεση στη δημοσιότητα και τα κοινωνικά δίκτυα κλπDwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 11:56Μια ταινία για παιδιά είναι που για νομικούς λόγους έχει σήμανση ότι δεν είναι για παιδιά. Η πρώτη θα είναι λέτε;
Και πιθανότατα θα έχει και μήνυμα
Αλλά το κυρίως θέμα είναι λίγο σόλοικο (πιτσιρίκια που κάνουν τουέρκ γτκμ!)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-