Gateway κουλτούρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Gateway κουλτούρα
Και μπορείς να απεξαρτήσεις κάποιον από τις Αμερικάνικες ταινίες με κινέζικες με τον Τσάκι Τσαν
- EKPLIKTIKOS
Δεν είσαι ποζερι αν σου αρέσει ο Κουροσαβα. Ποζερι εισαι αν θες να ρίξεις τους φίλους σου στον "ποιοτικό" κινηματογράφο. Ρίξε καμια ιδεα απο καμία ταινία που αρεσει σε σένα κ πρότεινε να τη δείτε, ειδικά στο σινεμά οι περισσότεροι είναι δεκτικοί.
Επίσης: δεν έχω γνωρίσει ποτέ. κανέναν. άνθρωπο. οποιασδήποτε. κουλτούρας...
Που να έχει δει τον νονό (το 1) και να μην του αρέσει.
Ποτέ.
Που να έχει δει τον νονό (το 1) και να μην του αρέσει.
Ποτέ.
Όταν οι επιλογές είναι ή να σταματήσω να βλέπω ταινίες με τον συγκεκριμένο φίλο ή να του περάσω λίγο από το γούστο μου;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 01:00Δεν είσαι ποζερι αν σου αρέσει ο Κουροσαβα. Ποζερι εισαι αν θες να ρίξεις τους φίλους σου στον "ποιοτικό" κινηματογράφο. Ρίξε καμια ιδεα απο καμία ταινία που αρεσει σε σένα κ πρότεινε να τη δείτε, ειδικά στο σινεμά οι περισσότεροι είναι δεκτικοί.
Με φώναξες ;

Αυτό το στυλ κινηματογράφησης μου τη δίνει στα νεύρα,οι ερμηνείες,τα κοστούμια,το γενικό μαφιόζικο mood...όλα.
Μία φορά το είδα και μην σου πω το μετάνιωσα,δεν μου αρέσει τίποτα γκαγκστερικό,ειδικά όταν ο πρωταγωνιστής λέγεται Βίνι.
Ποιος Βίνι;
Μπας και μιλάς για το 3;
Όχι,γενικά μιλάω,συνήθως αυτοί λέγονται Βίνι.
Φοράνε και μάπα κοστούμια,ειδικά τα σακάκια,ό,τι να' ναι.
Φοράνε και μάπα κοστούμια,ειδικά τα σακάκια,ό,τι να' ναι.
- EKPLIKTIKOS
Πρότεινε του ταινίες που σου αρέσουν και παίζει να είναι του γούστου του; δλδ μεταξύ ροδα τσάντα κ κοπάνα κ φυλακές ανηλίκων κ κουροσαβα αγγελοπουλου δεν υπάρχει τπτ; στην τελική βλέπε μαζι του τις πιο ποιοτικές αμερικανιες, ξέρω γω τυπου Κιουμπρικ

Τωρα οι περισσότεροι βλέπουν σειρές νετφλιξ ετσι κ αλλιώς, ακομα κ το fast n furious να ψησεις φιλο να δείτε επιτυχία είναι, αν ψηθεί γι αυτο θα ψηθεί κ για Κουροσαβα κ ψαγμένο δανεζικο σινεμά

Ε, με αυτό ασχολείται το νήμα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:06Πρότεινε του ταινίες που σου αρέσουν και παίζει να είναι του γούστου του; δλδ μεταξύ ροδα τσάντα κ κοπάνα κ φυλακές ανηλίκων κ κουροσαβα αγγελοπουλου δεν υπάρχει τπτ; στην τελική βλέπε μαζι του τις πιο ποιοτικές αμερικανιες, ξέρω γω τυπου Κιουμπρικ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
26 Δεκ 2024, 20:08
-