Το τι μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή στο πλατό της εκπομπής το μαρτυρούν οι τίτλοι των επεισοδίων, τα οποία κατά κανόνα κορυφώνονταν με ένα κρεσέντο άγριου (και πραγματικού) ξύλου ανάμεσα στους «εμπλεκόμενους»: «Χώρισα τη γυναίκα μου γιατί αγάπησα ένα άλογο» (το οποίο είχε εμφανιστεί στο πλατό ανταλλάσσοντας γλωσσόφιλα με το αφεντικό/σύζυγό του), «Η αδερφή μου μού έκλεψε τον άνδρα», «Κουβαλάω το παιδί του γαμπρού μου» κ.ο.κ.
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έγινε διάσημος και πλούσιος, όπως όμως μας αποκαλύπτει αυτό το μεστό (σε δύο μέρη) ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Jerry Springer: Fights, Camera, Action, αλλιώς είχε ονειρευτεί την καριέρα του, και πάντως όχι μέσω μιας «καταβύθισης στον βούρκο της ανθρωπότητας» που κράτησε σχεδόν τρεις δεκαετίες. Ο Σπρίνγκερ ήταν πολιτικός σχολιαστής στο Σικάγο –είχε βραβευτεί μάλιστα για την εγκυρότητα των ρεπορτάζ του– ενώ είχε διατελέσει και δήμαρχος του Σινσινάτι για δύο χρόνια
Η αρχική ιδέα του για το Jerry Springer Show, που ξεκίνησε τη μακρά και ολισθηρή διαδρομή του στις αρχές των ‘90s, ήταν για ένα τυπικό νυχτερινό talk show με ζητήματα επικαιρότητας, αλλά κανείς δεν φαινόταν να έχει όρεξη να το παρακολουθήσει, σπρώχνοντάς το όλο και πιο βαθιά στα άδυτα της μεταμεσονύκτιας ζώνης, μέχρι που στην εξίσωση μπήκε ο δαιμόνιος παραγωγός Ρίτσαρντ Ντόμινικ, ο οποίος προερχόταν από τον κόσμο των πιο εξωφρενικών ταμπλόιντ, όπως το Weekly World News (με επικεφαλίδες του τύπου «Είδα χθες τον Έλβις Πρίσλεϊ στο καθαριστήριο», «Η ερωτική μου σχέση με ένα βαμπίρ» και «Ο διάβολος βρίσκεται στην τοστιέρα μου»).
Εκείνος ήταν που έπεισε τον Σπρίνγκερ να «πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο» με αντάλλαγμα την προσέλκυση του μέσου κοινού παρονομαστή, που φαινόταν διατεθειμένος να πέσει πολύ χαμηλά για την τηλεοπτική του ψυχαγωγία. Όσο πιο χαμηλά, τόσο το καλύτερο για την τηλεθέαση.
Τι καλά θα ήταν να γυριζόταν κάτι αντίστοιχο.... και για τον καθ΄ημάς Jerry Springer.....μόνο αποσπασματικά βιντεακια βρίσκεις πια για αυτόν
όλους αυτούς τους είδαμε μερικά χρόνια μετά σε άνω και κάτω πλατεία και με κόκκινα καπέλα μάγκα
και μεχρι και σήμερα μυαλό δεν βάλανε....το παίζουν και καμπόσοι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
τι έχετε πάθει όλοι με το αμέρικαν πραϊμίβαλ; είδα κάποια επισόδεια. Καλό, οκ. Αλλά μέχρι εκεί. Το πρίκουελ του γιέλοουστόουν στο ίδιο μοτίβο ήταν καλύτερο
27 Ιουνίου νέα σεζόν σκουιντ γκεημ και μέσα στο Σεπτέμβρη νέα σεζόν Άλις ιν μπορντερλαντ.
Ωραία μας κάθεται το 2025.
Συν νέα σεζόν μπλακ μιρρορ μέσα στο '25, αλλά ακομα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία.
27 Ιουνίου νέα σεζόν σκουιντ γκεημ και μέσα στο Σεπτέμβρη νέα σεζόν Άλις ιν μπορντερλαντ.
Συν νέα σεζόν μπλακ μιρρορ μέσα στο '25, αλλά ακομα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία.
Δεν είχε τελειώσει η Αλίκη στον Έβρο;
Ναι φαινομενικά είχε ολοκληρωθεί. Δεν μπορώ πλέον να φανταστώ τι άλλο μένει να πραγματεύεται στον γ' κύκλο, αλλά είμαι πάρα πολύ περίεργος να μάθω.
Tι Σεπτεμβρη γαμω το θεουλη τους 3 χρονια πανε απο την 2η σαιζον.Τι χομπιστες ειναι αυτοι
Δεν είναι εύκολη η επιστροφή σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει κάπως από το πουθενά πλέον να αναστήσεις το σενάριο, μια και στη 2η σεζόν είχαν ρίξει αυλαία
Σίγουρα θα σου πάρει πολύ καιρό κάτι τέτοιο ιδίως για να βγει και κάτι καλό και όχι καμία σουπα, παρότι τα 3 χρόνια μου φαίνονται κι εμένα κάπως υπερβολικά.
ρε σαλεα GoBack θα σου πω ενα μυστικο ως πρωην αθεος,που θα σε βοηθησει και θα μας βοηθησει,τα παραμυθια που διαβαζουμε στην Καινη Διαθηκη τελικα δεν ειναι τετοια
οποτε please μην βριζεις,βρισε τον ΠΑΟΚ καλυτερα,χωσε εκει οσο θες,αντε γιαβρουμ,μου χετε και τον δικεφαλο στην φανελα δεν ειναι πρεπον.
Tι Σεπτεμβρη γαμω το θεουλη τους 3 χρονια πανε απο την 2η σαιζον.Τι χομπιστες ειναι αυτοι
Δεν είναι εύκολη η επιστροφή σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει κάπως από το πουθενά πλέον να αναστήσεις το σενάριο, μια και στη 2η σεζόν είχαν ρίξει αυλαία
Σίγουρα θα σου πάρει πολύ καιρό κάτι τέτοιο ιδίως για να βγει και κάτι καλό και όχι καμία σουπα, παρότι τα 3 χρόνια μου φαίνονται κι εμένα κάπως υπερβολικά.
Μλκ τρολαρεις;Απο το μανγκα δεν τα παιρνουν ετοιμα;Εκτος αν τελειωσε εκει που ληξαν τη 2η σαιζον και αυτοσχεδιαζουν ξερω γω,γιατι δεν εχω ασχοληθει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.