Εγώ θέλω να διαβάσω παράδειγμα ΚΩΜΩΔΙΑΣ ή κωμικής σειράς που να μη θεωρείται "προβληματική" στις μέρες μας.
Το 1980 ο Douglas Adams έγραφε:
“In the beginning the Universe was created.
This had made many people very angry and has been widely regarded as a bad move.”
το γνωρίζω. Το εχω διαβασει το "γυριστε τον γαλαξία".
αναμενω παραδειγμα μη προβληματικής κωμικής ταινίας ή σειρας.
Εννοώ όταν η δημιουργία του σύμπαντος θεωρείται κακή δεν καταλαβαίνω γιατί να περιμένεις ομοφωνία επί μιας σειράς.
Γιατί προφανώς αυτό υπονοείς, ότι αν υπάρχει έστω ένα άρθρο γκουγκλίσιμο που να αποκαλεί τη σειρά προβληματική, θα κάνεις DESTROYED with FACTS and LOGIC.
“In the beginning the Universe was created.
This had made many people very angry and has been widely regarded as a bad move.”
Εννοώ όταν η δημιουργία του σύμπαντος θεωρείται κακή δεν καταλαβαίνω γιατί να περιμένεις ομοφωνία επί μιας σειράς.
Γιατί προφανώς αυτό υπονοείς, ότι αν υπάρχει έστω ένα άρθρο γκουγκλίσιμο που να αποκαλεί τη σειρά προβληματική, θα κάνεις DESTROYED with FACTS and LOGIC.
Αρα γιατί να υπάρχει ομοφωνία ως προς τις ελληνικές ταινίες; Η ομοφωνία αποτελεί προυπόθεση απόσυρσης των ταινιών αυτών από τα κανάλια κλπ.
Αν είναι να ενοχλούν μια μειοψηφία του κοινου, τότε ποιος ο λόγος της απόσυρσης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 18 Μαρ 2021, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρα γιατί να υπάρχει ομοφωνία ως προς τις ελληνικές ταινίες; Η ομοφωνία αποτελεί προυπόθεση απόσυρσης των ταινιών αυτών από τα κανάλια κλπ.
Αν είναι να ενοχλούν μια μειοψηφία, τότε ποιος ο λόγος της απόσυρσης;
lol
Γελάς, αλλά ήδη αποσύρονται από πλατφόρμες ταινίες. Ηδη απαγορεύονται ήρωες καρτούν. Από κάτι "lol" συζητήσεις, ξεκίνησαν όλα αυτά.
lol
Γελάς, αλλά ήδη αποσύρονται από πλατφόρμες ταινίες. Ηδη απαγορεύονται ήρωες καρτούν. Από κάτι "lol" συζητήσεις, ξεκίνησαν όλα αυτά.
Ε άρα δεν αποτελεί προϋπόθεση η διαπλανητική ομοφωνία όπως έλεγες.
Μια πλειοψηφία απαιτείται στο High Council Of Netflix ή όπως στο καλό παίρνονται οι αποφάσεις σε κάθε κανάλι.
Μια πλειοψηφία απαιτείται στο High Council Of Netflix ή όπως στο καλό παίρνονται οι αποφάσεις σε κάθε κανάλι.
Επειδή αυτες οι εταιρίες παίρνουν σοβαρά κάποιες γραφικές μειοψηφίες που γράφουν σε συγκεκριμένα κοινωνικά δίκτυα. ΟΣΟ αυτές οι εταιρίες επικαλούνται ότι η απαγόρευση έχει γίνει κατόπιν αιτήματος της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, τόσο κι εγώ θα αποδίδω το αίτημα στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Γιατί όταν κάποιος θεωρεί ότι "αυτό το χιούμορ είναι ξεπερασμένο", θα πρέπει να διευκρινίζει ότι είναι ξεπερασμένο από συγκεκριμένους ομίλους και συγκεκριμένη μειοψηφία του κοινού.
Επειδή αυτες οι εταιρίες παίρνουν σοβαρά κάποιες γραφικές μειοψηφίες που γράφουν σε συγκεκριμένα κοινωνικά δίκτυα. ΟΣΟ αυτές οι εταιρίες επικαλούνται ότι η απαγόρευση έχει γίνει κατόπιν αιτήματος της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, τόσο κι εγώ θα αποδίδω το αίτημα στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Γιατί όταν κάποιος θεωρεί ότι "αυτό το χιούμορ είναι ξεπερασμένο", θα πρέπει να διευκρινίζει ότι είναι ξεπερασμένο από συγκεκριμένους ομίλους και συγκεκριμένη μειοψηφία του κοινού.
Καλά κάνεις, πρόσεχε όμως γιατί ήθελες να μας πείσεις ότι η πλειοψηφία των μιλλένιαλς δεν έβλεπε GoT, επειδή βρήκες κάτι άρθρα που έβλεπαν προβληματικά στοιχεία.
Δεν έχεις καλή διαίσθηση για την πλειοψηφία.
Πώς δεν έδειχναν. Το Next Generation στην κρατική ΕΡΤ ήταν.
Πριτς...
Στον ΑΝΤ1 ήταν!!!
Και μάλιστα σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης - νομίζω στις 7 το απόγευμα...
Το μπερδεύεις με το original Star Trek, από το οποίο έδειξε πριν το 1983 η EΡΤ 22 επεισόδια, δώρο για κάποιες σειρές που είχε πάρει!!!
.
Ε, έδειξε σταρ τρεκ. Τϊ άλλο θες; Αυτό είναι το αρχέτυπο και της επιστημονίλας του σάιφάι και της αμερικανικής προπαγάνδας.
(Πώς το βλεπε κανείς αυτό το πράγμα; )
Και από ότι διαβάζω έπαιζε και το αντικομμουνιστικό γκαλάκτικα στα 80ς.
γιατί ειναι αντικομμουνιστικό το battlestar galactica ;
Καλά κάνεις, πρόσεχε όμως γιατί ήθελες να μας πείσεις ότι η πλειοψηφία των μιλλένιαλς δεν έβλεπε GoT, επειδή βρήκες κάτι άρθρα που έβλεπαν προβληματικά στοιχεία.
Δεν έχεις καλή διαίσθηση για την πλειοψηφία.
Τα ίδια τα άρθρα διατείνονται ότι εκπροσωπούν το σύνολο των μουρλένιαλς. Σου είπα: Οταν αυτοί θεωρούν ότι εκπροσωπούν το σύνολο, θα θεωρώ κι εγώ -μέσω παραδοχής- ότι όντως εκπροσωπούν το σύνολο.
Πριτς...
Στον ΑΝΤ1 ήταν!!!
Και μάλιστα σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης - νομίζω στις 7 το απόγευμα...
Το μπερδεύεις με το original Star Trek, από το οποίο έδειξε πριν το 1983 η EΡΤ 22 επεισόδια, δώρο για κάποιες σειρές που είχε πάρει!!!
.
Ε, έδειξε σταρ τρεκ. Τϊ άλλο θες; Αυτό είναι το αρχέτυπο και της επιστημονίλας του σάιφάι και της αμερικανικής προπαγάνδας.
(Πώς το βλεπε κανείς αυτό το πράγμα; )
Και από ότι διαβάζω έπαιζε και το αντικομμουνιστικό γκαλάκτικα στα 80ς.
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν το δείχνουν επειδή το θέλουν - το δείχνουν γιατί τους το δίνουν δωρεάν (και είναι συνήθως η πρώτη ή και η δεύτερη σεζόν ή μία συλλογή κάποιων σπέσιαλ επεισοδίων εάν είναι παλίο)!!! Με αυτό γεμίζουν κενές ώρες ή πράττουν ακόμα χειρότερα...
Π.χ. όταν έδωσαν κάποια στιγμή στην ΕΡΤ ως δώρο κάποια επεισόδια των Θάντερκατς, εκεί πίσω στο 88-89, τα πασοκικά σκατά έβαλαν τη σειρά στις 10 ή στις 11 το βράδυ ως "κινούμενα σχέδια για μεγάλους"!!!
Εγώ π.χ. θυμάμαι πολλές σειρές SF στο Μακεδονία σε ώρες εντελώς κουφές όπως 6:30 το πρωί!!! Χώρια βέβαια που και εκεί ήταν από δώρα και για να γεμίσουν τις ώρες, δηλαδή ανάκατα επεισόδια και μόνο το πολύ οι δύο πρώτες σεζόν...
.
Ισχύει αυτό με του θαντερκατς, αλλά κράτησε λίγο, μετά το έβαλαν μια νορμάλ απογευματινή ώρα. Το θυμάμαι γιατί το έχανα επειδή είχα αγγλικά.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.