Είδα στο Netflix
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Είδα στο Netflix
Πολύ δυνατό το 3ο, κλασικό μπλακμιρρορικό mindfuck!
Είδα και το 4ο. Αυτό λογικά θα ειναι το λιγότερο ωραίο της 6ης σεζον. Και το λέω χωρίς να εχω δει ακόμα το 5ο και τελευταίο.
Δεν το λες και πατάτα, σε προηγουμενους κυκλους μπλακ μιρρορ εχουν υπάρξει πολύ πιο επεισόδια-πατάτες, αλλά ήταν κάτω του μετρίου για μένα.
Είδα και το 4ο. Αυτό λογικά θα ειναι το λιγότερο ωραίο της 6ης σεζον. Και το λέω χωρίς να εχω δει ακόμα το 5ο και τελευταίο.
Δεν το λες και πατάτα, σε προηγουμενους κυκλους μπλακ μιρρορ εχουν υπάρξει πολύ πιο επεισόδια-πατάτες, αλλά ήταν κάτω του μετρίου για μένα.
3o, 2o, 1o (χαβαλετζιδικο), 5ο, 4ο κατά σειρά
Πάντως έχει πολυ καλές ερμηνείες, άσε τους γνωστους, η Μέρφι στο 1ο, το ζευγαράκι στο 2ο, η Ινδη στο τελευταίο παίζουν πολυ καλά
Πάντως έχει πολυ καλές ερμηνείες, άσε τους γνωστους, η Μέρφι στο 1ο, το ζευγαράκι στο 2ο, η Ινδη στο τελευταίο παίζουν πολυ καλά
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όντως, ερμηνειάρες!
Εμενα μ'άρεσε και το 5ο εξίσου με το 1ο πάντως, ισως και περισσότερο. Κι αυτό κωμικά στοιχεία εχει ουσιαστικά αλλά στο πιο μπλακ χιούμορ.
Τι ταινιάρα το Extraction 2! Το έβαλα χτες για πλάκα και δεν μπορούσα να σταματήσω.
Σαν το Mad Max, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Η σεκάνς που ξεκινάει στην φυλακή είναι ψεύτο γυρισμένη με μια κάμερα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Σαν το Mad Max, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Η σεκάνς που ξεκινάει στην φυλακή είναι ψεύτο γυρισμένη με μια κάμερα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καθόλου κακό το τελευταίο black mirror αφήνοντας τις woke μαλακίες κατά μέρος (όσο γίνεται) τελικά ακόμα μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο. Αυτό το beyond the sea απλά γαμάτο.
Είδα χθες το δεύτερο εκουαλάιζερ στο νετφλιξ.
Πόσο γαμαει ο ντενζελαρος
Πόσο γαμαει ο ντενζελαρος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε συ, εγώ δεν είχα καν ιδέα για την ύπαρξη του πρώτου. Είδα που ήρθε το 2ο κι έβαλα να δω το πρώτο, πρώτα.
Έπαθα πλάκα, λέμε. Και το ξεκίνησα με μισή καρδιά, βλέποντας το θέμα. Λέω "άλλη μια τέτοιου είδους αμερικανιά... δεν βαριέσαι, να μην πάει ξεροσφύρι η μπύρα". Με το που ξεκινάει και βλέπω τη σκηνή με το μονοκάμερο (και... μονόπλανο ή όπως το λένε αυτό το αμοντάριστο) που κάνει τη βουτιά απ' τον γκρεμό, σκέφτηκα "επ, τι έχουμε εδώ;". Και τελικά, χαίρομαι που διαψεύστηκα για την αρχική μου εκτίμηση. Γαμάτη ταινία... τώρα πάω για το Β'.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Η δεύτερη είναι ακόμα καλύτερη. Την πρώτη την είχα δει όταν είχε βγει το 2020 και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, την ξαναέβαλα την Κυριακή αφού είδα την δεύτερη και είναι όντως προσεγμένη τελικά.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:26Ρε συ, εγώ δεν είχα καν ιδέα για την ύπαρξη του πρώτου. Είδα που ήρθε το 2ο κι έβαλα να δω το πρώτο, πρώτα.
Έπαθα πλάκα, λέμε. Και το ξεκίνησα με μισή καρδιά, βλέποντας το θέμα. Λέω "άλλη μια τέτοιου είδους αμερικανιά... δεν βαριέσαι, να μην πάει ξεροσφύρι η μπύρα". Με το που ξεκινάει και βλέπω τη σκηνή με το μονοκάμερο (και... μονόπλανο ή όπως το λένε αυτό το αμοντάριστο) που κάνει τη βουτιά απ' τον γκρεμό, σκέφτηκα "επ, τι έχουμε εδώ;". Και τελικά, χαίρομαι που διαψεύστηκα για την αρχική μου εκτίμηση. Γαμάτη ταινία... τώρα πάω για το Β'.
ΟΚ, οι κλισεδιές υπάρχουν, αλλά είναι καλή ασταμάτητη δράση.
Στο δεύτερο βάλε μπύρα καθώς πηγαίνει στην φυλακή.

Ναι, την έχω προγραμματίσει ήδη. Μπύρα, ξηροκάρπια και απόλαυση.Λεγεών έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:31Η δεύτερη είναι ακόμα καλύτερη. Την πρώτη την είχα δει όταν είχε βγει το 2020 και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, την ξαναέβαλα την Κυριακή αφού είδα την δεύτερη και είναι όντως προσεγμένη τελικά.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:26Ρε συ, εγώ δεν είχα καν ιδέα για την ύπαρξη του πρώτου. Είδα που ήρθε το 2ο κι έβαλα να δω το πρώτο, πρώτα.
Χωρίς πλάκα τώρα, σε τέτοιου είδους ταινία τέτοιες λήψεις δεν έχω ξαναδεί. Πολύ προσεγμένη, όπως λες. Και οι χορογραφίες απίστευτες, καμμιά σχέση πχ με τις βεβιασμένες και κακοστημένες του Τζον Γουίκ.

Πρέπει να δούμε και την πρώτη?Λεγεών έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:31Η δεύτερη είναι ακόμα καλύτερη. Την πρώτη την είχα δει όταν είχε βγει το 2020 και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, την ξαναέβαλα την Κυριακή αφού είδα την δεύτερη και είναι όντως προσεγμένη τελικά.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:26Ρε συ, εγώ δεν είχα καν ιδέα για την ύπαρξη του πρώτου. Είδα που ήρθε το 2ο κι έβαλα να δω το πρώτο, πρώτα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μόνο αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τον κεντρικό χαρακτήρα, κατά τα άλλα εγώ που δεν θυμόμουν τίποτα δεν ένιωσα να χάνω κάτι.
Γαμάτα όλα.
Πλην του 4 ίσως, που δεν είναι κακό, αλλά μπροστά στα άλλα 4 ψιλο-χάνεται.
Το 2 (στη Σκοτία) γαμάτο, παρ' όλο που δεν μου θύμισε Black Mirror λιγότερο απ' όλα.
Το 1 φοβερό, τα ξανάπαμε αυτά.
Το 3 (beyond the sea) ήταν το κορυφαίο του κύκλου, απ' όλες τις απόψεις. Σύλληψη, εκτέλεση, ερμηνείες, φινάλε... όλα. Και ένα από τα καλύτερα όλης της σειράς πιστεύω.
Το 5 επίσης φοβερό, αν και το φινάλε το ψιλο-περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Εννοώ, ότι...
spoilers!Show
κάτι δεν θα πάει καλά και θα έρθει τελικά η συντέλεια, όχι ότι θα φύγουν χεράκι-χεράκι για τον τόπο τιμωρίας του δαίμονα.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ο τύπος δένεται σε αυτοκίνητο, πηδάει και μπαίνει σε άλλο , για να κρατήσει το μονοπλάνο, στην δεύτερη στην φυλακή, εντάξει έδωσαν ρέστα τα παλικάριαΛεγεών έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:31Η δεύτερη είναι ακόμα καλύτερη. Την πρώτη την είχα δει όταν είχε βγει το 2020 και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, την ξαναέβαλα την Κυριακή αφού είδα την δεύτερη και είναι όντως προσεγμένη τελικά.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:26Ρε συ, εγώ δεν είχα καν ιδέα για την ύπαρξη του πρώτου. Είδα που ήρθε το 2ο κι έβαλα να δω το πρώτο, πρώτα.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38
-
- 17 Απαντήσεις
- 1846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
15 Ιούλ 2023, 00:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα καλικάντζαρο. Πού το δηλώνω;
από Καραμελίτσα » 05 Ιαν 2025, 22:13 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 23 Απαντήσεις
- 987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 23:12
-