Φλασμπακζ έτσι κ αλλιώς έδειχναν.
MasterChef 2020
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: MasterChef 2020
Ε για να μην πεις ότι πήγαν χαμένα τόσα βραδιά...
Για ποιον πουστη λόγο να μασκαρεψεις ένα γλυκό ως αυγό με πατατες και κέτσαπ;
Επίσης μακαρόν στον τελικό;
Τα μακαρόνι είναι κάπως ιδιαίτερα. Εύκολα μπορούν να μην πετύχουν. Κ εκεί τα θέλουν κ τέλεια.
Μα το είδα ταβγο που φαινόταν παράξενο έτσι που ξεχώριζε ο κρόκος απτασπραδι, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου... Εντυπωσιακό είναι πάντως.
Εμένα αν μου έφερναν τέτοιο γλυκό, που έχει όψη φαγητού, δεν θα με ενθουσίαζε και θα έχανε μονάδες από την παρουσίαση.
Βέβαια από την άλλη εγώ είμαι ένας απλός κατσαπλιας της κουζίνας που δεν μπορεί να εκτιμήσει τη σημασία που έχει το μάνγκο όταν καμουφλάρεται ως κρόκος αυγού η των γλυκών στικς που παρουσιάζονται ως τηγανιτές πατάτες.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
λαγκαρει ο εγκεφαλος με τετοια πιατα
εχει συνδυασει το αυγο με μια αλφα γευση,χρονια τωρα.
οταν του δινεις εικονα αλμυρου και γευεται γλυκο δεν μπορει να ειναι ευχαριστη η αισθηση,οτι και αν λενε.
εχει συνδυασει το αυγο με μια αλφα γευση,χρονια τωρα.
οταν του δινεις εικονα αλμυρου και γευεται γλυκο δεν μπορει να ειναι ευχαριστη η αισθηση,οτι και αν λενε.
Να το παραγγείλω με τπτ! Ούτε καν να δοκιμάσω αν μου το έφερναν! Απλώς είναι εντυπωσιακό. Το μάνγκο άλλωστε δε μαρεσει οπότε πάει το μισό πιάτο.Namrail έγραψε: ↑17 Ιουν 2020, 22:28Εμένα αν μου έφερναν τέτοιο γλυκό, που έχει όψη φαγητού, δεν θα με ενθουσίαζε και θα έχανε μονάδες από την παρουσίαση.
Βέβαια από την άλλη εγώ είμαι ένας απλός κατσαπλιας της κουζίνας που δεν μπορεί να εκτιμήσει τη σημασία που έχει το μάνγκο όταν καμουφλάρεται ως κρόκος αυγού η των γλυκών στικς που παρουσιάζονται ως τηγανιτές πατάτες.
Εγώ θα το δοκίμαζα αν μου το εφερναν και δεν αποκλείεται και να μου άρεσε, αν κρίνω από τις επιμέρους παρασκευές.
Απλά θα εξηγούσα στον σεφ ότι δεν καταλαβαίνω τι ήθελε να μας πει με αυτό το ανόητο παιχνίδισμα τύπου "σου σερβίρω γλυκό με όψη φαγητου:".
Αυτά τα καταλαβαίνουν οι σεφ μεταξύ τους φαντάζομαι περισσότερο. Όπως κάτι εντυπωσιακό που μπορεί να κάνεις εσύ στη δουλειά κ να το καταλάβουν μόνο οι συνεργάτες σου.
Χίλιες φορές καλύτερα αβγό με τηγανιτές πατάτες.
τους βάλανε να κάθονται στο καναπεδάκι και να κράζουν τον ηλία για δύο λεπτά ενώ δεν μπορεί να απαντήσει
σκληρή ριαλητεία μέχρι το τέλος
σκληρή ριαλητεία μέχρι το τέλος
Κανονικά κάνουν τέτοια αλλά με τους παίχτες όλους στον τελικό...
Και μετά τη συζήτηση για Ηλία ακολούθησε best of Κατερίνας.
Να πα να γαμηθει η μαγειρική. Προέχει η υπενθύμηση των πιο κατινιστικων στιγμών του διαγωνισμού.
το φετινό πρέπει να είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει σε μάστερ σεφ παγκοσμίως
τα πιάτα τα δείχνουν για 2-3 δευτερόλεπτα και εντελώς πεταχτά, σε πολλές δοκιμασίες όπως mystery box δεν τα δείχνουν καν
όλα τα πλάνα είναι μακρινά για να δείχνουν τους τρεις κριτές να μιλάνε ή να τρώνε, ή τους διαγωνιζόμενους να συζητάνε
παρεξηγήσεις, τσακωμούς, δράματα και κράξιμο τα τραβάνε με δέκα κάμερες
τα πιάτα τα δείχνουν για 2-3 δευτερόλεπτα και εντελώς πεταχτά, σε πολλές δοκιμασίες όπως mystery box δεν τα δείχνουν καν
όλα τα πλάνα είναι μακρινά για να δείχνουν τους τρεις κριτές να μιλάνε ή να τρώνε, ή τους διαγωνιζόμενους να συζητάνε
παρεξηγήσεις, τσακωμούς, δράματα και κράξιμο τα τραβάνε με δέκα κάμερες
- NewModelArmy
Οι κατινιστικες στιγμες κρατησαν το οποιο ενδιαφερον σε αυτο το ριαλιτι.Κατα τ'αλλα αδιαφορο ηταν.Ειχαμε και ολα τα σποιλερ και εδεσε το γλυκο.Ουτε οι μισοι δεν το εβλεπαν τον τελευταιο μηνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
27 Φεβ 2024, 19:34
-