Εδώ υπάρχουν εξαιρέσεις στην πραγματικότητα, γιατί να μην υπάρχουν σε παιχνίδια;

Εδώ υπάρχουν εξαιρέσεις στην πραγματικότητα, γιατί να μην υπάρχουν σε παιχνίδια;
Και στο τενις, εξαίρεση των εξαιρέσεων ειναι αυτη. Δεν εχω γνωρισει ποτέ καμία, ειτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη γυναικα, που να ασχολειται πχ με στιβο, με ενοργανη, με συγχρονισμενη κολυμβηση κτλ, και να εχει βυζαρες.
Μη λες χαζά. Οι βυζαρούδες αποκλείεται να τρέχουν και να γυμνάζονται;vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 13:55Και στο τενις, εξαίρεση των εξαιρέσεων ειναι αυτη. Δεν εχω γνωρισει ποτέ καμία, ειτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη γυναικα, που να ασχολειται πχ με στιβο, με ενοργανη, με συγχρονισμενη κολυμβηση κτλ, και να εχει βυζαρες.
Η δε Λαρα Κροφτ υποτιθεται οτι ειναι ενας θηλυκός Ράμπο, μια γυναικα κομάντο που ολη την ωρα τρέχει και κανει παρκούρ. Το πιθανοτερο να ειναι πιο κοντά σε αυτην, σωματικά
Βασικά, και οι ΕΠΟΠίνες στο στρατό που γνωρισα, που ουτε κατα διάνοια δεν της ελεγες Λαρα Κροφτ, ουτε καν αυτες ειχαν.
Μωρε ξερω εγω τοπ βυζαρουδες που γνωριζομασταν απο πιτσιρικια, και μολις πιαστηκαν καλά με τον εντονα αερόβιο αθλητισμό, τα μαστάρια πηγανε περίπατο.AlienWay έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 14:07Μη λες χαζά. Οι βυζαρούδες αποκλείεται να τρέχουν και να γυμνάζονται;vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 13:55Και στο τενις, εξαίρεση των εξαιρέσεων ειναι αυτη. Δεν εχω γνωρισει ποτέ καμία, ειτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη γυναικα, που να ασχολειται πχ με στιβο, με ενοργανη, με συγχρονισμενη κολυμβηση κτλ, και να εχει βυζαρες.
Η δε Λαρα Κροφτ υποτιθεται οτι ειναι ενας θηλυκός Ράμπο, μια γυναικα κομάντο που ολη την ωρα τρέχει και κανει παρκούρ. Το πιθανοτερο να ειναι πιο κοντά σε αυτην, σωματικά
Βασικά, και οι ΕΠΟΠίνες στο στρατό που γνωρισα, που ουτε κατα διάνοια δεν της ελεγες Λαρα Κροφτ, ουτε καν αυτες ειχαν.
Η Λάρα είναι αρχαιολόγος, επομένως δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.
Αναγκαστικά τρέχει και έχει έντονη δραστηριότητα γιατί μπλέκει σε δραστήριες καταστάσεις.
Επιπλέον το μεγάλο στήθος μπορεί να προκαλεί εμπόδια στον αθλητισμό, αλλά είναι χαρακτηριστικό αυτοφυές, δεν προκύπτει κατόπιν επιλογής.
Αν μια γυναίκα με μεγάλο στήθος ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ο αθλητισμός είναι που αποτελεί επιλογή της, όχι το στήθος με το οποίο γεννήθηκε.
Αρα δεν ήτανε μεγάλα εξαρχής.vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 14:16Μωρε ξερω εγω τοπ βυζαρουδες που γνωριζομασταν απο πιτσιρικια, και μολις πιαστηκαν καλά με τον εντονα αερόβιο αθλητισμό, τα μαστάρια πηγανε περίπατο.AlienWay έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 14:07Μη λες χαζά. Οι βυζαρούδες αποκλείεται να τρέχουν και να γυμνάζονται;vantono έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 13:55
Και στο τενις, εξαίρεση των εξαιρέσεων ειναι αυτη. Δεν εχω γνωρισει ποτέ καμία, ειτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη γυναικα, που να ασχολειται πχ με στιβο, με ενοργανη, με συγχρονισμενη κολυμβηση κτλ, και να εχει βυζαρες.
Η Λάρα είναι αρχαιολόγος, επομένως δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.
Αναγκαστικά τρέχει και έχει έντονη δραστηριότητα γιατί μπλέκει σε δραστήριες καταστάσεις.
Επιπλέον το μεγάλο στήθος μπορεί να προκαλεί εμπόδια στον αθλητισμό, αλλά είναι χαρακτηριστικό αυτοφυές, δεν προκύπτει κατόπιν επιλογής.
Αν μια γυναίκα με μεγάλο στήθος ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ο αθλητισμός είναι που αποτελεί επιλογή της, όχι το στήθος με το οποίο γεννήθηκε.
Σε εσάς τι έκοψαν