Είδα σε DVD
Re: Είδα σε DVD
είδα τα Μαγνητικά Πεδία, και το είδα πολύ ευχάριστα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Space_Passenger
το 65. Καλο ηταν. Βλέπεται ευχαριστα για να περασει η ωρα. 6/10
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Πήγε στην Καστίλλη απ' τη Ρώμη με τη Βέσπα ή με γέλασαν τα ματάκια μου;Feindflug έγραψε: ↑07 Μάιος 2023, 10:19Την είδα στον κινηματογράφο, τύπε.Stalker έγραψε: ↑06 Μάιος 2023, 10:57The Pope's Exorcist
Τελείως σκουπίδι αλλά ο Russel Crow το διασκεδάζει και έχει τον Φράνκο Νέρο για Πάπα, με αποτέλεσμα οριακά να βλέπεται. Αν το είχαν κρατήσει στο μιαμισάωρο και έδιναν και στους υπόλοιπους ηθοποιούς κάτι να κάνουν, και αν υπήρχε το παραμικρό ψίγμα πρωτοτυπίας, ίσως ήταν το λιγότερο μια ευχάριστη καλτιά.
Άλλα πράγματα που δουλεύουν εναντίον του είναι ότι σαν το Conjuring βασίζεται στα «αληθινά» απομνημονεύματα ενός απατεώνα που μεγαλοπιάνεται, και ότι το μόνο ενδιαφέρον σεναριακό εύρημα αποσκοπεί στο να ξεπλύνει την αγία έδρα από την ευθύνη για την ιερά εξέταση, αποδίδοντάς την ουσιαστικά σε πέμπτη φάλαγγα δαιμονισμένων.
Respect στον Crowe για τις απαράδεκτες ατάκες που καταφέρνει να εμφυσεί με επαγγελματισμό και χαρισματικότητα, προσωπικά είμαι σωματικά και ψυχικά έτοιμος για την νικολαςκεϊτζοποίηση της καριέρας του
Μια χαρά ταινία ήταν για το είδος της. Δεν μπορεί να είναι κάθε ταινία ψαγμένη, με σούπερ νοήματα, πρωτότυπα πλάνα και τεχνικές.
Cool ιστορία, με τους δαίμονες, τους ιερείς, την οικογένεια που υποφέρει, Βατικανό, μια χαρά. Όλα δένουν όμορφα και περνάει ευχάριστα η ώρα.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Είδα το speak no evil, ψυχολογικό θρίλερ-τρομου
Προειδοποιώ ότι είναι για γερά στομάχια, δεν έχει αίματα και φαντάσματα και τετοια αλλά ζορίζεσαι λίγο και να να χαλαρώσεις όταν τελειώσει
Βασικά έπρεπε να το γράψω εκεί που λέγαμε για disturbing movies
Προειδοποιώ ότι είναι για γερά στομάχια, δεν έχει αίματα και φαντάσματα και τετοια αλλά ζορίζεσαι λίγο και να να χαλαρώσεις όταν τελειώσει
Βασικά έπρεπε να το γράψω εκεί που λέγαμε για disturbing movies
Όχι μόνο πήγε αλλά ήταν και κατόπιν σύστασης του Ράσελ Κρόου, επειδή ξέρει πόσο διαφορά κάνει να έχει το ελάχιστο characterisation ρόλος του, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια βέσπα.Hunkar Begendi έγραψε: ↑07 Ιουν 2023, 17:43Πήγε στην Καστίλλη απ' τη Ρώμη με τη Βέσπα ή με γέλασαν τα ματάκια μου;
Απαράδεκτη ταινία, αν βγάλουν συνέχεια παίζει να πάω να το δω στη πρεμιέρα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Το φορτωνω αν και εχω αναπτυξει ανοσια σε αυτα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Mαλακα αυτο πρεπει να ειναι parody
SpoilerShow
Εγω θα εβγαζα και δευτερο με αντικατασταση Δανων απο Ολλανδους και Ολλανδων απο Βαλκανιους ετσι για το τρολινγκ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δες το εχει ενδιαφερον
Είναι Horror όμως;
Κατα μια εννοια ναι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Parody είναι αυτό ρε αστροπελεκες. Και ευφυέστατο και ωραίο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το sicario, εντάξει καλό λιγο μελό αλλά καλό, μετά καπάκι είδα το sicario 2 και ψιλοέπαθα μουνόπλακα. Στο 1ο ο Μπενίσιο καθαρίζει χωρίς ούτε ένα τικ ολόκληρη οικογένεια 2 παιδιά και τη γυναικα του ξερωγω τύπου που σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του. Στο 2ο ο Μπενίσιο αρνείται να σκοτώσει την κόρη του τύπου που σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του Που αν θυμάστε από την προηγούμενη φράση είχε ήδη σκοτώσει. Και μετά βλέπω ότι τα έγραψε και τα δύο ο ίδιος. Τι να πω ρε πούστη μου.
Ο Βιλνέβ είναι ο σπουδαιοτερος σκηνοθέτης του μελόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Ιουν 2023, 09:41Είδα το sicario, εντάξει καλό λιγο μελό αλλά καλό, μετά καπάκι είδα το sicario 2 και ψιλοέπαθα μουνόπλακα. Στο 1ο ο Μπενίσιο καθαρίζει χωρίς ούτε ένα τικ ολόκληρη οικογένεια 2 παιδιά και τη γυναικα του ξερωγω τύπου που σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του. Στο 2ο ο Μπενίσιο αρνείται να σκοτώσει την κόρη του τύπου που σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του Που αν θυμάστε από την προηγούμενη φράση είχε ήδη σκοτώσει. Και μετά βλέπω ότι τα έγραψε και τα δύο ο ίδιος. Τι να πω ρε πούστη μου.
Τεράστιος
Το δεύτερο Σικάριο δεν το γύρισε ο Βιλνεβ
- Space_Passenger
Eida to Covenant - Guy Richie. Πολυ πιστολιδι και αρκετα καλη ταινια. Δικαιολογημενα εχει τοσο υψηλες κριτικες. Το προτεινω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
- 10 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38
-
- 18 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
06 Σεπ 2024, 12:14
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα καλικάντζαρο. Πού το δηλώνω;
από Καραμελίτσα » 05 Ιαν 2025, 22:13 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 23 Απαντήσεις
- 985 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 23:12
-