Hill Street

Τα σενάρια έγραφαν γίγαντες σαν τον Τζερόμ Τσάριν
Ε πως δεν ειναι...Ειχε σεναριο, παραγωγη, σκηνοθεσια, χαρακτηρες, δεν του ελειπε τιποτα.georgebi έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 12:33To The Wire ηταν σπουδαία σειρά ....αν και όχι για τόσο ψηλά
Απλά ευτύχησε να πέσει στην εποχή που οι σειρές αναβαθμίστηκαν στη συνείδηση του κόσμου σαν κάτι σημαντικό (και αυτό σε μεγάλο βαθμό λόγο του sopranos)
Χαλαρά ίσως δίπλα στο The Wire εγώ θα βάζα (αν και δεν το χω ξαναδεί σαν ενήλικας) και αυτό
Πώς δεν έχει... εγώ οπωσδήποτε θα έβαζα το Les enfants du paradis (1945). Αλλά υπάρχουν και τα Le salaire de la peur, Ascenseur pour l'échafaud, Hiroshima mon amour κτλ κτλ...
Όλοι μαζί ανεβάσαμε Hill Street BluesBlackdog έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 12:43Ε πως δεν ειναι...Ειχε σεναριο, παραγωγη, σκηνοθεσια, χαρακτηρες, δεν του ελειπε τιποτα.georgebi έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 12:33To The Wire ηταν σπουδαία σειρά ....αν και όχι για τόσο ψηλά
Απλά ευτύχησε να πέσει στην εποχή που οι σειρές αναβαθμίστηκαν στη συνείδηση του κόσμου σαν κάτι σημαντικό (και αυτό σε μεγάλο βαθμό λόγο του sopranos)
Χαλαρά ίσως δίπλα στο The Wire εγώ θα βάζα (αν και δεν το χω ξαναδεί σαν ενήλικας) και αυτό
Θα ελεγα οτι οχι μονο οι σειρες ειχαν αναβαθμιστει στο μυαλο του κοσμου αλλα, πραγματι λογω του sopranos, oι σειρες αρχισαν να γινονται πιο μεστες και καλογυρισμενες με πιο πολυ χρημα να επενδυεται. Θα μπορουσα να πω οτι και τα δυο ηταν σε επιπεδο κινηματογραφικης ταινιας, οσο αφορα την παραγωγη.
Το hillstreet το ειχα ξεχασει, ουτε εγω το ξαναειδα ενηλικας.
Βασικά κάπου εκει στα χρονια του sopranos ο κινηματογράφος άρχισε να γίνεται ολοκληρωτικά δούλος των μπλοκμπαστερςBlackdog έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 12:43Ε πως δεν ειναι...Ειχε σεναριο, παραγωγη, σκηνοθεσια, χαρακτηρες, δεν του ελειπε τιποτα.
Θα ελεγα οτι οχι μονο οι σειρες ειχαν αναβαθμιστει στο μυαλο του κοσμου αλλα, πραγματι λογω του sopranos, oι σειρες αρχισαν να γινονται πιο μεστες και καλογυρισμενες με πιο πολυ χρημα να επενδυεται. Θα μπορουσα να πω οτι και τα δυο ηταν σε επιπεδο κινηματογραφικης ταινιας, οσο αφορα την παραγωγη.
Το hillstreet το ειχα ξεχασει, ουτε εγω το ξαναειδα ενηλικας.
Tα Le salaire de la peur και το Ascenseur pour l'échafaud ήταν εργαρες, ειδικά το δεύτερο σκηνοθετημένο απ τον πιτσιρικά Μαλ
Το Les enfants du paradis το έχεις δει (την τρίωρη έκδοση βέβαια, όχι την κουτσουρεμένη); Δύσκολο να το δει κάποιος που του αρέσει ο ευρωπαϊκός "κουλτουριάρικος" κινηματογράφος και να μην το βάλει στο top-50.georgebi έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 13:07Tα Le salaire de la peur και το Ascenseur pour l'échafaud ήταν εργαρες, ειδικά το δεύτερο σκηνοθετημένο απ τον πιτσιρικά Μαλ
Η Χιροσιμα και ο Μπεργκμαν δεν μου λείπουν και πολύ
Αυτός που μου λείπει υπερβολικά πολύ απ τους Γάλλους ειναι ο Μελβιλ
αλλά ενταξει δεν θα το κάνω και θέμα
Όλους τους κλασικούς όπως τον Marcel Carné τους έχω δει όταν ήμουν γύρω στα 20 με 30 μου