Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 23:19
Jimmy81 έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 22:40
Τον συνέλαβαν λόγω παράνομης εισόδου (trespassing) στο πανεπιστήμιο (επειδή είχε τιμωρηθεί προηγουμένως με αποβολή) όχι επειδή είπε ότι τα φύλα είναι δύο. Για το δεύτερο πήρε αποβολή. Ό ίδιος μάλιστας φαίνεται να το τράβηξε πολύ προσκαλώντας κι άλλους φοιτητές σε διαμαρτυρία για την πολιτική της τουαλέτας στο εν λόγω πανεπιστήμιο.
https://www.catholicnewsagency.com/news ... speaks-outAlong with other concerned students, Alexander organized a school protest but last November, two days before the scheduled event, he was suddenly suspended.
«το τράβηξε πολύ»...
Πόσο πολύ; αφού τον απέβαλαν δύο ημέρες πριν την προγραμματισμένη και ανακοινωμένη διαμαρτυρία χωρίς προειδοποίηση;
Ξεπλενάκο τζιμ, που όταν στα ελληνικά πανεπιστήμια δένουν τον πρύτανη και τον ποζάρουν με ταμπέλα γύρω απ' τον λαιμό αποφαίνεσαι πως «διαμαρτύρονται ενός ορίων, άλλωστε παιδιά είναι» ενώ συγχρόνως παίζεις το πουλάκι σου ερεθισμένος.
Ε, ξεπλενάκο, τον απέβαλαν σε ανύποπτο χρόνο και όταν πήγε στην σχολή κάλεσαν αστυνομία να τον συλλάβει για «παράνομη είσοδο». Τέτοια κουτοπονηριά και ξεφτίλα πας να ξεπλύνεις
Εσύ πρέπει να έχεις κατεβάσει πολλά ποτηράκια ουίσκυ. Πότε βρε δικαιολόγησα τους αναρχικούς που λες;

To "χωρίς προειδοποίηση" είναι σχετικό. Ο τύπος είχε ήδη διαμαρτυρηθεί για την πολιτική τουαλέτας της σχολής του, προτάσσοντας μαλιστα θρησκευτικά επιχειρήματα από βιβλία της εποχής του σιδήρου. Η κλασική μέθοδος του ζηλωτή ιεροκήρυκα που βλέπει όσους δεν ευθυγραμμίζονται υπαρξιακά με τις Γραφές ως "πλανεμένους" (άρα και τους τρανς). Το δηλώνει άλλωστε στη συνέντευξή του λέγοντας ότι:
“I do sympathize with the confused transgender students,” added Alexander,.
Είναι σα να πάω εγώ σε ένα συνέδριο για τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα και να αρχίζω να διαβάζω αποσπάσματα του Παύλου και του Δευτερονόμιου για τους ομοφυλόφιλους. Ξέρω από πριν ότι για τα σημερινά δεδομένα αυτά τα παρωχημένα αποσπάσματα θα προκαλέσουν ντόρο.
Άρα θέλω να προκαλέσω ντόρο. Άρα ναι, κάνω μπούλινγκ σε συνανθρώπους μου που με ακούνε εκείνη τη στιγμή και όταν σωστά με αποβάλλουν επικαλούμαι την "ελευθερία του λόγου" που μου στέρησαν ή οποία όμως πάλι γνωρίζω από πριν ότι έχει όρια. Η υποκρισία στο φουλ.
Αφού λοιπόν ο τύπος προσέβαλε τους τρανς στην ομιλία του στην τάξη, μετά λέει πήγε και διαμαρτυρήθηκε στη διεύθυνση του σχολείου για το θέμα της τουαλέτας. Ποιος ξέρει τι ειπώθηκε εκεί τώρα. Αφού και η διεύθυνση τον αγνόησε (ήξερε όμως τα λόγια του, κάτι που εμείς δεν ξέρουμε), ο τύπος άρχισε να οργανώνει διαμαρτυρία με άλλους σπουδαστές. Προφανώς αυτό δεν ήταν εύκολο να μείνει κρυφό. Άρα το "σε ανύποπτο χρόνο" για την αποβολή είναι μάλλον κενό περιεχομένου.
Συνοπτικά, ο τύπος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με δύο σχολικούς κανονισμούς. Αυτόν της τουαλέτας και αυτόν της αποβολής. Ταυτόχρονα προσέβαλε συνσπουδαστές του. Εσύ ειδικά ως νοικοκυραίος πρέπει να είσαι ευαισθητοποιημένος με περιπτώσεις trespassing όπως του τρανσφοβικού τυπά στη σχολή του. Καλώς λοιπόν τον μπουζουριάσανε.