Θα το δω αν το παίζει ακόμα το σάββατο και δε θα σε βρίσω αλίμονο.Feindflug έγραψε: ↑04 Μάιος 2022, 21:48Δεν ξέρω από ταινίες ρε δικέ μου. Δεν βλέπω πολλές.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μάιος 2022, 21:36Από το τρέιλερ δε λέει. Είναι καλύτερο από το τρέιλερ ή θα πάω και θα ντρέπομαι να φύγω από το σινεμά και μάλλον θα ρίξω έναν υπνάκο ή είναι όπως το λες; Με ποια ταινία θα έλεγες ότι μοιαζει τύπε;Feindflug έγραψε: ↑02 Μάιος 2022, 20:18
Τι λες ρε τύπε; Μήπως είσαι τυφλός; Μήπως μπερδεύτηκες και είδες άλλη ταινία;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΕΠΟΣ!
Ούτε χαζοέρωτες, ούτε Disney, ούτε παραμύθια με περίεργα νοήματα και πολιτικές ορθότητες.
Δύο ώρες νορδικής μαγείας και αίματος. Μια Βίκινγκ τραγωδία!
CONQUER YOUR FATE
Αν νομίζεις ότι θα δεις κάτι σαν την Τροία, με Βίκινγκ και λίγο πιο κουλτουρέ, πλανάσαι.
Είναι μια νορδική τραγωδία στον κινηματογράφο. Ο ήρωας, το καθήκον, η λύτρωση και οι απαραίτητοι χαρακτήρες και η ιστορία που τον περιβάλλουν. Η διαφορά του άνδρα με την γυναίκα. Με πολλά αληθινά στοιχεία από τον τρόπο ζωής των Βίκινγκς του 9ου αιώνος.
Δες το και αν θες βρίσε μετά. Αλλά δες το.
Είδα στο Σινεμά...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Είδα στο Σινεμά...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και με ποιον θα πάω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Με εμένα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και τι θα του πω; Κράτα το παιδί να πάω σινεμά;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Μάιος 2022, 05:59Με εμένα.
Βέβαια έτσι δεν θα πληρώσω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Βλέπεις; Μόνη σου τα λες. Δεν είναι εποχή για έξοδα.Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μάιος 2022, 08:11Και τι θα του πω; Κράτα το παιδί να πάω σινεμά;
Βέβαια έτσι δεν θα πληρώσω.
Όπως το βλέπω το Νόρθμαν, θα το γούσταρα πάρα πολύ αν ήμουν ακόμα 15.
- The Great Leader
Δείτε το Northman σινεμά.Πραγματικά αξίζει.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ναι,δεν θα χάσουμε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το Δρ Στρειντζ. Πολύ καλό. Να το δείτε. Έπαθα πλάκα. Ταινιάρα. Του Σαμ Ρέιμι. Επιτέλους ένας καλός σκηνοθέτης.
Άσε μας ρε τύπε, ακούς και Μπλάκ...
Πάνε δες Marvel Super Heroes και τον Σχιζοφρενή Δολοφόνο Με Το Πατόφτυαρο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άσε μας και συ ρε δικέ μου... Λες να δεις το Northman και πας βλέπεις μικιμάο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑09 Μάιος 2022, 06:36Είδα το Δρ Στρειντζ. Πολύ καλό. Να το δείτε. Έπαθα πλάκα. Ταινιάρα. Του Σαμ Ρέιμι. Επιτέλους ένας καλός σκηνοθέτης.
Dein Herz, meine Gier
- Πορφύριος Εξαρχίδης
κοίτα. σε αυτά παω με τα παιδιά μου. Το νορθμαν θα τω δω σήμερα μα μόνος μου. Εξάλλου το δρ στρέιντζ είναι αλήθεια ωραίο. Να μια ταινια της ντίσνευ που τα εξαιρετικά εφέ εξυπηρετούν την πλοκή. Και τι πλοκή!Feindflug έγραψε: ↑10 Μάιος 2022, 08:26Άσε μας και συ ρε δικέ μου... Λες να δεις το Northman και πας βλέπεις μικιμάο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑09 Μάιος 2022, 06:36Είδα το Δρ Στρειντζ. Πολύ καλό. Να το δείτε. Έπαθα πλάκα. Ταινιάρα. Του Σαμ Ρέιμι. Επιτέλους ένας καλός σκηνοθέτης.
Για να δεις όμως σωστά ταινία του ρέιμυ πρέπει να έχεις δει τα πρώτα, πλέον καλτ, έργα του.
Θα καταλάβεις αν το κάνεις αυτό πως ο θεατής θέλει να δει προσώικότητα και χαρακτήρα συη σκηνοθεσία. Όχι αναμασημένες μαλακίες. Αυτό το πετυχαίνει ο ρέιμυ κρατώντας παράλληλα και τους νεαρούς φίλους μας ευχαριστημένους. Δεν είναι μικρός άθλος.
Και ναι, πιστεύω πως τέτοιες ταινίες πρέπει να βλέπουν οι νέοι μας. Όχι σαρβάιβορ. Εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας στο σινεμά τα κάνουμε καλύτερους ανθρώπους.
Θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό, αν η ''επική ιστορία εκδίκησης'' δεν αφορούσε την προσπάθεια εξόντωσης ενός ισλανδικού hamlet (ούτε καν χωριού) που κατοικούσαν βοσκοί.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
αν εξαιρέσεις κάτι κουλτουρέ εικόνες με θεούς, βαλκυρίες και πράσινα άλογα από lsd το northman είναι καλό καλό. Ειδικά η σκηνή του βίκινγκ με την μάνα του όλα τα λεφτά
Επίσης για μάρβελ το dr strange είναι πολύ καλό
το sonic 2 είναι όσο καλό ήταν το 1ο
Morbious για πέταμα
uncharted καλό παρόλο το κακό casting.
Επίσης για μάρβελ το dr strange είναι πολύ καλό
το sonic 2 είναι όσο καλό ήταν το 1ο
Morbious για πέταμα
uncharted καλό παρόλο το κακό casting.
Τι κακούς ψάχνεις ρε δικέ μου; Τίποτα ύπουλα Μίνιονς ή τον Δρακουμέλ;Scouser έγραψε: ↑10 Μάιος 2022, 18:57Θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό, αν η ''επική ιστορία εκδίκησης'' δεν αφορούσε την προσπάθεια εξόντωσης ενός ισλανδικού hamlet (ούτε καν χωριού) που κατοικούσαν βοσκοί.Δεν αστειεύομαι, αν οι κακοί της υπόθεσης δεν ήταν τόσο αδιάφοροι και δεν υπήρχε τέτοια αναντιστοιχία ανάμεσα σε αυτούς και την επική ατμόσφαιρα της ταινίας, θα μπορούσε να είχε αφήσει εποχή.
Δεν έχει καλούς και κακούς η ταινία. Αν θέλεις τέτοιες φάσεις, διάβασε μικιμάο και συ.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Φώσκολος: Ένας μάστορας του σινεμά που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
από georgebi » 06 Νοέμ 2024, 20:33 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
07 Νοέμ 2024, 01:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίνα Ρόουλαντς (1930 - 2024): Αποχαιρετισμός στη Γυναίκα του αμερικανικού σινεμά
από georgebi » 15 Αύγ 2024, 15:09 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
17 Αύγ 2024, 21:44
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38