Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Υποψηφιος για δεκα Οσκαρ ο Λανθιμος
Πολύ ωραία σκηνοθεσία, καλό δέσιμο της ταινίας, και μπράβο και στον Έλληνα μοντέρ. Ο Λάνθιμος αν έχει να υπηρετήσει ως σκηνοθέτης σενάριο, και όλα γύρω του πάνε ρολόι, κι έχει και ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, μπορεί να κάνει το θαύμα. Πάλι, μπράβο. Μπράβο σε ανθρώπους που έχουν στόχους, και ξεφεύγουν από την ελληνική μιζέρια, και πιστεύουν, κι εργάζονται, χωρίς να τους φταίει ο Thomsen.
Ordem e Progresso.
Η Ακαδημία με επιβεβαιωνει: Μέτρια πράγματα 2/5
So hab ich dich schon unbedingt
-
Εννοείται ότι μπράβο του. Προσωπικά όμως δεν μου αρέσει η αισθητική των ταινιών του. Και τις έχω δει σχεδόν όλες.
Είναι κάτι άλλο να μη σου πάει ένα στιλ, κι άλλο να τους βγάζουμε άχρηστους από ζήλια. Τι έχω ακούσει για τον Λάνθιμο από Έλληνες συναδέλφους του... Τον Αγγελόπουλο τον βρίζαν κάποτε, τον Ντέμη Ρούσσο τον βγάζαν άφωνο, τον Vangelis τον βγάζαν πομπώδη, για να σε εκτιμούν οι Έλληνες πρέπει να πίνεις κάθε μέρα φραπέ στην ΕΕΣ.
Ordem e Progresso.
Ως εργαζόμενος είναι αξιέπαινος.
Τώρα ως σκηνοθέτη θα συνεχίσω να τον αγνοώ, 10 υποψηφιότητες είχαν κυρίως κακές ταινίες, δεν θα μασήσω
Τώρα ως σκηνοθέτη θα συνεχίσω να τον αγνοώ, 10 υποψηφιότητες είχαν κυρίως κακές ταινίες, δεν θα μασήσω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο Λάνθιμος κάνει τις πιο Ποτάμι ταινίες που υπάρχουν. Ελπίδα για το (μη) συμπαθές κόμμα που έχει κάποιες δυσκολίες τελευταία.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ο Κυνόδοντας δεν μου άρεσε ούτε με φρίκαρε. Τον βρήκα σαν ένα σοφτ Σαλό προσαρμοσμένο στο στερεότυπο των ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου που πάσχει ακόμα από το σύνδρομο του ψυχολογικού φραγγέλιου (σπιρτόκουτα, μικρά ψάρια κλπ).
Ο Αστακός μου άρεσε περισσότερο και το ελάφι δεν το τελείωσα.
Σαφώς οι ξενόγλωσσες ταινίες του είναι καλύτερες από τις ελληνικές (όχι μόνον ως παραγωγές αλλά και ως θεματολογία) αλλά γενικώς οι σκηνοθέτες που εκφράζουν τόσο έντονα τις προσωπικές τους διαταραχές δεν με συγκινούν. Προτιμώ τις ταινίες που δεν είναι τόσο εμφανής ο χαρακτήρας του σκηνοθέτη.
Σαφώς οι ξενόγλωσσες ταινίες του είναι καλύτερες από τις ελληνικές (όχι μόνον ως παραγωγές αλλά και ως θεματολογία) αλλά γενικώς οι σκηνοθέτες που εκφράζουν τόσο έντονα τις προσωπικές τους διαταραχές δεν με συγκινούν. Προτιμώ τις ταινίες που δεν είναι τόσο εμφανής ο χαρακτήρας του σκηνοθέτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν νομίζω οτι οι επαγγελματίες καλλιτέχνες δημιουργούν με βάση το συναίσθημα τους, έτσι ωστε να αποκαλύπτονται οι διαταραχές τους ή ο χαρακτήρας τους. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουν συναίσθημα στον θεατή οι ίδιοι λειτουργούν εντελώς επαγγελματικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 21:41Ο Κυνόδοντας δεν μου άρεσε ούτε με φρίκαρε. Τον βρήκα σαν ένα σοφτ Σαλό προσαρμοσμένο στο στερεότυπο των ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου που πάσχει ακόμα από το σύνδρομο του ψυχολογικού φραγγέλιου (σπιρτόκουτα, μικρά ψάρια κλπ).
Το νικ του τρολλάρει Άνθιμο ; 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Highlander
Κι εμένα. Πολύ αρρωστημένο.Juno έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 18:42Δηλαδή;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 17:56αρχισε τις παρρέες με ξένες και ξένους ηθοποιούς και προμοτάρεται επικίνδυνα.
δε μ'αρέσει καθόλου πλέον.
Εμένα πάντως ο Κυνόδοντας με είχε φρικάρει.
Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω (όπως σχεδόν πάνταCavaliere έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:05Είναι κάτι άλλο να μη σου πάει ένα στιλ, κι άλλο να τους βγάζουμε άχρηστους από ζήλια. Τι έχω ακούσει για τον Λάνθιμο από Έλληνες συναδέλφους του... Τον Αγγελόπουλο τον βρίζαν κάποτε, τον Ντέμη Ρούσσο τον βγάζαν άφωνο, τον Vangelis τον βγάζαν πομπώδη, για να σε εκτιμούν οι Έλληνες πρέπει να πίνεις κάθε μέρα φραπέ στην ΕΕΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο Λαν κατά την μη ταπεινή μου γνώμη είναι ένας καλός σκηνοθέτης αρκετά υπερτιμημένος με θεματολογία που απευθύνεται σε λίγους κυρίως μπουρζουάδες και αστούς (σχεδόν εντελώς αδιάφορη δηλαδή για μένα) ο οποίος λαμβάνει ιδιαίτερη υπερπροβολή από την αμερικανοτέτοια κινηματογραφική νομεγκλατούρα.
Όσες ταινίες είδα μου ερχόταν να τον βγάλω έξω και να τον κοπανάω στον τοίχο.
Κάνει εξαιρετικές μουσικές επιλογές για τις ταινίες του.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν δεν ήταν οι λεσβίες στη μέση δεν θα πήγαινε πουθενά.sys3x έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 23:26Ο Λαν κατά την μη ταπεινή μου γνώμη είναι ένας καλός σκηνοθέτης αρκετά υπερτιμημένος με θεματολογία που απευθύνεται σε λίγους κυρίως μπουρζουάδες και αστούς (σχεδόν εντελώς αδιάφορη δηλαδή για μένα) ο οποίος λαμβάνει ιδιαίτερη υπερπροβολή από την αμερικανοτέτοια κινηματογραφική νομεγκλατούρα.
the end
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε τον πστ τον λάνθιμο. Είναι λίγο μεγαλύτερος από μένα. Τον εγνώριζα όταν ήταν μαθητής. Ήσυχο παιδί, αλλά ωραίος μαγκάκος, μπασκετικός μάλιστα. Ο πατέρας του ήταν γυμναστής
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κολωνακιώτης σαν εσένα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-