Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Αύγ 2020, 19:08

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 14:34
Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Κι όταν λοιπόν όλο αυτό αναπτύσσεται καθημερινά μέσα μου, η οποιαδήποτε παρέμβαση από το γονέα μου που 90$ θα είναι μαλακισμένη, μόνο κακό θα μου κάνει.
Δηλαδή να μη βάψει τα νύχια της. και να αναρωτιέται γιατί δεν την αφήνω και να καλλιεργεί ότι στη ζωή θα της απαγορεύονται πράγματα χωρίς να της εξηγούν το γιατί. Κι άντε να βρεις δικαιολογία του κώλου, αυτές τις γενικολογίες "τα παιδιά δεν κάνει να βάφουν τα νύχια τους" που και πάλι δεν θα καταλάβει γιατί. Ενώ εσύ θα έχεις στο μυαλό σου είτε να μην καυλώσει ένας τυχαίος παιδόφιλος στο δρόμο, είτε μη πουν στη γειτονιά ότι "Αυτό θα γίνει πουτανάκι, από τώρα ξεστρατίζει", είτε για να μην συνειδητοποιεί ότι γίνεται γυναίκα. Κι επειδή η γυναίκα γαμιέται πρέπει από μικρή να της εμφυτεύσουμε την απέχθεια για το γαμήσι. Μα μην το επιθυμεί σωστά;

Δίνω και κάποια τιπς. Ποτέ η ηθική δεν λειτουργεί αληθινά μέσα μας. Της κάνουμε κατάχρηση για να ικανοποιήσουμε αρνητικά συμπλέγματά μας. Ένα πρώτο είναι η ζήλεια. Ο φθόνος. Θέλει δουλειά όμως να το δεις.
καλά τα λες εδω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 19:09

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:50
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:35
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:26

Του να του κλέψουν τον κόπο από τα κάλαντα έχει μεγαλύτερη σημασία από την αίσθηση που θα αποκομίσει ένα παιδί από το σεξουαλικό χούφτωμα και η παραβίαση στο σώμα του από κάποιον ενήλικο. Τα έχεις πει όλα ρε χαοτικε. Τι άλλο να πούμε.
Κι η απειλή με μαχαίρι; και τα λεφτά δεν είναι παραβίαση στο σώμα του; Δεν προκαλεί ανασφάλεια που μπορεί να καταστείλει πράγματα ζωτικής σημασίας; Σε πιάνω σου ασκώ πίεση νιώθεις έρμαιο και τελικά σου παίρνω τα λεφτά. Άσε την προς στιγμήν φρίκη θανάτου. Ή έστω τον πόνο καθώς μπορεί να φας και καμία
Όλα αυτά είναι πιο κουλ γιατί κώλος αφού. Ε εντάξει άμα θεωρείς ότι όλο το σώμα και όλη η προσωπικότητα είναι ο κώλος, ΟΚ ρε φίλε!

Το γάμησες και ψοφησε. Η παραβίαση του σώματος είναι. Που για μένα είναι η ύψιστη παραβίαση.
Εσύ από την άλλη δίνεις μεγαλύτερη αξία στο αν θα φοβηθεί που θα το ληστέψουν τον πλούτο του από το συναίσθημα που θα αποκομίσει όταν ο θειος, ο δάσκαλος, ο προπονητής το χαϊδεύει ερωτικά. Θα μιλήσει σε κανέναν; θα αισθάνεται ντροπή; θα αποκτήσει φοβία και κακή σχέση με τη σεξουαλικοτητα του;
Τι λες τώρα, μεγαλύτερο πλήγμα να του κλέψουν τον πλούτο του. Καπιταλισμός αφου.

Αστοδιάλο βλαμμένο :na!: που θα μου πεις για υλικό πλούτο. Θα βγάλει μαχαίρι ο άλλος που κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις ή να πάθεις και χειρίτερα, θα σου ασκήσει βία, θα σου πάρει τα λεφτά και θα νιώθεις απογυμνωμένος με ματαίωση να σε κατακλύζει και παραβίαση σώματος είναι να σου πιάσουν τον κώλο. Άντε ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 19:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:53
Χαοτικέ, κάπου έχω την αίσθηση ότι επιχειρείς ελιγμούς και διαύλους διαφυγής, μέσω κοινωνιολογικών/ψυχολογικών αρραβώνων.

ρε ουστ που θα μου κάνεις και καζούρα :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 20 Αύγ 2020, 19:12

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:03
Χαοτικός έγραψε:
Λοιπόν άκου. Η σεξουαλικότητα δεν περιμένει προώθηση. Είναι εγγενής. Ένα άλλο που πρέπει να σκεφτούμε με έναν τρόπο πιο κοντά στην αλήθεια, είναι πως η ενηλικίωση δεν έρχεται στα 18. Είναι μία πορεία μέχρι τα 18 και βάλε. Όταν λέμε ενηλικίωση δεν εννοούμε βέβαια μία λογιστική έννοια. ένα αριθμός και τέλος. μιλάμε ουσιαστικά για ωρίμανση. Τα κορίτσια που τώρα αρχίζει να φαίνεται το βυζάκι τους, που θα τους περίοδος, που βλέπουν πιο μεγάλες έφηβες να περπατούν και να κινούνται κάπως διαφορετικά - κι αυτό να είναι παρατηρήσιμο και ευκόλως αντιληπτό - είναι και εύλογο και αναμενόμενο (και θα έπρεπε και επιθυμητό) να αρχίσουν να ψάχνουν αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό δε έχει εύρος. Έχει φάσμα δεν ξεκινάει δεν οριοθετείται από το 69 μέχρι το μπουκάκε και τίποτα άλλο. Το ψάχνω τη σεξουαλικότητά μου δεν σημαίνει ότι βγαίνω να ψωνίζομαι για ενήλικες παιδόφιλους. Σημαίνει ότι έχω εικόνες στο μυαλό μου, ότι τραβάω μαλακία, ότι φαντάζομαι πράγματα, ότι ακούω, ρωτάω μαθαίνω. Το σημαντικότερο δε μέσα σε αυτά είναι το πως νιώθω κάθε στιγμή για το θέμα, για όλα αυτά. Από το φόβο που είναι το πιο ισχυρό μέχρι και την ντροπή την ενοχή, την ανησυχία λόγω άγνοιας κλπ.
Κι όταν λοιπόν όλο αυτό αναπτύσσεται καθημερινά μέσα μου, η οποιαδήποτε παρέμβαση από το γονέα μου που 90$ θα είναι μαλακισμένη, μόνο κακό θα μου κάνει.
Δηλαδή να μη βάψει τα νύχια της. και να αναρωτιέται γιατί δεν την αφήνω και να καλλιεργεί ότι στη ζωή θα της απαγορεύονται πράγματα χωρίς να της εξηγούν το γιατί. Κι άντε να βρεις δικαιολογία του κώλου, αυτές τις γενικολογίες "τα παιδιά δεν κάνει να βάφουν τα νύχια τους" που και πάλι δεν θα καταλάβει γιατί. Ενώ εσύ θα έχεις στο μυαλό σου είτε να μην καυλώσει ένας τυχαίος παιδόφιλος στο δρόμο, είτε μη πουν στη γειτονιά ότι "Αυτό θα γίνει πουτανάκι, από τώρα ξεστρατίζει", είτε για να μην συνειδητοποιεί ότι γίνεται γυναίκα. Κι επειδή η γυναίκα γαμιέται πρέπει από μικρή να της εμφυτεύσουμε την απέχθεια για το γαμήσι. Μα μην το επιθυμεί σωστά;

Δίνω και κάποια τιπς. Ποτέ η ηθική δεν λειτουργεί αληθινά μέσα μας. Της κάνουμε κατάχρηση για να ικανοποιήσουμε αρνητικά συμπλέγματά μας. Ένα πρώτο είναι η ζήλεια. Ο φθόνος. Θέλει δουλειά όμως να το δεις.
Η διερεύνηση της σεξουαλικοτητας πρέπει να γίνεται φυσιολογικά από ένα παιδί προς την ενηλικίωση κτλ. Οι ενήλικες δεν θα έπρεπε να παρεμβαίνουν σε αυτές τις διαδικασίες. Με κανέναν τρόπο. Το παιδί θα αυνανιστει απο μικρό που δεν ξέρει γιατί το κάνει και σιγά σιγά μεγαλώνοντας θα τα ανακαλύψει όλα. Το να σπρώχνουμε στο γαμησι τα νεαρά κορίτσια δεν είναι το φυσιολογικό. Θα το ανακαλύψουν μόνες τους, θα το δοκιμάσουν και θα το χαρούν.
Δουλειά των ενηλίκων είναι να δημιουργούν ένα περιβαλλον ασφαλές για να εκδηλώνονται φυσιολογικά οι ορμές τους και να εξελίσσονται. Η υπερβολική προσκόλληση με το να σπρώξουμε τα παιδιά στο σεξ μη τυχόν και δεν γαμηθουνε τα κορίτσια, δεν είναι η απάντηση στους ηθικιστές πάσης φύσης.
Οι γυναίκες βρίσκουν το δρόμο του σεξ και γουστάρουν, μην αγχώνεσαι.
δεν ειδα καπου να λεει να τα σπρωξουμε. λεει μονο να μην τα εμποδιζουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 19:12

νύχτα έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:04
ΧΑΟΤΙΚΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ

ρε φίλε ωραία τα λες αλλά είσαι εκτός θέματος λέμε

Άει βλαμμένο κι εσύ :sal9:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 19:13

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:09
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:35

Κι η απειλή με μαχαίρι; και τα λεφτά δεν είναι παραβίαση στο σώμα του; Δεν προκαλεί ανασφάλεια που μπορεί να καταστείλει πράγματα ζωτικής σημασίας; Σε πιάνω σου ασκώ πίεση νιώθεις έρμαιο και τελικά σου παίρνω τα λεφτά. Άσε την προς στιγμήν φρίκη θανάτου. Ή έστω τον πόνο καθώς μπορεί να φας και καμία
Όλα αυτά είναι πιο κουλ γιατί κώλος αφού. Ε εντάξει άμα θεωρείς ότι όλο το σώμα και όλη η προσωπικότητα είναι ο κώλος, ΟΚ ρε φίλε!

Το γάμησες και ψοφησε. Η παραβίαση του σώματος είναι. Που για μένα είναι η ύψιστη παραβίαση.
Εσύ από την άλλη δίνεις μεγαλύτερη αξία στο αν θα φοβηθεί που θα το ληστέψουν τον πλούτο του από το συναίσθημα που θα αποκομίσει όταν ο θειος, ο δάσκαλος, ο προπονητής το χαϊδεύει ερωτικά. Θα μιλήσει σε κανέναν; θα αισθάνεται ντροπή; θα αποκτήσει φοβία και κακή σχέση με τη σεξουαλικοτητα του;
Τι λες τώρα, μεγαλύτερο πλήγμα να του κλέψουν τον πλούτο του. Καπιταλισμός αφου.

Αστοδιάλο βλαμμένο :na!: που θα μου πεις για υλικό πλούτο. Θα βγάλει μαχαίρι ο άλλος που κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις ή να πάθεις και χειρίτερα, θα σου ασκήσει βία, θα σου πάρει τα λεφτά και θα νιώθεις απογυμνωμένος με ματαίωση να σε κατακλύζει και παραβίαση σώματος είναι να σου πιάσουν τον κώλο. Άντε ρε.
Ε πως μόνο θα μας τα κάνεις μουτι.

Πάντως εγώ ως ενήλικη επειδή με έχουν σημαδέψει με όπλο στο κεφάλι και επειδή επίσης με έχουν στριμώξει σε καναπέ και χουφτωναν, αυτόν που θα έδερνα πιο άσχημα, αν μπορούσα, είναι ο 2ος. Από εκεί και πέρα ο καθένας τα δικά του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 19:13

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:03
Η διερεύνηση της σεξουαλικοτητας πρέπει να γίνεται φυσιολογικά από ένα παιδί προς την ενηλικίωση κτλ. Οι ενήλικες δεν θα έπρεπε να παρεμβαίνουν σε αυτές τις διαδικασίες. Με κανέναν τρόπο.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 19:14

Ασέβαστος έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:08
Χαοτικός έγραψε:

καλά τα λες εδω.
Σ' ευχαριστώ ρε.

Πάντα τα λέω καλά. Αφού είμαι σκληρός καργιόλης :smt047

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 19:17

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:13
Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:

Πάντως εγώ ως ενήλικη επειδή με έχουν σημαδέψει με όπλο στο κεφάλι και επειδή επίσης με έχουν στριμώξει σε καναπέ και χουφτωναν, αυτόν που θα έδερνα πιο άσχημα, αν μπορούσα, είναι ο 2ος. Από εκεί και πέρα ο καθένας τα δικά του.
Σεβαστό αν και δεν σε πιστεύω. Κι εμένα μου έχουν τύχει και τα δύο και πιο πολύ με τραυμάτισε το σημάδεμα με όπλο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 19:20

Ασέβαστος έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:12

δεν ειδα καπου να λεει να τα σπρωξουμε. λεει μονο να μην τα εμποδιζουμε.
Αν υπάρχει φυσική εξέλιξη κανένα εμπόδιο. Αν τα βλέπουμε όλα μη χάσουν το σεξ τα παιδιά, μη καταδικασουμε ότι εκφράζει σεξουαλικοτητα πάνω στα παιδιά μη τυχόν και δεν γαμηθουν από νωρίς ε λίγο τα πιέζεις, εκβιάζεις τη σεξουαλικότητα. Αστο να συμβεί φυσικά, ελεύθερα και διασφαλισε ότι μεγαλώνουν όμορφα και χωρίς να περιβαλλονται από συνθήκες που δεν θα εκβιάσουν τη σεξουαλικοτητα τους και θα τα βρουν στο δρόμο τους όλα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 20 Αύγ 2020, 19:22

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:00
Κόκκορας έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:57
hellegennes έγραψε:
20 Αύγ 2020, 12:47
Σε σένα, μαρή. Αγράμματη.
Μη μου τη Naida ταραττε :(
SpoilerShow
σε μπολνταρα να μας πεις καμια καλη κουβεντα ακομα :lol:
Με ταρατουν καλέ μου, υπερκαλε μου Κόκκορα, αυτός ο παλιοΧελης.
μαυρο χελι που τον εφαγε! :whp:
οχι ενταξει καλος και αγαθος ειναι και ο heavenegennes μας ,απλα του αρεσει να πειραζει καμια φορα
:smt039

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 19:23

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:49
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:44

Χωρίς να το καταλάβεις έπεσες διάνα. Αυτό θεωρείται μόνο αξία κι εφόδιό σας. Όχι μόνο εσείς. Ούτε οι γυναίκες όλες κλπ. Μα όλοι οι άνθρωποι. Το πόσο εφοδιασμένοι είναι για το σεξουαλικό παιχνίδι. Ρούχα, αμάξια σώματα φούσκες κλπ κλπ.

Ρισπέκτ κουκλίτσα.
Το ρισπέκτ δεν μου λέει κάτι, γιατί πάλι πήρες μονόπλευρα αυτό που έγραψα.

Για να το διασαφηνίσουμε λοιπόν, ποια είναι η άποψη σου γι' αυτούς που θεωρούν ως σκοπό ζωής την αναζήτηση του μυθικού Γκράαλ που κρύβει την ερωτική τους ταυτότητα;
Ότι έχουν εγκλωβιστεί σε ένα περιεχόμενο που δεν έχει να κάνει με την υλική τους πραγματικότητα αλλά με τα κρυφά (κιόλας) μέρη της ψυχής του.
Γιατί με ρωτάς. Ότι είμαι εγώ τέτοιος; :D

Ουρτ ρε :003:
Δεν ζήτησα την ψυχολογική περιγραφή ούτε επιχείρησα κάποιον υπαινιγμό.

Ρώτησα την άποψη σου γι' αυτούς.

Μπορεί ας πούμε να θεωρείς ότι είναι μια μειοψηφία που πρέπει να ενσκύψουμε στα προβλήματα της με την προσήκουσα ευαισθησία παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες έκφρασης, καταπολεμώντας έτσι και τα δικά μας μικροαστικά συμπλέγματα που καθορίζουν την οπτική και κρίση μας, καθιστώντας μας έρμαια στις δαιμονοποιήσεις που επιβάλλει ο καπιταλισμός για να μας αποπροσανατολίζει από την ουσία των πραγμάτων.

...Ή κάτι σχετικό.

Θα το γράψεις ή θα στα γράφω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Αύγ 2020, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 19:23

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:17
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:13
Χαοτικός έγραψε:

Σεβαστό αν και δεν σε πιστεύω. Κι εμένα μου έχουν τύχει και τα δύο και πιο πολύ με τραυμάτισε το σημάδεμα με όπλο.
Το όπλο το κατατάσσω στην εμπειρία, δεν θυμάμαι αν θύμωσα καν. Χεστηκα πάνω μου βέβαια. Το άλλο όμως με εξόργισε. Δεν φοβήθηκα αλλά με εξόργισε. Κι ακόμα με εξοργίζει όταν το θυμάμαι. Το άλλο κλαιν. Ληστεία ήταν. Εσένα σαφώς σε ενόχλησε η ληστεια. Πλούτος αφού.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 19:24

Κόκκορας έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:22
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:00
Κόκκορας έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:57

Μη μου τη Naida ταραττε :(
SpoilerShow
σε μπολνταρα να μας πεις καμια καλη κουβεντα ακομα :lol:
Με ταρατουν καλέ μου, υπερκαλε μου Κόκκορα, αυτός ο παλιοΧελης.
μαυρο χελι που τον εφαγε! :whp:
οχι ενταξει καλος και αγαθος ειναι και ο heavenegennes μας ,απλα του αρεσει να πειραζει καμια φορα
:smt039
Το ξέρω, είναι ο Σέλντον της καρδιας μας :hebit:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 19:24

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 19:20
Αν υπάρχει φυσική εξέλιξη κανένα εμπόδιο. Αν τα βλέπουμε όλα μη χάσουν το σεξ τα παιδιά, μη καταδικασουμε ότι εκφράζει σεξουαλικοτητα πάνω στα παιδιά μη τυχόν και δεν γαμηθουν από νωρίς ε λίγο τα πιέζεις, εκβιάζεις τη σεξουαλικότητα. Αστο να συμβεί φυσικά, ελεύθερα και διασφαλισε ότι μεγαλώνουν όμορφα και χωρίς να περιβαλλονται από συνθήκες που δεν θα εκβιάσουν τη σεξουαλικοτητα τους και θα τα βρουν στο δρόμο τους όλα.
αυτά που γράφεις υπονοούν ότι δεν υπάρχουν ερεθίσματα απο τους μεγάλους, πρότυπα συμπεριφοράς κλπ. Υπάρχουν όμως, οπότε μάλλον τα γράφεις σε μορφή αποποίησης ευθύνης.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών