Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
δεν είναι κακό το beef
Λοιπόν το ξεκίνησα και είμαι στο 7ο με speedrun. Είναι ξαναζεσταμμένο φαγητό, αλλά είναι παστίτσιο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι, θα το τσεκάρω. Είναι αυτό που παίζει ο Γουαλτζ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Απρ 2023, 18:34Κάπως έτσι.
μα μια στιγμή. Το consultant το είδες;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι.Bazoomba έγραψε: ↑11 Απρ 2023, 18:35Όχι, θα το τσεκάρω. Είναι αυτό που παίζει ο Γουαλτζ;
Το είδα. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν ο Γουάλτζ. Ήταν υπαρκτό πρόσωπο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Απρ 2023, 18:36Ναι.
Ωραία η σειρά πάντως, περίεργη αλλά καλή.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ούτε εγώ. Αν σου άρεσε ρίξε μια ματιά και σ΄αυτό .
Πορφύριος ΕξαρχίδηςChilloutbuddy έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 08:36Eίδα το Last of Us μονοκοπανιά χτες, κοιμήθηκα στις 5 το πρωϊ. Πολύ ωραίο, δεν το περίμενα. Όχι απλά σαν άλλη μια ζομποσειρά αλλά γενικά σινεματικά με οποιοδήποτε κριτήριο, ήταν απλά μια πολύ καλή σειρά απ'όλες τις πλευρές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Phorum.gr user: kingstonian
SAS ROGUE HEROES.
κλασσικό bbc
κλασσικό bbc
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Tι να πω. Προσπάθησα να το δω για δεύτερη φορά αλλά δεν.sys3x έγραψε: ↑12 Απρ 2023, 21:22Πορφύριος ΕξαρχίδηςChilloutbuddy έγραψε: ↑13 Μαρ 2023, 08:36Eίδα το Last of Us μονοκοπανιά χτες, κοιμήθηκα στις 5 το πρωϊ. Πολύ ωραίο, δεν το περίμενα. Όχι απλά σαν άλλη μια ζομποσειρά αλλά γενικά σινεματικά με οποιοδήποτε κριτήριο, ήταν απλά μια πολύ καλή σειρά απ'όλες τις πλευρές.
Απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) σειρες που εχω δει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Απρ 2023, 21:19Ούτε εγώ. Αν σου άρεσε ρίξε μια ματιά και σ΄αυτό .
Αψογη.
SpoilerShow
ΥΓ. Φοβαμαι βεβαια για τον δρομο που εχουν διαλεξει οι σεναριογραφοι (ιδιως μετα την εμφανιση του Κιερ)
Αυτη η κλισεδιαρικη διευρυνση στο τελος, σαν να επροκειτο για κακο της Ντιζνεη μου κακοφανηκε).
Αυτη η κλισεδιαρικη διευρυνση στο τελος, σαν να επροκειτο για κακο της Ντιζνεη μου κακοφανηκε).
Θα το δω, γιατί αυτό ακριβώς είναι το χρώμα και το κόψιμο των μαλλιών μου.Bazoomba έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 16:54Απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) σειρες που εχω δει.
Αψογη.SpoilerShowΥΓ. Φοβαμαι βεβαια για τον δρομο που εχουν διαλεξει οι σεναριογραφοι (ιδιως μετα την εμφανιση του Κιερ)

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν σου πω οτι βλεποντας το thumbnail του βιντεο σκεφτηκα εσενα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 17:03Θα το δω, γιατί αυτό ακριβώς είναι το χρώμα και το κόψιμο των μαλλιών μου.Bazoomba έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 16:54Απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) σειρες που εχω δει.
Αψογη.SpoilerShowΥΓ. Φοβαμαι βεβαια για τον δρομο που εχουν διαλεξει οι σεναριογραφοι (ιδιως μετα την εμφανιση του Κιερ)

Αξιζει παντως τα βραβεια που πηρε.
Στην περίπτωση που τα βάφεις και δεν έχουν γίνει έτσι από μόνα τους έχεις κανένα τιπ να με δώσεις; προσπάθησα μέσα στην πανδημία να τα κάνω έτσι αλλά τζίφος, είμαι πολύ κοντά βέβαια σε αυτό αλλά όχι εκεί, ακόμη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 17:03Θα το δω, γιατί αυτό ακριβώς είναι το χρώμα και το κόψιμο των μαλλιών μου.Bazoomba έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 16:54Απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) σειρες που εχω δει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Επειδη δεν το εχω ψαξει καθολου,τι παιζει με το Apple tv στην Ελλαδα;
Πως συνδεεσαι;
Κατεβαζεις την εφαρμογη στην τηλεοραση και συνδεεσαι οπως το Netfix-Disney+ ή χρειαζεται καποιος αποκωδικοποιητης;
Πως συνδεεσαι;
Κατεβαζεις την εφαρμογη στην τηλεοραση και συνδεεσαι οπως το Netfix-Disney+ ή χρειαζεται καποιος αποκωδικοποιητης;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 2381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Αύγ 2023, 16:21
-
-
Νέα δημοσίευση αξιζει η αναβαθμιση της RAM στα 32 gb;
από southern » 22 Μαρ 2025, 20:48 » σε Πληροφορική - 2 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
23 Μαρ 2025, 18:09
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
27 Φεβ 2025, 13:26
-
-
Νέα δημοσίευση αξιζει να ξαναγραφτω γυμναστηριο;
από southern » 23 Οκτ 2024, 11:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 48 Απαντήσεις
- 1491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
26 Οκτ 2024, 16:45
-