καλά τα λες εδω.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:34Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Κι όταν λοιπόν όλο αυτό αναπτύσσεται καθημερινά μέσα μου, η οποιαδήποτε παρέμβαση από το γονέα μου που 90$ θα είναι μαλακισμένη, μόνο κακό θα μου κάνει.
Δηλαδή να μη βάψει τα νύχια της. και να αναρωτιέται γιατί δεν την αφήνω και να καλλιεργεί ότι στη ζωή θα της απαγορεύονται πράγματα χωρίς να της εξηγούν το γιατί. Κι άντε να βρεις δικαιολογία του κώλου, αυτές τις γενικολογίες "τα παιδιά δεν κάνει να βάφουν τα νύχια τους" που και πάλι δεν θα καταλάβει γιατί. Ενώ εσύ θα έχεις στο μυαλό σου είτε να μην καυλώσει ένας τυχαίος παιδόφιλος στο δρόμο, είτε μη πουν στη γειτονιά ότι "Αυτό θα γίνει πουτανάκι, από τώρα ξεστρατίζει", είτε για να μην συνειδητοποιεί ότι γίνεται γυναίκα. Κι επειδή η γυναίκα γαμιέται πρέπει από μικρή να της εμφυτεύσουμε την απέχθεια για το γαμήσι. Μα μην το επιθυμεί σωστά;
Δίνω και κάποια τιπς. Ποτέ η ηθική δεν λειτουργεί αληθινά μέσα μας. Της κάνουμε κατάχρηση για να ικανοποιήσουμε αρνητικά συμπλέγματά μας. Ένα πρώτο είναι η ζήλεια. Ο φθόνος. Θέλει δουλειά όμως να το δεις.
Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 18:50Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 18:35Κι η απειλή με μαχαίρι; και τα λεφτά δεν είναι παραβίαση στο σώμα του; Δεν προκαλεί ανασφάλεια που μπορεί να καταστείλει πράγματα ζωτικής σημασίας; Σε πιάνω σου ασκώ πίεση νιώθεις έρμαιο και τελικά σου παίρνω τα λεφτά. Άσε την προς στιγμήν φρίκη θανάτου. Ή έστω τον πόνο καθώς μπορεί να φας και καμία
Όλα αυτά είναι πιο κουλ γιατί κώλος αφού. Ε εντάξει άμα θεωρείς ότι όλο το σώμα και όλη η προσωπικότητα είναι ο κώλος, ΟΚ ρε φίλε!
Το γάμησες και ψοφησε. Η παραβίαση του σώματος είναι. Που για μένα είναι η ύψιστη παραβίαση.
Εσύ από την άλλη δίνεις μεγαλύτερη αξία στο αν θα φοβηθεί που θα το ληστέψουν τον πλούτο του από το συναίσθημα που θα αποκομίσει όταν ο θειος, ο δάσκαλος, ο προπονητής το χαϊδεύει ερωτικά. Θα μιλήσει σε κανέναν; θα αισθάνεται ντροπή; θα αποκτήσει φοβία και κακή σχέση με τη σεξουαλικοτητα του;
Τι λες τώρα, μεγαλύτερο πλήγμα να του κλέψουν τον πλούτο του. Καπιταλισμός αφου.
Αστοδιάλο βλαμμένο

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ρε ουστ που θα μου κάνεις και καζούρα

δεν ειδα καπου να λεει να τα σπρωξουμε. λεει μονο να μην τα εμποδιζουμε.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 15:03Η διερεύνηση της σεξουαλικοτητας πρέπει να γίνεται φυσιολογικά από ένα παιδί προς την ενηλικίωση κτλ. Οι ενήλικες δεν θα έπρεπε να παρεμβαίνουν σε αυτές τις διαδικασίες. Με κανέναν τρόπο. Το παιδί θα αυνανιστει απο μικρό που δεν ξέρει γιατί το κάνει και σιγά σιγά μεγαλώνοντας θα τα ανακαλύψει όλα. Το να σπρώχνουμε στο γαμησι τα νεαρά κορίτσια δεν είναι το φυσιολογικό. Θα το ανακαλύψουν μόνες τους, θα το δοκιμάσουν και θα το χαρούν.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:34Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Κι όταν λοιπόν όλο αυτό αναπτύσσεται καθημερινά μέσα μου, η οποιαδήποτε παρέμβαση από το γονέα μου που 90$ θα είναι μαλακισμένη, μόνο κακό θα μου κάνει.
Δηλαδή να μη βάψει τα νύχια της. και να αναρωτιέται γιατί δεν την αφήνω και να καλλιεργεί ότι στη ζωή θα της απαγορεύονται πράγματα χωρίς να της εξηγούν το γιατί. Κι άντε να βρεις δικαιολογία του κώλου, αυτές τις γενικολογίες "τα παιδιά δεν κάνει να βάφουν τα νύχια τους" που και πάλι δεν θα καταλάβει γιατί. Ενώ εσύ θα έχεις στο μυαλό σου είτε να μην καυλώσει ένας τυχαίος παιδόφιλος στο δρόμο, είτε μη πουν στη γειτονιά ότι "Αυτό θα γίνει πουτανάκι, από τώρα ξεστρατίζει", είτε για να μην συνειδητοποιεί ότι γίνεται γυναίκα. Κι επειδή η γυναίκα γαμιέται πρέπει από μικρή να της εμφυτεύσουμε την απέχθεια για το γαμήσι. Μα μην το επιθυμεί σωστά;
Δίνω και κάποια τιπς. Ποτέ η ηθική δεν λειτουργεί αληθινά μέσα μας. Της κάνουμε κατάχρηση για να ικανοποιήσουμε αρνητικά συμπλέγματά μας. Ένα πρώτο είναι η ζήλεια. Ο φθόνος. Θέλει δουλειά όμως να το δεις.
Δουλειά των ενηλίκων είναι να δημιουργούν ένα περιβαλλον ασφαλές για να εκδηλώνονται φυσιολογικά οι ορμές τους και να εξελίσσονται. Η υπερβολική προσκόλληση με το να σπρώξουμε τα παιδιά στο σεξ μη τυχόν και δεν γαμηθουνε τα κορίτσια, δεν είναι η απάντηση στους ηθικιστές πάσης φύσης.
Οι γυναίκες βρίσκουν το δρόμο του σεξ και γουστάρουν, μην αγχώνεσαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Άει βλαμμένο κι εσύ

Ε πως μόνο θα μας τα κάνεις μουτι.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:09Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 18:50Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 18:35
Κι η απειλή με μαχαίρι; και τα λεφτά δεν είναι παραβίαση στο σώμα του; Δεν προκαλεί ανασφάλεια που μπορεί να καταστείλει πράγματα ζωτικής σημασίας; Σε πιάνω σου ασκώ πίεση νιώθεις έρμαιο και τελικά σου παίρνω τα λεφτά. Άσε την προς στιγμήν φρίκη θανάτου. Ή έστω τον πόνο καθώς μπορεί να φας και καμία
Όλα αυτά είναι πιο κουλ γιατί κώλος αφού. Ε εντάξει άμα θεωρείς ότι όλο το σώμα και όλη η προσωπικότητα είναι ο κώλος, ΟΚ ρε φίλε!
Το γάμησες και ψοφησε. Η παραβίαση του σώματος είναι. Που για μένα είναι η ύψιστη παραβίαση.
Εσύ από την άλλη δίνεις μεγαλύτερη αξία στο αν θα φοβηθεί που θα το ληστέψουν τον πλούτο του από το συναίσθημα που θα αποκομίσει όταν ο θειος, ο δάσκαλος, ο προπονητής το χαϊδεύει ερωτικά. Θα μιλήσει σε κανέναν; θα αισθάνεται ντροπή; θα αποκτήσει φοβία και κακή σχέση με τη σεξουαλικοτητα του;
Τι λες τώρα, μεγαλύτερο πλήγμα να του κλέψουν τον πλούτο του. Καπιταλισμός αφου.
Αστοδιάλο βλαμμένοπου θα μου πεις για υλικό πλούτο. Θα βγάλει μαχαίρι ο άλλος που κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις ή να πάθεις και χειρίτερα, θα σου ασκήσει βία, θα σου πάρει τα λεφτά και θα νιώθεις απογυμνωμένος με ματαίωση να σε κατακλύζει και παραβίαση σώματος είναι να σου πιάσουν τον κώλο. Άντε ρε.
Πάντως εγώ ως ενήλικη επειδή με έχουν σημαδέψει με όπλο στο κεφάλι και επειδή επίσης με έχουν στριμώξει σε καναπέ και χουφτωναν, αυτόν που θα έδερνα πιο άσχημα, αν μπορούσα, είναι ο 2ος. Από εκεί και πέρα ο καθένας τα δικά του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σ' ευχαριστώ ρε.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:08καλά τα λες εδω.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 14:34Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Πάντα τα λέω καλά. Αφού είμαι σκληρός καργιόλης

Σεβαστό αν και δεν σε πιστεύω. Κι εμένα μου έχουν τύχει και τα δύο και πιο πολύ με τραυμάτισε το σημάδεμα με όπλο.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:13Ε πως μόνο θα μας τα κάνεις μουτι.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:09Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 18:50
Αστοδιάλο βλαμμένοπου θα μου πεις για υλικό πλούτο. Θα βγάλει μαχαίρι ο άλλος που κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις ή να πάθεις και χειρίτερα, θα σου ασκήσει βία, θα σου πάρει τα λεφτά και θα νιώθεις απογυμνωμένος με ματαίωση να σε κατακλύζει και παραβίαση σώματος είναι να σου πιάσουν τον κώλο. Άντε ρε.
Πάντως εγώ ως ενήλικη επειδή με έχουν σημαδέψει με όπλο στο κεφάλι και επειδή επίσης με έχουν στριμώξει σε καναπέ και χουφτωναν, αυτόν που θα έδερνα πιο άσχημα, αν μπορούσα, είναι ο 2ος. Από εκεί και πέρα ο καθένας τα δικά του.
Αν υπάρχει φυσική εξέλιξη κανένα εμπόδιο. Αν τα βλέπουμε όλα μη χάσουν το σεξ τα παιδιά, μη καταδικασουμε ότι εκφράζει σεξουαλικοτητα πάνω στα παιδιά μη τυχόν και δεν γαμηθουν από νωρίς ε λίγο τα πιέζεις, εκβιάζεις τη σεξουαλικότητα. Αστο να συμβεί φυσικά, ελεύθερα και διασφαλισε ότι μεγαλώνουν όμορφα και χωρίς να περιβαλλονται από συνθήκες που δεν θα εκβιάσουν τη σεξουαλικοτητα τους και θα τα βρουν στο δρόμο τους όλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μαυρο χελι που τον εφαγε!

οχι ενταξει καλος και αγαθος ειναι και ο heavenegennes μας ,απλα του αρεσει να πειραζει καμια φορα

Δεν ζήτησα την ψυχολογική περιγραφή ούτε επιχείρησα κάποιον υπαινιγμό.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:01Ότι έχουν εγκλωβιστεί σε ένα περιεχόμενο που δεν έχει να κάνει με την υλική τους πραγματικότητα αλλά με τα κρυφά (κιόλας) μέρη της ψυχής του.
Γιατί με ρωτάς. Ότι είμαι εγώ τέτοιος;
Ουρτ ρε
Ρώτησα την άποψη σου γι' αυτούς.
Μπορεί ας πούμε να θεωρείς ότι είναι μια μειοψηφία που πρέπει να ενσκύψουμε στα προβλήματα της με την προσήκουσα ευαισθησία παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες έκφρασης, καταπολεμώντας έτσι και τα δικά μας μικροαστικά συμπλέγματα που καθορίζουν την οπτική και κρίση μας, καθιστώντας μας έρμαια στις δαιμονοποιήσεις που επιβάλλει ο καπιταλισμός για να μας αποπροσανατολίζει από την ουσία των πραγμάτων.
...Ή κάτι σχετικό.
Θα το γράψεις ή θα στα γράφω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Αύγ 2020, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το όπλο το κατατάσσω στην εμπειρία, δεν θυμάμαι αν θύμωσα καν. Χεστηκα πάνω μου βέβαια. Το άλλο όμως με εξόργισε. Δεν φοβήθηκα αλλά με εξόργισε. Κι ακόμα με εξοργίζει όταν το θυμάμαι. Το άλλο κλαιν. Ληστεία ήταν. Εσένα σαφώς σε ενόχλησε η ληστεια. Πλούτος αφού.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:17Σεβαστό αν και δεν σε πιστεύω. Κι εμένα μου έχουν τύχει και τα δύο και πιο πολύ με τραυμάτισε το σημάδεμα με όπλο.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:13Ε πως μόνο θα μας τα κάνεις μουτι.Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:09
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ξέρω, είναι ο Σέλντον της καρδιας μας

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτά που γράφεις υπονοούν ότι δεν υπάρχουν ερεθίσματα απο τους μεγάλους, πρότυπα συμπεριφοράς κλπ. Υπάρχουν όμως, οπότε μάλλον τα γράφεις σε μορφή αποποίησης ευθύνης.Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 19:20Αν υπάρχει φυσική εξέλιξη κανένα εμπόδιο. Αν τα βλέπουμε όλα μη χάσουν το σεξ τα παιδιά, μη καταδικασουμε ότι εκφράζει σεξουαλικοτητα πάνω στα παιδιά μη τυχόν και δεν γαμηθουν από νωρίς ε λίγο τα πιέζεις, εκβιάζεις τη σεξουαλικότητα. Αστο να συμβεί φυσικά, ελεύθερα και διασφαλισε ότι μεγαλώνουν όμορφα και χωρίς να περιβαλλονται από συνθήκες που δεν θα εκβιάσουν τη σεξουαλικοτητα τους και θα τα βρουν στο δρόμο τους όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker