ωραία, τώρα που δεν θα έχει και μπάλα
First dates-star
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: First dates-star
Δεν βάλατε το έπος όμως!
Λοιπόν, αυτός είναι μόνος του, επειδή προφανώς εργάζεται πολλές ώρες και εργάζεται όταν όλοι οι άλλοι διασκεδάζουν (είναι σεφ), είναι και μέσα στην κουζίνα (ενώ αν ήταν πχ μπάρμαν, θα είχε ευκαιρίες) και δεν έχει ελεύθερο χρόνο. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο.
Ας του πει κάποιος να μειώσει για λίγο τις ώρες της δουλειάς και να κυκλοφορήσει και θα βρει σύντροφο γρήγορα.
Λοιπόν, αυτός είναι μόνος του, επειδή προφανώς εργάζεται πολλές ώρες και εργάζεται όταν όλοι οι άλλοι διασκεδάζουν (είναι σεφ), είναι και μέσα στην κουζίνα (ενώ αν ήταν πχ μπάρμαν, θα είχε ευκαιρίες) και δεν έχει ελεύθερο χρόνο. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο.
Ας του πει κάποιος να μειώσει για λίγο τις ώρες της δουλειάς και να κυκλοφορήσει και θα βρει σύντροφο γρήγορα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω μείνει πισω, δεν ξερω τις μερες που το εχει. Θυμομουν Σάββατο.
Προσπαθώ να πείσω τη δικιά μου να μου επιτρέψει να δηλωσω συμμετοχη, να πάω εκει και καλα οτι ψάχνομαι και να σπάσω πλάκα, και να βγω και στο γυαλί επιτελους για ζέσταμα (πριν βγω ολοκληρωτικά στο επομενο σαρβαιβορ).
Της λέω πως ο,τι λεφτα βγαλω απ'αυτο, δικά της, δεν θελω τιποτα, πάω μονο για τη λαμπρή δόξα και αναγνώριση του ταλέντου μου.
Πείτε καμιά καλή δικαιολογία/συμβουλή για να την πείσω.
Προσπαθώ να πείσω τη δικιά μου να μου επιτρέψει να δηλωσω συμμετοχη, να πάω εκει και καλα οτι ψάχνομαι και να σπάσω πλάκα, και να βγω και στο γυαλί επιτελους για ζέσταμα (πριν βγω ολοκληρωτικά στο επομενο σαρβαιβορ).
Της λέω πως ο,τι λεφτα βγαλω απ'αυτο, δικά της, δεν θελω τιποτα, πάω μονο για τη λαμπρή δόξα και αναγνώριση του ταλέντου μου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σου γυαλισε;Juno έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:22Δεν βάλατε το έπος όμως!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα από την τηλεόραση και ήθελα να τον γνωρίσω, ήμουν 12 χρονών και ήμουν ήδη πολύ μεγάλη για τέτοιες βλακείες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:32Σου γυαλισε;Juno έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:22Δεν βάλατε το έπος όμως!
Απλώς, αυτός είναι μια χαρά τύπος και μάλλον η δέσμευση της δουλειάς τον ανάγκασε να πάει εκεί. Και το χειρίστηκε εντυπωσιακά!
Δείξε το παραπάνω βίντεο και πες της "δεν θέλεις να με δεις απέναντι σε μία τέτοια μουρλέγκω, να γελάσουμε;"vantono έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:29Εχω μείνει πισω, δεν ξερω τις μερες που το εχει. Θυμομουν Σάββατο.
-
Για το πχόρουμ ρε γαμώτο, πες της.vantono έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:29Εχω μείνει πισω, δεν ξερω τις μερες που το εχει. Θυμομουν Σάββατο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
αυτούς σχολίασαsys3x έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:53https://www.gazzetta.gr/plus/2229801/me ... izoles-tha
don't speak
Στο επομενο θα εχει λεσβιες;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το παρακολουθώ, αλλά μάλλον θα πάω για ύπνο.
Ξαναεμφανίστηκε η Ρωσίδα. Πάλι τον απέρριψε.
Το ζεύγος αυτός 33, αυτή 25 δεν μου κολλάει. Αυτός φαίνεται να έχει πολύ τρακ, ενώ αυτή σίγουρα είναι της εκπομπής.
Ξαναεμφανίστηκε η Ρωσίδα. Πάλι τον απέρριψε.

Το ζεύγος αυτός 33, αυτή 25 δεν μου κολλάει. Αυτός φαίνεται να έχει πολύ τρακ, ενώ αυτή σίγουρα είναι της εκπομπής.
Αυτή με τα σιδεράκια γραμμένα τα χει να ξεφτιλίσει τον ντροπαλουλη
Πολυ στημένη παρουσία
Κατά τα άλλα λατρευουμε τη Σβετλάνα, ούτε αυτό είναι άντρα για μένα αυτό είναι ντιλο
Πολυ στημένη παρουσία
Κατά τα άλλα λατρευουμε τη Σβετλάνα, ούτε αυτό είναι άντρα για μένα αυτό είναι ντιλο
Πω ρε πστ το έχασα
Βιντεακι με τη βίζιτα να ξαναφεύγει έχουμε;
Με τις λουκρητιες;
Κάθε πότε το έχει να βάζω υπενθύμιση;
Βιντεακι με τη βίζιτα να ξαναφεύγει έχουμε;
Με τις λουκρητιες;
Κάθε πότε το έχει να βάζω υπενθύμιση;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση First Dates Εληνικό 2023 !
από tanipteros » 30 Μάιος 2023, 04:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
28 Ιουν 2023, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Gay ραντεβουδάκι στην TV (First Dates)
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
09 Νοέμ 2024, 19:46
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 1013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
19 Δεκ 2023, 12:38