Ενήλικοι στην Αίθουσα
Re: Ενήλικοι στην Αίθουσα
Αν την δείξει στην τιβί, τσάμπα θα την δω, δεν παρακολουθούσα ειδήσεις εκείνο τον καιρό, είχα πεισθεί γιά το μάταιο του εγχειρήματος και το αστείο των προθέσεων, ίσως έχασα κάτι ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν υπάρχουν εξωγήινοι στο μ του λαγού.foscilis έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 16:22από την άλλη αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί η σχετική μυθολογία ενισχύεται και οι πιστοί του Βαρουφάκη συνεχίζουν να είναι κορόιδα ακόμα και όταν χέζει ένας εξωγήινος στο Μ Λαγού.Rakomelofronas έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:28
Το ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα του 2015 δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Η ταινία θα ενισχύσει τη σχετική μυθολογία και οι πιστοί του Βαρουφάκη θα συνεχίσουν να είναι κορόιδα με αξιοθαύμαστη συνέπεια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σε ξέχασα νήγκα μου, ούτε την τράκαρα σε θερινό, ούτε κατεβαστήρια έχω, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ... πέρασε καιρός και ξέχασα πως αντιπαθώ τον σκηνοθέτη, σιγουράκι πλέον.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θα γούσταρα πολύ να βλέπαμε βαρουφάκερ παρέα πάντως ρε, μόνο για τα σχόλια που θα κάναμε αξίζει νομίζω.

.
.
Μα τον Σκρούτζ Εμπενίτζερ θα σε έβαζα να πλερώκεις, εγγύηση μπροστά, (επιστροφή χρημάτων αν πιάσει τα 2.5 άστρα)
Είμαι σοβαρός στο σινεμά,

- hellegennes
Ναι και αυτό που περιέγραψε ο Psi με τον Δε Ροκ. Αλλά, οκέι, μιλάμε για πιο νορμάλ πράγματα.alexandroso έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:13Εξαρτάται το καστ και το σενάριο. Πχ αν έπαιζε ο Γκουσγκούνης τον Βαρουφ και η Ινα Ιννακι τη Μέρκελ και έμπαινε στο γραφείο της με το παρακάτω σενάριο ...hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:08Δηλαδή τι άλλο θα ήταν από βαρετή μια ταινία για διαπραγματεύσεις χρέους μιας μικρής χώρας;alexandroso έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:07Πάντως εγώ διάβασα μεικτές κριτικές για την ταινία. Σε ξένα πάντα μέσα, σιγά μην άνοιγα Ελληνικά. Πρέπει να ναι ψιλοβαρετό.
- Θέλω δανεικά.
- Nein.
- Κάτσε να σε γαμήσω.
...όσο και να ναι δε θα έπληττες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ψιλοπαρόμοια γενική θεματολογία, όχι παρόμοιο θέμα. Το ένα πραγματεύεται μια διεθνή κρίση με τεράστιες παγκόσμιες συνέπειες και το άλλο μια διαπραγμάτευση για το αναλογικά μικρό χρέος μιας μικρής χώρας με μικρές συνέπειες για τον παγκόσμιο χάρτη. Είναι σαν να συγκρίνεις «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» με βίντεο "How to Feed your Goldfish" στο youtube.bedouin024 έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:41Το Margin Call πάντως, που πραγματεύεται ψιλοπαρόμοιο θέμα, ήταν εξαιρετική ταινία. Το Ενήλικοι στην Αίθουσα θα το δω σίγουρα, αν και οι προσδοκίες είναι χαμηλές.hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:08Δηλαδή τι άλλο θα ήταν από βαρετή μια ταινία για διαπραγματεύσεις χρέους μιας μικρής χώρας;alexandroso έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:07Πάντως εγώ διάβασα μεικτές κριτικές για την ταινία. Σε ξένα πάντα μέσα, σιγά μην άνοιγα Ελληνικά. Πρέπει να ναι ψιλοβαρετό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα σε άφηνα ποτέ εγώ να πλερώσεις εισιτήριο ρε; μα καλά για τι με πέρασες;Μπίστης έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 17:25Μα τον Σκρούτζ Εμπενίτζερ θα σε έβαζα να πλερώκεις, εγγύηση μπροστά, (επιστροφή χρημάτων αν πιάσει τα 2.5 άστρα)
Είμαι σοβαρός στο σινεμά,τελευταία φορά που κανιβαλίσαμε ταινία ήταν στον Μελισσοκόμο ...

Εκεί που θα σε πήγαινα δε θα είχαμε τέτοια προβλήματα πάντως, το μόνο θέμα θα ήτανε ποιός θα σηκωνότανε για τα μπυρόνια.
.
.
- hellegennes
Για εμάς, που γνωρίζουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις, ίσως. Αλλά αυτό οφείλεται στην ύπαρξη της πραγματικότητας. Π.χ. δεν μπορεί παρά να είναι διασκεδαστική η μίμηση των αγγλικών του Τσίπρα σε ταινία. Δεν μπορεί να γυρίσεις τέτοια σκηνή και να μην είναι καλτ και γελοία, εκτός κι αν τον βάλεις να μιλάει κανονικά αγγλικά. Για καλή μας τύχη, ο Γαβράς ήθελε να είναι πιστός στην καταγέλαστη πραγματικότητα (στο 0:50):Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:50Λογικά η ταινία θα είναι καλτ, και ως τέτοια θα αξίζει 10ρι. Μια ταινία δεν χρειάζεται να είναι καλή για να παράγει διασκέδαση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτή τη στιγμή
ο adults in the room στο imdb
είναι στο 5,5
αλλά ας περιμένουμε
να ενσωματωθεί
και
........η Β Αθηνών
ο adults in the room στο imdb
είναι στο 5,5
αλλά ας περιμένουμε
να ενσωματωθεί
και
........η Β Αθηνών

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Έστω, όταν παρκάρει πάνω σε ράμπα ΑΜΕΑ και βγαίνει με το τσιγάρο στο στόμα να αγοράσει τσιγάρα ένας ΕΛΛΗΝ στο Μ του Λαγού.sys3x έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 17:00Δεν υπάρχουν εξωγήινοι στο μ του λαγού.foscilis έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 16:22από την άλλη αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί η σχετική μυθολογία ενισχύεται και οι πιστοί του Βαρουφάκη συνεχίζουν να είναι κορόιδα ακόμα και όταν χέζει ένας εξωγήινος στο Μ Λαγού.Rakomelofronas έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:28
Το ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα του 2015 δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Η ταινία θα ενισχύσει τη σχετική μυθολογία και οι πιστοί του Βαρουφάκη θα συνεχίσουν να είναι κορόιδα με αξιοθαύμαστη συνέπεια.
hellegennes έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 18:26Για εμάς, που γνωρίζουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις, ίσως. Αλλά αυτό οφείλεται στην ύπαρξη της πραγματικότητας. Π.χ. δεν μπορεί παρά να είναι διασκεδαστική η μίμηση των αγγλικών του Τσίπρα σε ταινία. Δεν μπορεί να γυρίσεις τέτοια σκηνή και να μην είναι καλτ και γελοία, εκτός κι αν τον βάλεις να μιλάει κανονικά αγγλικά. Για καλή μας τύχη, ο Γαβράς ήθελε να είναι πιστός στην καταγέλαστη πραγματικότητα (στο 0:50):Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 15:50Λογικά η ταινία θα είναι καλτ, και ως τέτοια θα αξίζει 10ρι. Μια ταινία δεν χρειάζεται να είναι καλή για να παράγει διασκέδαση.

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ταινία φαίνεται μεγάλη μαλακία κι είναι κρίμα γιατί ο Γαβράς έχει κάνει ωραίο σινεμά.
- hellegennes
Past his prime.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Σεπ 2019, 21:59Η ταινία φαίνεται μεγάλη μαλακία κι είναι κρίμα γιατί ο Γαβράς έχει κάνει ωραίο σινεμά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρας, Γαβράς και οι Ενήλικοι στην Αίθουσα
από Portia » 13 Αύγ 2023, 20:54 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
13 Αύγ 2023, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος για τους χορούς σέξι καθηγήτριας σε σχολική αίθουσα
από Μαδουραίος » 13 Μάιος 2023, 12:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 36 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
13 Μάιος 2023, 14:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 935 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-