Καλά τα πάει και το ''έρωτας φυγάς'' με το τούρκικο σενάριο
Μαγισσα: Το ελληνικό games of thrones
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Μαγισσα: Το ελληνικό games of thrones
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο της σειράς αλλά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι οι άρρενες πχορουμίτες έχουν τόσο εμπεριστατωμένες απόψεις για τις ελληνικές σειρές στο πραϊμτάιμ. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;
Το "φιλενάδα" από πού προκύπτει καλό μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 11:58Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Από το γεγονός ότι έχουμε μοιραστεί πολύ από τον πραϊμτάιμ χρόνο μας εδώ μαζί, με εποικοδομητικό διάλογο και φιλικό κλίμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 12:04Το "φιλενάδα" από πού προκύπτει καλό μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 11:58Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;
-
Ο μέχρι πρότινος διάλογος με τις φιλικές χλαπάτσες ήταν όντως εποικοδομητικός40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 12:06Από το γεγονός ότι έχουμε μοιραστεί πολύ από τον πραϊμτάιμ χρόνο μας εδώ μαζί, με εποικοδομητικό διάλογο και φιλικό κλίμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 12:04Το "φιλενάδα" από πού προκύπτει καλό μου;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 11:58
Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια φιλενάδα.... εσύ τι κάνεις την ώρα του πραϊμτάιμ, αν επιτρέπεται;

Οπότε, κάνε μου τη χάρη και συνέχισε να ασχολείσαι με όποιον καλύπτει ως σάκκος μποξ το συγκεκριμένο διάστημα τις γελοίες εκρήξεις της "ιδιαιτερότητας" σου.
Μια χαρά τα πας μέχρι τώρα ως πτυελοδοχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σε ευχαριστώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 12:15Ο μέχρι πρότινος διάλογος με τις φιλικές χλαπάτσες ήταν όντως εποικοδομητικός40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 12:06Από το γεγονός ότι έχουμε μοιραστεί πολύ από τον πραϊμτάιμ χρόνο μας εδώ μαζί, με εποικοδομητικό διάλογο και φιλικό κλίμαγια μένα.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και συνέχισε να ασχολείσαι με όποιον καλύπτει ως σάκκος μποξ το συγκεκριμένο διάστημα τις γελοίες εκρήξεις της "ιδιαιτερότητας" σου.
Μια χαρά τα πας μέχρι τώρα ως πτυελοδοχείο.
-
Τον Καφετζοπουλο πάντως (3ος όροφος) ούτε το παιδί που αλλάζει τις κασσετες στην ΕΡΤ δεν τον βλέπει (1,2%) 
Κάντε ένα ψυχικό ρε παιδιά... 15 λεπτά διαρκεί... τι ψυχή έχουν 15 λεπτά

Κάντε ένα ψυχικό ρε παιδιά... 15 λεπτά διαρκεί... τι ψυχή έχουν 15 λεπτά

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραιο βυζάκι η Ιουλία παντως, ε Τζορτζμπάη?
Το μονο που αξιζε απο τη σειρά, πιστευω.
Το μονο που αξιζε απο τη σειρά, πιστευω.
Εγώ δεν τα βλέπω αυτά τα σήριαλ ρε

η σύζυγος τα βλέπει

Αν και κάτι πήρε το μάτι μου

SpoilerShow
Ξέχασα να σας πω πως με έχει πρήξει η σύζυγος με την Αννα Μασχα 
που παίζει την στριμμένη αδελφή του πωςτονλενε

Λες και βλέπει την μετεμψύχωση της

που παίζει την στριμμένη αδελφή του πωςτονλενε

Λες και βλέπει την μετεμψύχωση της

SpoilerShow

SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κολοτούμπα επιπέδου Κομανέτσι η βυζαντινή μάγισσα.
από Μαδουραίος » 15 Φεβ 2025, 22:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 70 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:03
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Φεβ 2024, 01:30