The Bachelor Έλενας Μπάση ετών 38 fan club
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: The Bachelor Έλενας Μπάση ετών 38 fan club
ρε σεις είδα λίγο στο youtube, τι σκυλιά είναι αυτά; Μπροστά τους το πίτμπουλ του ισογείου είναι η Άργουεν Αντόμιελ.
- Cecily Anne
Αυτός μόνο εμένα μου κάνει κακαδέρφω;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
όχι βέβαια, γλυκιά Καικιλία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί βλέπετε μωρέ μλκες, αυτό ειναι χειρότερη υποστάθμη και απο το μπιγκ μπράδερ. 

Αλλά κι εγώ πιστεύω πως αν αντί για όλες αυτες τις σαχλοκουδουνιασμένες, του έφερναν κανενα Θέμη απ'το μπιγκ μπράδερ για να τον διεκδικήσει, θα ηταν σιγουρα πιο... ενθουσιασμένος.

Ωραιος τύπος ειναι, μην γίνεσαι κακιά.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 15:29Αυτός μόνο εμένα μου κάνει κακαδέρφω;Αυτές δεν τις είδα. Μπήκα να δω προς ποιον ο ντόρος, έφριξα, βγήκα.

Αλλά κι εγώ πιστεύω πως αν αντί για όλες αυτες τις σαχλοκουδουνιασμένες, του έφερναν κανενα Θέμη απ'το μπιγκ μπράδερ για να τον διεκδικήσει, θα ηταν σιγουρα πιο... ενθουσιασμένος.
- Eθνικοκοινωνιστης
πεφτουμε απο τα συννεφα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτές βγάζουν καλά λεφτά όσο είναι μέσα στο σπίτι. Άγνωστο πόσο θα πάρουν αν κερδίσουν το μανιατόπαιδο, αλλά προσθέστε και την αύξηση των ακολούθων στο ινστα.
- Cecily Anne
Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι άσχημος. Εχει πανέμορφα χαρακτηριστικά, απλά μου φαίνονται ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ. Και έχει αυτό το απωθητικό της κακαδερφής.vantono έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 17:48Τί βλέπετε μωρέ μλκες, αυτό ειναι χειρότερη υποστάθμη και απο το μπιγκ μπράδερ.Ωραιος τύπος ειναι, μην γίνεσαι κακιά.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Σεπ 2020, 15:29Αυτός μόνο εμένα μου κάνει κακαδέρφω;Αυτές δεν τις είδα. Μπήκα να δω προς ποιον ο ντόρος, έφριξα, βγήκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τώρα εξηγούνται όλα. Ο τύπος είχε πολύ καλό Δάσκαλο!
Έχει παίξει και σε εκεινο το νομαντς πριν 2 χρονια στις Φιλιππίνες, που ηταν και ο Μαυρίδης, ο τατουατζής. Γι'αυτο κάτι μου θύμιζε.
SpoilerShow
...του ψαροψησίματος και απ' τις δυο μεριές! 

Από στέλεχος της Τελείας του Γκλέτσου, στο Nomads
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/365686/a ... lo-eikones

Από στέλεχος της Τελείας του Γκλέτσου, στο Nomads
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/365686/a ... lo-eikones
- περαστικος
Αντι να βαλουν κανενα ντοκιμαντερ που να εξυψωνει το εθνικο φρονημα η να μιλησουν για κανενα μειζον κοινωνικο θεμα (πχ ναρκωτικα, υπογενετικοτητα, παραβατικοτητα των λαθρομεταναστων κλπ) καθονται και προβαλουν την καθε σαβουρα μαθαινοντας στους νεους να γινονται κλαρινογαμπροι και πουστηδες και τις νεαρες να γινονται πορνες και λεσβιες.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
τι στο μπουτζο ειναι αυτο; εχει ο μαντραχαλος ενα χαρεμι, τις ψιλοκουτουπωνει με καποια σειρα, και στο τελος τι; θα του μεινει μια και θα την πηδηξει κανονικα να χαρει η κοπελλα; θα παντρευτει; θα παρουν τιποτα λεφτα; τι νοημα εχει;
ποιος παπαρας καθεται και το βλεπει αυτο;
ποιος παπαρας καθεται και το βλεπει αυτο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Rocco Siffredi
πρεπει ναγινε ματσαρα
- Eθνικοκοινωνιστης
μεχρι τελους 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
- omg kai 3 lol
θεουληδες.. εχουν βαλει σπικαζ Σωτηρακοπουλου απο Fifa99 

Να προσέχουμε, παιδιά, να μην έρθουν οι πρόσφυγες και αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Φεβ 2024, 08:51
-
-
Νέα δημοσίευση The Gun Club - Fire Spirit
από Sid Vicious » 18 Μάιος 2024, 14:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
18 Μάιος 2024, 16:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοδιάλυση του fan club αθηνών της st. pauli
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Νοέμ 2023, 01:35 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291