ναι ρε συ, τελείως προβλέψιμη, χιλιοπαιγμένηNaida έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:34Την τρόμου εγώ την ακούω, δεν τη βλέπω γιατί τα μάτια τα έχω κλειστά. Ή έχω χέρι μπροστά. Ακόμα και από ο ήχος όμως είναι αρκετός να με κρατάει ξύπνια. Άκου κωμωδία το κάλεσμαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:29
εμείς πρέπει να κάτσουμε να δούμε ταινία μαζί
ο ένας θα βλέπει κωμωδία και ο άλλος τρόμο
ενώ θα βλέπουμε την ίδια ταινία
η πιο τρομακτική ταινία που είδατε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: η πιο τρομακτική ταινία που είδατε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μα όλες αυτές οι ταινίες προβλέψιμες είναι. Αλλά αυτά που σε τρομάζουν είναι οι μορφές, τα αποτομα, οι ήχοι κτλΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:35ναι ρε συ, τελείως προβλέψιμη, χιλιοπαιγμένηNaida έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:34Την τρόμου εγώ την ακούω, δεν τη βλέπω γιατί τα μάτια τα έχω κλειστά. Ή έχω χέρι μπροστά. Ακόμα και από ο ήχος όμως είναι αρκετός να με κρατάει ξύπνια. Άκου κωμωδία το κάλεσμαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:29
εμείς πρέπει να κάτσουμε να δούμε ταινία μαζί
ο ένας θα βλέπει κωμωδία και ο άλλος τρόμο
ενώ θα βλέπουμε την ίδια ταινία
Επίσης είχα δει το κινέζικο the ring καμία σχέση με το αμερικανικό αλλά και την κατάρα το κινέζικο. Επίσης καμιά σχέση με το αμερικανικό. Τεσπά ας μην εμβαθύνω άλλο εγώ εδώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ελβετός Τραπεζίτης
Δεν σου στερεί τον υπνο εαν εισαι 35 και έχεις δει καμια εικοσαριά του ειδους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:24καλή ταινία, λατρεύω τον Πεκ, αλλά εντάξει ρε παιδιά δεν σου στερεί και τον ύπνοΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:19
«η Προφητεία»
Ημουν 14 οταν το είδα. Δεν ηταν οτι φοβήθηκα όσο οτι με έπιασε πολύ μεγαλη ανησυχία.
Γυρισα στο σπίτι και εκείνο το βράδυ για πρώτη φορά διάβασα την «Αποκάλυψη του Ιωάννου».

Αλλα σκεψου οτι μεχρι την εποχη εκεινη το τρομακτικο αποτελουσαν οι ταινιες Δρακουλα/Βρυκόλακα με Κρίστοφερ Λη και Πητερ Κουσινγκ, οι οποιες σημερα φαινονται αστειες.
Ουσιαστικά ο Δράκουλας/Βρυκόλακας εκφραζει την καταπιεσμένη σεξουαλική επιθυμία στο πλαίσιο της αυστηρής ηθικής της κοινωνίας.
Η 《Προφητεία 》για το 1976 ηταν πρωτοποριακή, πολυ καλα σκηνοθετημένη και με ρυθμο και ένταση.
Σαν ταινια δεν αναφέρεται στην σεξουαλική καταπιεση αλλά στην αναρχία στην ανασφάλεια και την κατάρρευση της οργάνωσης της κοινωνίας- και αυτο ηταν το ανησυχητικό μήνυμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 26 Μαρ 2019, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
https://m.imdb.com/title/tt1220198/ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 22:53ρε παιδιά θέλω να δω μια ταινία και να με τρομάξει πραγματικά
να μη μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από φόβο
οι νέες ταινίες τρόμου είναι της πλάκας, τα σύγχρονα εφε καταστρέφουν τον τρόμο (με μόνη εξαίρεση ίσως το paranormal activity 1)
οπότε γυρνάμε στα 60s-70s-80s
μπαίνω στα σαιτ και ψάχνω λίστες και βλέπω τα ίδια και τα ίδια
κάποια σαιτ μάλιστα θεωρούν τρομακτική ταινία το jaws και το american psycho (!)
έχει κανείς σας να προτείνει κάτι πραγματικά τρομακτικό;
για μένα, το horror πρέπει να έχει κάτι paranormal, ταινίες με σχιζοφρενείς δολοφόνους κτλ είναι απλά slashers και όχι horror
μια ταινία που θεωρώ (ή μάλλον θεωρούσα) τρομακτική είναι το nightmare on elm street το πρώτο
τι προτείνετε εσείς;
Πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, δεν είναι σπουδαία σαν ταινία αλλά... Απλά δες την.
SpoilerShow
Cloud87 κ για σένα νομίζω αλλά μην ρετάρεις μόνο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Σωστός.sys3x έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:42https://m.imdb.com/title/tt1220198/ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 22:53ρε παιδιά θέλω να δω μια ταινία και να με τρομάξει πραγματικά
οι νέες ταινίες τρόμου είναι της πλάκας, τα σύγχρονα εφε καταστρέφουν τον τρόμο (με μόνη εξαίρεση ίσως το paranormal activity 1)
κάποια σαιτ μάλιστα θεωρούν τρομακτική ταινία το jaws και το american psycho (!)
για μένα, το horror πρέπει να έχει κάτι paranormal, ταινίες με σχιζοφρενείς δολοφόνους κτλ είναι απλά slashers και όχι horror
μια ταινία που θεωρώ (ή μάλλον θεωρούσα) τρομακτική είναι το nightmare on elm street το πρώτο
τι προτείνετε εσείς;
Πολύ δυνατό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να πούμε ότι από τις καινούργιες το hereditary είναι αξιοπρεπέστατο, αλλά δυστυχώς τα χαλάει στο τέλος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μαλακιούλα είναι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:45Να πούμε ότι από τις καινούργιες το hereditary είναι αξιοπρεπέστατο, αλλά δυστυχώς τα χαλάει στο τέλος
.
.
Όταν ήμανε 15χρ. τον Εξορκιστή πρώτη προβολή στο ΡάδιοΣίτυ.
Στο σπίτι της ξαδέρφης της, κι αυτή κνίτισσα, να ναι καλά ο father Demetreos, φάγαμε καλά.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:47Όταν ήμανε 15χρ. τον Εξορκιστή πρώτη προβολή στο ΡάδιοΣίτυ.
.
.
- Otto Weininger
Ήταν υποσχόμενο, αλλά στο τέλος όντως...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:45Να πούμε ότι από τις καινούργιες το hereditary είναι αξιοπρεπέστατο, αλλά δυστυχώς τα χαλάει στο τέλος
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το είχα κατεβάσει αλλά είδα λίγο στην αρχή, βαρέθηκα και το έσβησαOtto Weininger έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:43Σωστός.sys3x έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:42https://m.imdb.com/title/tt1220198/ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 22:53ρε παιδιά θέλω να δω μια ταινία και να με τρομάξει πραγματικά
τι προτείνετε εσείς;
Πολύ δυνατό.
και ένας φίλος πρόσφατα μου είπε γι'αυτή τη ταινία
λες να ξανακάνω μια προσπάθεια;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Εντυπωσιακή προσπάθεια ήταν αυτό
- Otto Weininger
Εννοείται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:51το είχα κατεβάσει αλλά είδα λίγο στην αρχή, βαρέθηκα και το έσβησαOtto Weininger έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:43Σωστός.sys3x έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 23:42
https://m.imdb.com/title/tt1220198/
Πολύ δυνατό.
και ένας φίλος πρόσφατα μου είπε γι'αυτή τη ταινία
λες να ξανακάνω μια προσπάθεια;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έλα ρε όττο, μιλάμε για τρόμο
καλή ταινία, αλλά όχι τρόμος
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 22:53ρε παιδιά θέλω να δω μια ταινία και να με τρομάξει πραγματικά
τι προτείνετε εσείς;

Με λυκάνθρωπους, δες το Dog Soldiers.
Με εξορκισμούς (κι εσύ Otto Weininger αυτό) The Atticus Institute.
Με μυθολογία Κθούλου The Void.
Επίσης το Don't Knock Twice.
Και το A Dark Song.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά η τελευταια ταινια που είδατε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ?
από Space_Passenger » 12 Δεκ 2023, 17:12 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 370 Απαντήσεις
- 14486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
26 Απρ 2025, 08:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Donald Trump: Νέα -τρομακτική- επίθεση στα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα
από Αρίστος » 22 Ιαν 2024, 20:01 » σε Διεθνής πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
22 Ιαν 2024, 23:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρομακτική AI: Ντουμπλάραμε ένα φιλμάκι από ελληνικά σε αγγλικά, με το πάτημα ενός κουμπιού
από ΓΑΛΗ » 21 Μαρ 2024, 19:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
21 Μαρ 2024, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τις είδατε τις Περσείδες;
από Σπίρτο » 13 Αύγ 2023, 16:32 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 1129 Προβολές
-