Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
βαλαν τα χερακια τους λεμε και βγαλαν τα ματακια τους . τωρα γιατι και πως . 

Gordian Knot έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 23:54[δεν θα μάθουμε ποτέ ποιες άλλες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον].
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Διαβάζοντας το thread νόμιζα πως η Cailee Spaeny ήταν πρόταση των fans ως πιο κοντινή φυσιογνωμικά στην ηρωίδα του game, όχι πως πέρασε από casting.
Σε κάποιο σημείο αναφέρεται πως το σχέδιο ναυάγησε γιατί τα γυρίσματα ήταν ορισμένα για μια συγκεκριμένη περίοδο, αυτή δεν είχε την πολυτέλεια να περιμένει και τελικά έκλεισε άλλη δουλειά (Civil War). Υπήρχε δηλαδή και θέμα συγχρονισμού - κάτι καθόλου ασυνήθιστο στη show business.
Στη φωτογραφία που έχεις παραθέσει πάντως (δεν ξέρω αν προέρχεται από δοκιμαστικές λήψεις) ακόμα και η κόμη/χτένισμα είναι ίδια.
Θεωρώ πως αν κατέληγαν σε κάποια άλλη ηθοποιό και όχι στην εμφανώς ακατάλληλη/αταίριαστη προς τον ρόλο Bella Ramsey, δεν θα γινόταν τόσος ντόρος. Ίσως και να μην κουνιόταν φύλλο. Αλλά μαζεύτηκαν πολλά και το ποτάμι τα παρέσυρε όλα.
Σε κάποιο σημείο αναφέρεται πως το σχέδιο ναυάγησε γιατί τα γυρίσματα ήταν ορισμένα για μια συγκεκριμένη περίοδο, αυτή δεν είχε την πολυτέλεια να περιμένει και τελικά έκλεισε άλλη δουλειά (Civil War). Υπήρχε δηλαδή και θέμα συγχρονισμού - κάτι καθόλου ασυνήθιστο στη show business.
Στη φωτογραφία που έχεις παραθέσει πάντως (δεν ξέρω αν προέρχεται από δοκιμαστικές λήψεις) ακόμα και η κόμη/χτένισμα είναι ίδια.
Θεωρώ πως αν κατέληγαν σε κάποια άλλη ηθοποιό και όχι στην εμφανώς ακατάλληλη/αταίριαστη προς τον ρόλο Bella Ramsey, δεν θα γινόταν τόσος ντόρος. Ίσως και να μην κουνιόταν φύλλο. Αλλά μαζεύτηκαν πολλά και το ποτάμι τα παρέσυρε όλα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Δεν υπάρχει δικαιολογία στην επιλογή του μογγολιου . να ερχόταν εδω και να παίρναν τυχαία ένα απ τα κνιτομποτ καλύτερα θα ητανε . 
Μονο ο θείος απ την κορωνη εξηγεί . η έστω το εμμονικο γοκ . τπτ αλλο . Υπο φυσιολογικες συνθηκες δε θα περνουσε ουτε απ εξω απ το καστιν .

Μονο ο θείος απ την κορωνη εξηγεί . η έστω το εμμονικο γοκ . τπτ αλλο . Υπο φυσιολογικες συνθηκες δε θα περνουσε ουτε απ εξω απ το καστιν .
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πω πω τον μπουστη για ένα χρόνο Μπαν είναι αυτό κανονικάIsildur έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 17:20Σοβαρά τώρα ρε τύπε; Εξυπνάδες για σειρά που ακόμα τρέχει;Gordian Knot έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 15:09«Πέθανε» ο Πέδρο Πασκάλ και ξεμείναμε με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο ρόλο της Έλι, τι κάνουμε τώρα;
Τουλάχιστον είδαμε zombies...

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Βλέπω την ουγγρική σειρά για τον Ουνυάδη.

Θαυμάσια παραγωγή και εχμ άφθονο σεξ.

Θαυμάσια παραγωγή και εχμ άφθονο σεξ.

Θα πω τον πόνο μου: Υπάρχει μια σειρά με την οποία μαζοχίζομαι το τελευταίο διάστημα και δεν τη συνιστώ ούτε στον χειρότερό μου εχθρό.
Λέγεται succession https://www.imdb.com/title/tt7660850/
Μη πιστεύεται τα ratings, μη πιστεύεται τις φήμες, πρόκειται περί μεγάλης πατάτας.
Μου την πρότεινε ένας φίλος ο οποίος βλέπει κυριολεκτικά οποιαδήποτε σειρά, όταν του ζήτησα κάτι σαν breaking bad και ozark, χωρίς απαραίτητα να έχει ναρκωτικά μέσα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ.
Το μεγάλο της πρόβλημα; Οτι δε γίνεται κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ. Διάολε, ακόμη και τον καιρό που μεσουρανούσε η "Δυναστεία" και το "Ντάλας" παρακολουθούσαμε εξελίξεις και υπήρχε αγωνία για τη συνέχεια.
Αντίθετα στο succession τα πάντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οποιαδήποτε εξέλιξη να οδηγεί πάντα στην ίδια (αρχική) κατάσταση. Νομίζεις ότι κάτι πάει να γίνει, αλλά τελικά δε γίνεται τίποτα.
Δίνει την αίσθηση ότι οι δημιουργοί την είχαν συλλάβει σαν μια ταινία και τη ξεχείλωσαν σε 4 σεζόν, όπου το μόνο που έχει ουσιαστική σημασία είναι ο πιλότος και το φινάλε.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην τρίτη σεζόν και είμαι απολύτως σίγουρος ότι ούτε στην 4η που είναι η τελευταία θα συμβεί κάτι το ουσιαστικό, παρά μόνο στο φινάλε.
Θα μπορούσα να παραλληλίσω την όλη εμπειρία με τη noise "μουσική". Λένε ότι όσοι ακούνε noise, το κάνουν σαν μια δοκιμασία, ώστε οτιδήποτε ακούσουν μετά από κανονική μουσική, να τους φαίνεται καλό.
Ε, έτσι είναι και το succession. Το βλέπεις για να υποφέρεις και μετά να σου φαίνεται καλό οτιδήποτε άλλο δεις.
Λέγεται succession https://www.imdb.com/title/tt7660850/
Μη πιστεύεται τα ratings, μη πιστεύεται τις φήμες, πρόκειται περί μεγάλης πατάτας.
Μου την πρότεινε ένας φίλος ο οποίος βλέπει κυριολεκτικά οποιαδήποτε σειρά, όταν του ζήτησα κάτι σαν breaking bad και ozark, χωρίς απαραίτητα να έχει ναρκωτικά μέσα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ.
Το μεγάλο της πρόβλημα; Οτι δε γίνεται κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ. Διάολε, ακόμη και τον καιρό που μεσουρανούσε η "Δυναστεία" και το "Ντάλας" παρακολουθούσαμε εξελίξεις και υπήρχε αγωνία για τη συνέχεια.
Αντίθετα στο succession τα πάντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οποιαδήποτε εξέλιξη να οδηγεί πάντα στην ίδια (αρχική) κατάσταση. Νομίζεις ότι κάτι πάει να γίνει, αλλά τελικά δε γίνεται τίποτα.
Δίνει την αίσθηση ότι οι δημιουργοί την είχαν συλλάβει σαν μια ταινία και τη ξεχείλωσαν σε 4 σεζόν, όπου το μόνο που έχει ουσιαστική σημασία είναι ο πιλότος και το φινάλε.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην τρίτη σεζόν και είμαι απολύτως σίγουρος ότι ούτε στην 4η που είναι η τελευταία θα συμβεί κάτι το ουσιαστικό, παρά μόνο στο φινάλε.
Θα μπορούσα να παραλληλίσω την όλη εμπειρία με τη noise "μουσική". Λένε ότι όσοι ακούνε noise, το κάνουν σαν μια δοκιμασία, ώστε οτιδήποτε ακούσουν μετά από κανονική μουσική, να τους φαίνεται καλό.
Ε, έτσι είναι και το succession. Το βλέπεις για να υποφέρεις και μετά να σου φαίνεται καλό οτιδήποτε άλλο δεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Λοιπόν έβαλα στο τζιπιτί καμμιά δεκαριά σειρές που μου άρεσαν και καμμιά δεκαριά που δε μου άρεσαν, και του είπα με βάση αυτά να μου συστήσει μια καλή που δεν έχω δει. Και μου έβγαλε αυτήν:
https://www.imdb.com/title/tt2401256/

είμαι στο δεύτερο επεισόδιο και μέχρι στιγμής ειναι όντως γαμάτη. Ούτε που την είχα ακούσει.

είμαι στο δεύτερο επεισόδιο και μέχρι στιγμής ειναι όντως γαμάτη. Ούτε που την είχα ακούσει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ρωτα πρωτα εδω ρε τυπε,μην επισπευδεις το τελος του ανθρωπινου πολιτισμουChilloutbuddy έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 15:06Λοιπόν έβαλα στο τζιπιτί καμμιά δεκαριά σειρές που μου άρεσαν και καμμιά δεκαριά που δε μου άρεσαν, και του είπα με βάση αυτά να μου συστήσει μια καλή που δεν έχω δει. Και μου έβγαλε αυτήν:

Θα κερδισω το chatgpt οπως καποτε ο Κασπαροφ τον deep blue προτεινοντας αυτη
https://www.imdb.com/title/tt2183404/?ref_=tturv_ov
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Chilloutbuddy
ναι αλλά η άλλη έχει και γαμάτους ηθοποιούςGoBack έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 19:43Θα κερδισω το chatgpt οπως καποτε ο Κασπαροφ τον deep blue προτεινοντας αυτη

Νταξ σε ονομα μονο,τοπ ηταν και οι ερμηνεις στο rectify απλα πιο αργο και απο το θανατο.Αλλα σε αλλο νημα εγραψες οτι καθοσουν και κοιταγες το αδειο δωματιο αρα δεν θα χεις θεμαChilloutbuddy έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 19:56ναι αλλά η άλλη έχει και γαμάτους ηθοποιούςGoBack έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 19:43Θα κερδισω το chatgpt οπως καποτε ο Κασπαροφ τον deep blue προτεινοντας αυτη

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το puzzle...
(1)

ΣΒΗΣΤΟΥ ΤΟ 🩹 ΠΟΥΡΟ 🩹 ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!
(2)

[Δεν επικροτώ. Επισήμως τουλάχιστον
]
(1)

ΣΒΗΣΤΟΥ ΤΟ 🩹 ΠΟΥΡΟ 🩹 ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!
(2)

[Δεν επικροτώ. Επισήμως τουλάχιστον

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

- Chilloutbuddy
Δε θυμάμαι.. πάντως θα το δω το rectify, θενξ, δες κι εσύ το άλλο. Είμαι στο τελευταίο επεισόδιο, αν έχει μαλακία τέλος θα σου πώ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 2362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Αύγ 2023, 16:21
-