εκανα την τηλεοραση μου εξυπνη.

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: εκανα την τηλεοραση μου εξυπνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Νοέμ 2020, 18:14

Netflix amazon plex YouTube , και για τίποτα άλλο το χρησιμοποιώ εγώ. Για την κρεβατοκάμαρα , να δω κάτι πέντε λεπτά πριν ξεραθω 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 14 Νοέμ 2020, 18:15

enterprise-psi έγραψε:
14 Νοέμ 2020, 18:14
Netflix amazon plex YouTube , και για τίποτα άλλο το χρησιμοποιώ εγώ. Για την κρεβατοκάμαρα , να δω κάτι πέντε λεπτά πριν ξεραθω 😁
Τι ειναι το plex ?

Ακυρο, μαλλον amazon plus ήθελες να πεις

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Νοέμ 2020, 18:18

Όχι ρε άλλο το ένα άλλο το άλλο .

Πλεξ ουσιαστικά έχεις ένα πισι σέρβερ και βλέπεις ότι έχεις εκεί παντού , όλες τις τηλεοράσεις ή κινητά ταμπλέτες , μέσα και έξω από το σπίτι

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 14 Νοέμ 2020, 18:21

enterprise-psi έγραψε:
14 Νοέμ 2020, 18:18
Όχι ρε άλλο το ένα άλλο το άλλο .

Πλεξ ουσιαστικά έχεις ένα πισι σέρβερ και βλέπεις ότι έχεις εκεί παντού , όλες τις τηλεοράσεις ή κινητά ταμπλέτες , μέσα και έξω από το σπίτι
α μαλιστα μερσι, κατι λεγει το μανιουαλ αλλα δεν ασχοληθηκα

το ποσο πλεον συνδρομητικες και ιντερνετ φαση εχουν γινει οι τηλεορασεις φαινεται απο το οτι δεν συνεδεσα κεραια ή κουτι στη δικια μου - και απο το οτι το χειριστηριο εχει κουμπι νετφλιχ και αμαζον πανω του για να μην καθυστερουμε με μενου

ασεβαστε, amazon, netflix, disney, youtube και εισαι κομπλε

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 14 Νοέμ 2020, 18:27

Ε μα δεν έχουμε disney ακόμα , και Netflix amazon δεν τα έχουν όλα . Οπότε ότι δεν υπάρχει εκεί κατεβαίνει και μπαίνει πλεξ .

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 14 Νοέμ 2020, 19:15

Κάποτε είχα μεγάλη τρέλα με τα δορυφορικά. Είχα ένα μεγάλο κινητό πιάτο και έβλεπα πολλούς δορυφόρους ενώ ψαχνομουν για σπασμένα προγράμματα. Όταν παντρεύτηκα έβαλα μια απλή δορυφορική με νόβα. Πάντως έβλεπα και ελεύθερα ξένα κανσλια. Μου άρεσε αλλά εξαρτάται και τι ψάχνεις στην τηλεόραση. Μου αρέσουν τα ντοκυμαντέρ οι εκπομπές ιστορίας η κλασική μουσική καλές ταινίες, αθλητικά κλπ. Έκοψα τη νοβα λόγω οικονομικής δυσπραγίας, αν είχα καλύτερα οικονομικά πάλι δορυφορική θα εβαζα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Νοέμ 2020, 12:02

εβαλα νετφλιξ, με υπερκαλυπτει στα παιδικα που ηταν το μονο που ειχε σημασια, οπως ειπα δεν παρακολουθω πολυ τηλεοραση γενικως.

ειμαι ομως και ετοιμος να στησω κοντι, ετσι για την αλητεια, στην πραξη παιζει να μην το χρησιμοποιησω ποτε.

μεσα απο αυτο υπολογιζω να μπορω να δω και τα κανονικα καναλια, χωρις κεραια. μου κανει εντυπωση που δεν βρηκα (οκ, δεν εψαξα και πολυ) ετοιμα αππ για το καθε καναλι. υπαρχουν;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO » 16 Νοέμ 2020, 12:17

Youtube εχει φουλ παιδικα για τα παιδια αλλα και ντοκιμαντερ για μεγαλους

Μονο και μονο για αυτο αξιζει, οπως και για να μη βλεπεις τα σκουπιδια της τηλεορασης.

Να ξερεις πως το συγκεκριμενο που πηρες (αυτο εχω κι εγω) εχει θεματα με κολληματα (οχι ομως τοσα πολλα οσο αλλα) και παιζει να εχεις θεμα και με το netflix αν το hdmi της τηλεορασης σου δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιας, κατι παιζει με τα copyright.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Νοέμ 2020, 12:52

LETO έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 12:17

Μονο και μονο για αυτο αξιζει, οπως και για να μη βλεπεις τα σκουπιδια της τηλεορασης.
το Youtube όμως έχει και πολύ χειρότερα σκουπίδια, π.χ. το ριάλιτι της single father οικογένειας ουζμπεκοπόντιων στην Κύπρο που είναι κάτι σαν εκπαίδευση πώς να γίνεις ο ψυχοπαθής ξάδερφος του Μπόρατ από τη Λεμεσσό.

Και αν τα αφήσεις να πορευτούν με φυσικό τρόπο προς τα δημοφιλή κανάλια στυλ Famous Toli, σύντομα σου ζητάνε συνέχεια να τους αγοράσεις πράγματα.

Βασικά το Youtube το λέει ότι δεν είναι για κάτω των 13, τελεία. Αν κάνεις παιδικό account στο Google αρνείται η συσκευή να κατεβάσει το Youtube. Το ότι υπάρχουν γονείς που το προσπερνάνε αυτό (τον ίδιο τον κατασκευαστή να σου λέει "αρνούμαι να βάλω αυτό το πράγμα στο παιδί σου") με ξεπερνάει.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 16 Νοέμ 2020, 12:56

Εγω εχω συνδέσει ενα hdmi απο το desktop στην τηλεόραση και πήρα ενα bluetooth πληκτρολόγιο με trackpad για τον καναπέ.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερο deal. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να παιδεύεται κάποιος με tv boxes αν εχει υπολογιστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 16 Νοέμ 2020, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 16 Νοέμ 2020, 12:57

Υπάρχει το YouTube kids :102:

Κάπου πρέπει να βλέπει κ πεπα το παιδι αλλιώς θα σαλταρουμε ομαδικώς :c020:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 16 Νοέμ 2020, 12:59

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Νοέμ 2020, 13:54

foscilis έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 12:52
LETO έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 12:17

το Youtube όμως έχει και πολύ χειρότερα σκουπίδια, π.χ. το ριάλιτι της single father οικογένειας ουζμπεκοπόντιων στην Κύπρο που είναι κάτι σαν εκπαίδευση πώς να γίνεις ο ψυχοπαθής ξάδερφος του Μπόρατ από τη Λεμεσσό.

Και αν τα αφήσεις να πορευτούν με φυσικό τρόπο προς τα δημοφιλή κανάλια στυλ Famous Toli, σύντομα σου ζητάνε συνέχεια να τους αγοράσεις πράγματα.

Βασικά το Youtube το λέει ότι δεν είναι για κάτω των 13, τελεία. Αν κάνεις παιδικό account στο Google αρνείται η συσκευή να κατεβάσει το Youtube. Το ότι υπάρχουν γονείς που το προσπερνάνε αυτό (τον ίδιο τον κατασκευαστή να σου λέει "αρνούμαι να βάλω αυτό το πράγμα στο παιδί σου") με ξεπερνάει.
εκανα παιδικο ακαουντ κια μια χαρα κατεβασε γιουτουμπ, χωρις καμμια ειδοποιηση. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 16 Νοέμ 2020, 14:01

Ασέβαστος έγραψε:
16 Νοέμ 2020, 13:54

εκανα παιδικο ακαουντ κια μια χαρα κατεβασε γιουτουμπ, χωρις καμμια ειδοποιηση. :102:
YouTube ή YouTube kids?

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: εκανα την τηλεοραση μου εξηπνη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Νοέμ 2020, 14:01

Ασέβαστος έγραψε:
14 Νοέμ 2020, 09:20
Japetus έγραψε:
13 Νοέμ 2020, 15:12
Εγώ πίνω νερό στο όνομα του -δωρεάν- κόντι. Δεν είναι όμως για όλους το στήσιμό του και η συντήρησή του.. Ουσιαστικά σου προσφέρει υλικό από άλλες, όχι πάντα νόμιμες πηγές, απαλλάσοντάς σε από τον κόπο να τις βρεις ο ίδιος.. Πρέπει όμως να βρεις και να εγκαταστήσεις τα αντίστοιχα add-ons. Αν σου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά, μάλλον δεν κάνει για σένα, ή μπορείς να πας σε έτοιμο build.. Σε αυτή την περίπτωση ρίξε μια ματιά στην κοινότητα του grecotm που προσφέρει ελληνικό περιεχόμενο με αυτόματα αναβαθμίσιμα μπιλντς.
Για νετφλιξ και λοιπές ονλάιν υπηρεσίες, δεν παίζουν όλες σε όλα τα κουτάκια... Το νετφλιξ στην καλύτερη (εκτός αν έχεις κάποιο από τα συμβατά -xiaomi mi s ή το shield) θα σου παίξει με SD ποιότητα και όχι σε high definition, ενώ κάποιες άλλες υπηρεσίες ίσως απαιτούν πρόσβαση στη root του μηχανήματος...
εριξα μια ματια, ενδιαφερον φαινεται, θα το παλεψω. αν δεν το καταφερω θα παω κατα το στρεμιο που ειπε ο αποπανω.

στω.
α. περάστε κι οι δύο το stremio (είναι διαθέσιμο για σχεδόν όλα τα OS)
β. πείτε ευχαριστώ αργότερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών