Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Τρομακτικό τέλος δεν ήταν αλλά σίγουρα ανατρεπτικο. Το τέλος του πρώτου saw. Σε όλες τις ταινίες με το που πέσουν οι τίτλοι τέλους ολοι σηκώνονται για να αποφύγουν την ουρά στην πόρτα. Ε σε αυτή όλοι καθόμασταν σαν χανοι
Στο the ring εχω κάνει τρελό καφριλικι στην κοπέλα που τότε ήμαστε μαζί.
ε πες ρε Ερμή
με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;
Μόλις τελείωσε το φιλμ πήρα στο σταθερό της με απόκρυψη. Έκανα καμία ώρα να τη ηρεμήσω
μου το καναν και μενα!και πιο χοντρα,μετα το τηλεφωνο (Αργα μεσανυχτα) την επομενη με καλουσαν και με λεγαν κατι παιζει με τις φωτογραφιες μου με τραβηξε μια και πατησε μια ρυθμιση ,δεν ξερω πως στην ευχη το κανε και εδειχνε την φατσα μου θολη οπως στην ταινια
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.