γενικά έχει καταντήσει αηδία με τους σταντ απ κομιντιανς, εξαπλώνονται αναίτια σαν τα τατού
ο συγκεκριμένος είναι συμπαθέστατος σαν άνθρωπος εκτιμώ, αλλά έχει παγιδευτεί σε μία μανιέρα σαν την aLiCat στο Δελφινάριο
αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, της νεολαίας να μαζευτούν μερικά αστεία της παρέας αντί για διάσπαρτα και χύμα, να αναλάβει λίγο ο αστείος της παρέας. Ως εκεί. Μετά ξενίζει.
αυτό θα σου αρέσει, είναι γυρισμένο στον αντίστοιχο Πιτ της Αθήνας.
Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.
γενικά έχει καταντήσει αηδία με τους σταντ απ κομιντιανς, εξαπλώνονται αναίτια σαν τα τατού
ο συγκεκριμένος είναι συμπαθέστατος σαν άνθρωπος εκτιμώ, αλλά έχει παγιδευτεί σε μία μανιέρα σαν την aLiCat στο Δελφινάριο
αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, της νεολαίας να μαζευτούν μερικά αστεία της παρέας αντί για διάσπαρτα και χύμα, να αναλάβει λίγο ο αστείος της παρέας. Ως εκεί. Μετά ξενίζει.
Λίγο στην αρχή είδα, δεν μου άρεσε. Παρέκαμψα, πήγα παρακάτω, ούτε εκεί μου άρεσε.
τι πετάγεσαι εσύ; δεν το έβαλε για σένα. για μένα το έβαλε.
τι πετάγεσαι εσύ; δεν το έβαλε για σένα. για μένα το έβαλε.
Το να παραθέτει το νικ μου (έτσι στο άκυρο) το θεωρώ ως πρό(σ)κληση, οπότε ναι, θα πετάγομαι όποτε μου έρθει.
Ναι ρε συ, είναι πολύ καλός. Θα τον ψάξω περισσότερο.
Με κομμωτήρια και Κηφισάπ, έβαλα τα κλάματα.
Καλά αυτο με τα κομμωτήρια ήταν απο τα τοπ5 του. Τι να σχολιάσεις απο 'κει, το "κριάρι κρούτο", τη μίμηση του Προύσαλη καλύτερα και απο τον ιδιο τον Προύσαλη, άσ'τα να πάνε.
Ο Τσουβελας μου αρεσει. Οι περισσοτεροι ομως στο stand up εχουν υιοθετησει τις εκφρασεις, το στησιμο και ακομα χειροτερα τον τροπο με τον οποιο μιλιεται η Αγγλικη, τα περασματα ηχου που κανει, τα κενα, τα γεμισματα και καποιες φορες μεταφραζουν ακομα και τους ιδιωματισμους, σε σημειο που πολλες φορες μου δινουν την αισθηση οτι παρακολουθω μεταγλωτισμενη ταινια της disney, μοιαζουν σαν τουριστες που ξερουν τελεια Ελληνικα. Μου βγαζουν κατι απο το βασιλια των λιονταριων οπως τον ειδα πιτσιρικας και αυτο ειναι, εκει τελειωνουν ολα. Ο Τσουβελας ομως που ειναι κορυφαιος μιμος, εχει φοβερη αντιληψη καθε εκφραστικης λεπτομερειας, δεν πεφτει σε τετοια σφαλματα.
Ναι ρε συ, είναι πολύ καλός. Θα τον ψάξω περισσότερο.
Με κομμωτήρια και Κηφισάπ, έβαλα τα κλάματα.
Καλά αυτο με τα κομμωτήρια ήταν απο τα τοπ5 του. Τι να σχολιάσεις απο 'κει, το "κριάρι κρούτο", τη μίμηση του Προύσαλη καλύτερα και απο τον ιδιο τον Προύσαλη, άσ'τα να πάνε.
Έκλαψα εκεί που έκανε τον στραβοστομη Προυσαλη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.