Είδα στο Netflix
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Είδα στο Netflix
Γαμεί και δέρνει η ταινία. Καλά λένε διάφοροι "Netflix και μόνο γι' αυτές τις δυο, σου συγχωρούμε όλες τις μαλακίες που έχεις ανεβάσει".enterprise-psi έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 12:30Ο τύπος δένεται σε αυτοκίνητο, πηδάει και μπαίνει σε άλλο , για να κρατήσει το μονοπλάνο, στην δεύτερη στην φυλακή, εντάξει έδωσαν ρέστα τα παλικάριαΛεγεών έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:31Η δεύτερη είναι ακόμα καλύτερη. Την πρώτη την είχα δει όταν είχε βγει το 2020 και δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, την ξαναέβαλα την Κυριακή αφού είδα την δεύτερη και είναι όντως προσεγμένη τελικά.Isildur έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 13:26
Ρε συ, εγώ δεν είχα καν ιδέα για την ύπαρξη του πρώτου. Είδα που ήρθε το 2ο κι έβαλα να δω το πρώτο, πρώτα.
Έπαθα πλάκα, λέμε. Και το ξεκίνησα με μισή καρδιά, βλέποντας το θέμα. Λέω "άλλη μια τέτοιου είδους αμερικανιά... δεν βαριέσαι, να μην πάει ξεροσφύρι η μπύρα". Με το που ξεκινάει και βλέπω τη σκηνή με το μονοκάμερο (και... μονόπλανο ή όπως το λένε αυτό το αμοντάριστο) που κάνει τη βουτιά απ' τον γκρεμό, σκέφτηκα "επ, τι έχουμε εδώ;". Και τελικά, χαίρομαι που διαψεύστηκα για την αρχική μου εκτίμηση. Γαμάτη ταινία... τώρα πάω για το Β'.
ΟΚ, οι κλισεδιές υπάρχουν, αλλά είναι καλή ασταμάτητη δράση.
Στο δεύτερο βάλε μπύρα καθώς πηγαίνει στην φυλακή.
Έσπασε ρεκόρ θέασης από καταβολής Netflix.
Και φυσικά (χαζοί δεν είναι, αφού πουλάει) ετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Ελπίζω να έχει λίγο παραπάνω Elba το τρίτο μέρος...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το χω ακυρώσει το νετφλιξ. Βρήκα ένα άλλο καλύτερο τα χει όλα. 

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ξεκινάω το εξτράκσιον 1, προσπαθω να θυμηθώ αν το έχω δει ή όχι
Μπορείτε να μου πείτε στις ταινίες δράσης, γιατί όταν τρώει ο ήρωας σφαίρα στο πόδι, μόλις πάει και κρυφτεί κάπου να συνέρθει αρχίζει και βήχει; Στάνταρ βήχουν όλοι, τι βήχεις ρε φίλε; με το μπούτι αναπνέεις;
Μπορείτε να μου πείτε στις ταινίες δράσης, γιατί όταν τρώει ο ήρωας σφαίρα στο πόδι, μόλις πάει και κρυφτεί κάπου να συνέρθει αρχίζει και βήχει; Στάνταρ βήχουν όλοι, τι βήχεις ρε φίλε; με το μπούτι αναπνέεις;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλό το εξτράξιο 1, το ειχα δει καιρο πριν. Δεν τρελάθηκα, απλώς το λες κατι που ξεχωρίζει απο τις κοινότυπες ταινίες δράσης με πιστολίδι χωρις νόημα. Αυτη εχει μεν πιστολίδι χωρις νοημα, αλλά εχει και τρομερά πλάνα, που αυτά ηταν που με κέρδισαν.
Το εξτράξιο 2 το 'χει παρακάνει με το πιστολίδι χωρις νοημα, ήδη απο πριν τη μεση της ταινιας. Το βαρεθηκα και το παράτησα εκει καπου πριν τη μεση, γιατι με κούρασε. Παιζει να το συνεχισω απο ΣΚ που θα εχω χρονο.
Το εξτράξιο 2 το 'χει παρακάνει με το πιστολίδι χωρις νοημα, ήδη απο πριν τη μεση της ταινιας. Το βαρεθηκα και το παράτησα εκει καπου πριν τη μεση, γιατι με κούρασε. Παιζει να το συνεχισω απο ΣΚ που θα εχω χρονο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επίσης, κούτσαβλο άνθρωπο αμέσως μετά την ανάρρωση, πάνε και τον πετάνε οι εργοδότες του ολομόναχο σε μια καλύβα σε κατι γκράβαρα των Αλπεων με ένα σκύλο, και εκείνοι μένουν σε μια γυάλινη βιλάρα στο Αμάλφι.
ΕΑΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ για σεναριογράφοι!
ΕΑΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ για σεναριογράφοι!
ΟΚ, αρκεί να μην είσαι στην Πάτρα

Είδα και το τρίτο του Witcher. Δεν λέω, καλούτσικο το στόρυ, αλλά μήπως γαμιέται ολίγον τι η σκηνοθεσία; Ή είναι ιδέα μου;
Από συνοχή και ροή είναι λιγάκι... ΓΤΠΚ, σκηνές ατάκτως ερριμένες, "τηλεμεταφορές" α-λα GOT. Και lazy writing θυμίζει και ό,τι να 'ναι σκηνοθεσία σε σημεία-σημεία.
Από συνοχή και ροή είναι λιγάκι... ΓΤΠΚ, σκηνές ατάκτως ερριμένες, "τηλεμεταφορές" α-λα GOT. Και lazy writing θυμίζει και ό,τι να 'ναι σκηνοθεσία σε σημεία-σημεία.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όχι σε παράνομο site.
Επειδή το netflix επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση ενός επεισοδίου μπορείς να το κάνεις copy και να το δει και ένας φίλος.
Εγώ ήμουν αυτός ο φίλος της φίλης.
Αλλά δεν δουλεύουν οι υπότιτλοι οπότε με κόβω να το ενεργοποιώ πάλι.

Βαρέθηκα στο εικοσαλεπτοvantono έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 17:40Καλό το εξτράξιο 1, το ειχα δει καιρο πριν. Δεν τρελάθηκα, απλώς το λες κατι που ξεχωρίζει απο τις κοινότυπες ταινίες δράσης με πιστολίδι χωρις νόημα. Αυτη εχει μεν πιστολίδι χωρις νοημα, αλλά εχει και τρομερά πλάνα, που αυτά ηταν που με κέρδισαν.
Εγώ πάντως με "διαμοιρασμό" έχω netflix, prime & disney.

Το δε prime μέσω Πολωνίας, πέτυχε φίλος προσφορά 10 ευρώ τον χρόνο, έκανε μια ετήσια κι έχουμε τώρα 4 νοματαίοι. Το μόνο κακό εκεί είναι ότι κάποια δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αυτό το πολωνικό πήγα να το κάνω και γω με ένα φίλο.Isildur έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 20:55Εγώ πάντως με "διαμοιρασμό" έχω netflix, prime & disney.
Το δε prime μέσω Πολωνίας, πέτυχε φίλος προσφορά 10 ευρώ τον χρόνο, έκανε μια ετήσια κι έχουμε τώρα 4 νοματαίοι. Το μόνο κακό εκεί είναι ότι κάποια δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Τελικά περασε στο φλου και δεν το κάναμε.
Ισχύει ακόμα;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή, ήταν χχχ ζλότι που μεταφράζονταν σε ~10 ευρώ τότε. Αλλά και χωρίς προσφορά πιστεύω πάλι τσάμπα θα είναι. Πες ότι είναι πχ 20 ευρώ (λέμε...). 20 ευρά για έναν χρόνο και 4 χρήστες;Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 21:03Αυτό το πολωνικό πήγα να το κάνω και γω με ένα φίλο.
Τελικά περασε στο φλου και δεν το κάναμε.
Ισχύει ακόμα;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38
-
- 17 Απαντήσεις
- 1846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
15 Ιούλ 2023, 00:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα καλικάντζαρο. Πού το δηλώνω;
από Καραμελίτσα » 05 Ιαν 2025, 22:13 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 23 Απαντήσεις
- 987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 23:12
-