JRE FREAK BITCHES
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: JRE FREAK BITCHES
μπα τι χαβαλε ρε συ; ο Ρόγκαν ειδικά είναι φανατικός με το θέμα, δεν άκουσες που έλεγε ότι το παρακολουθεί από το '90, αγόραζε κασέτες VHS με ντοκιμαντέρ και τέτοια. Καλά ο άλλος έφτιαξε ολόκληρη ταινία τι να λέμε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Λίνο Βεντούρα
Ο Λαζάρ είναι απατεώνας, κάτι το οποίο φαίνεται και στις συνεντεύξεις του. Μάλιστα εμπλέκεται και σε άλλες άπαντες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:34Εννοώ ότι τον πίστεψα, ότι όντως είχαν εξωγήϊνα διαστημόπλοια και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς σκατά δουλεύουν
Μλκ δεν ξέρω τι άλλο να πώ, είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες που δε γίνεται να είναι ψέμματα...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
enaon έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:40απο το βιντεάκι;Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:34Εννοώ ότι τον πίστεψα, ότι όντως είχαν εξωγήϊνα διαστημόπλοια και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς σκατά δουλεύουν
Μλκ δεν ξέρω τι άλλο να πώ, είναι τόσες πολλές οι λεπτομέρειες που δε γίνεται να είναι ψέμματα...
Με ψάρεψες από εχθές, το είδα και εγώ λίγο, πολύ κακή παράσταση μου φάνηκε άσχετα με τους εξωγήινους δηλαδή, εκείνοι μπορεί να υπάρχουν.
Δείτε τον πιλότο με τα βίντεο από το φ18 και πείτε μουΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 07:53Ο Λαζάρ είναι απατεώνας, κάτι το οποίο φαίνεται και στις συνεντεύξεις του. Μάλιστα εμπλέκεται και σε άλλες άπαντες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Λίνο Βεντούρα
Ποια βίντεο; Από την εκπομπή που ανέβασες εχθές; Γιατί ο Λαζάρ δεν έχει κανένα βίντεοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 12:38enaon έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:40απο το βιντεάκι;Chilloutbuddy έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 01:34Εννοώ ότι τον πίστεψα, ότι όντως είχαν εξωγήϊνα διαστημόπλοια και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς σκατά δουλεύουν
Με ψάρεψες από εχθές, το είδα και εγώ λίγο, πολύ κακή παράσταση μου φάνηκε άσχετα με τους εξωγήινους δηλαδή, εκείνοι μπορεί να υπάρχουν.Δείτε τον πιλότο με τα βίντεο από το φ18 και πείτε μουΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 07:53Ο Λαζάρ είναι απατεώνας, κάτι το οποίο φαίνεται και στις συνεντεύξεις του. Μάλιστα εμπλέκεται και σε άλλες άπαντες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι, από αυτή με τον αεροπόρο. Φαίνεται πολύ συγκροτημένο άτομο, και υπάρχουν και τα βίντεο από το αεροπλάνο (που δημοσιεύσαν και οι ΝΥΤ)Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:13Ποια βίντεο; Από την εκπομπή που ανέβασες εχθές; Γιατί ο Λαζάρ δεν έχει κανένα βίντεο
- Λίνο Βεντούρα
Δεν το είδα. Το έβαλα να το δω εχθές λίγο και πέτυχα το σημείο που επικαλείται τον Λαζάρ και το παράτησα. Ο Κορμπελ άλλωστε δεν τον έφερε στο σόου; Ο Κορμπελ έκανε την ταινία για τον Λαζάρ πέρυσι. Είναι μεγάλος μαλακας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:22Ναι, από αυτή με τον αεροπόρο. Φαίνεται πολύ συγκροτημένο άτομο, και υπάρχουν και τα βίντεο από το αεροπλάνο (που δημοσιεύσαν και οι ΝΥΤ)Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:13Ποια βίντεο; Από την εκπομπή που ανέβασες εχθές; Γιατί ο Λαζάρ δεν έχει κανένα βίντεο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντάξει έπεσες στο σημείο. Αξίζει να το δεις. Η μαρτυρία του είναι προσωπική όχι βάσει των λεγομένων του λαζάρ. Ο κορμπέλ, μπίζνα κάνει όντως
στο 49:42-50:30 έλιωσα.

Μέχρι λίγο πριν το τέλος ο τοπ γκαν είχε πλάκα, μετά τα έκανε μπίλιες, καλά του έκανε η πεθερά του και τον δούλευε μάλλον.
Κατά τα άλλα καλά το λέει, εμπειρία είναι αυτός ο ρόγκαν. Όσο περνά ο χρόνος νιώθω ότι με αγαπάει που είμαι αρκετά πρόθυμος και τον βλέπω, πολύ περίεργο συναίσθημα.
βλακάκος είναι και συνήθως το ίδιο οι καλεσμένοι του αλλά είναι καλό για καβλάντισμα. Βέβαια μόνο για να βλέπεις κλιπάκια: ειδικά όταν προσπαθούν να συζητήσουν σοβαρά θέματα και λένε όλο μαλακίες πάνω απο ένα μπάφο, δεν ανέχεται να ακους για ένα δίωρο αλλά τα ολιγόλεπτα κλιπάκια για binge είναι κορυφή
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πάντως τώρα τελευταία όλο διαφήμιση και πρόμο έχει γίνει η εκπομπή. Έχει χάσει την "αθωότητα". Φυσικό επακόλουθο της επιτυχίας της.
δεν είναι νομίζω, ούτε καν κουτοπόνηρος, ευθέως νοιώθω να μου λέει ότι αφού κοιτάω είμαι ή θα γίνω πελάτης, με ευχαριστεί που υπάρχω και έχω την αγάπη του.Nero έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 14:08βλακάκος είναι και συνήθως το ίδιο οι καλεσμένοι του αλλά είναι καλό για καβλάντισμα. Βέβαια μόνο για να βλέπεις κλιπάκια: ειδικά όταν προσπαθούν να συζητήσουν σοβαρά θέματα και λένε όλο μαλακίες πάνω από ένα μπάφο, δεν ανέχεται να ακους για ένα δίωρο αλλά τα ολιγόλεπτα κλιπάκια για binge είναι κορυφή

μπορεί να φταίνε τα χρώματα στο μόνιτορ πάντως και να είναι ιδέα μου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δυνατό (έχω δει την πρώτη ώρα προς το παρόν)
Illuminati puppet είναι και αυτός.Belisarius έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 14:38Πάντως τώρα τελευταία όλο διαφήμιση και πρόμο έχει γίνει η εκπομπή. Έχει χάσει την "αθωότητα". Φυσικό επακόλουθο της επιτυχίας της.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Παιδιά ποιος είναι αυτός ο Bro Jogan ?