MasterChef 2020
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: MasterChef 2020
Ο Κοντιζάς το έχει πάρει πάνω του, δεν το κλείνει με τίποτα
Ο Κουτσόπουλος δεν πρέπει να έτρωγε στην καραντίνα
Ο ιωαννιδης δεν έχει μιλήσει ακόμα
Σε μισή ώρα θα έχουμε μάστερ σεφ
Ο ιωαννιδης δεν έχει μιλήσει ακόμα
Σε μισή ώρα θα έχουμε μάστερ σεφ
Εγώ για άρρωστο τον έχω κόψει απτην ώρα που ξεκίνησε το λαιβ... Κάτι έχει...
Τι εννοείς; μλκια έκανε κ χθες κ σήμερα ο Σταυρής. Ήταν σίγουρο.
Γενικά μιλάω κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν τον είχα για τελικό πόσο μάλλον για τον τίτλο.
Δεν παρακολουθούσα σοβαρά τι έκαναν, στο backround έπαιζε η tv και έβλεπα
τις φάτσες τους και το σκορ στο τέλος

- NewModelArmy
Βρηκαν φοβερο ρουφιανο παντως φετος για τα σποιλερ.Μονο τη σειρα Μπελου-Τζον εχασε,προφανως καποιο μπερδεμα εγινε εκει.
Κατα τ'αλλα ολα τα αποτελεσματα ηταν γνωστα απο τη πρωτη μερα λοκνταουν.Μεχρι και οτι στη πρωτη μερα τελικου προηγειται ο Βαρθαλιτης.Μονο η βαθμολογια της δευτερης μερας ηταν αγνωστη.
Κατα τ'αλλα ολα τα αποτελεσματα ηταν γνωστα απο τη πρωτη μερα λοκνταουν.Μεχρι και οτι στη πρωτη μερα τελικου προηγειται ο Βαρθαλιτης.Μονο η βαθμολογια της δευτερης μερας ηταν αγνωστη.
Εγώ παντως είχα διαβάσει ότι ο Μπέλλος φεύγει πέμπτος κ μουχε κάνει εντύπωση. Τελευταία από εσάς διάβασα ότι είχαν βγει κ άλλα σποιλερ που τον ήθελαν να βγαίνει αργότερα.NewModelArmy έγραψε: ↑18 Ιουν 2020, 00:35Βρηκαν φοβερο ρουφιανο παντως φετος για τα σποιλερ.Μονο τη σειρα Μπελου-Τζον εχασε,προφανως καποιο μπερδεμα εγινε εκει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
27 Φεβ 2024, 19:34
-