Anime/Manga
Re: Anime/Manga
Το kingdom συνεχίζεται κανονικά με τις πολεμικές επιχειρήσεις στο zhao. Τίμιο το αρκ ως τώρα και χωρίς μάλιστα να βρίσκεται σε φάση κορύφωσης.
Έγινε viral το solo levelling τώρα που βγήκε σε ανιμε. Γατάκια, εγώ το έχω τελειώσει σε μορφή ligh novel, όταν δεν είχε ολοκληρωθεί ούτε καν το manhwua. Χρόνια μπροστά.
Αυτή τη στιγμή (εκτός από το Kingdom που δεν το αφήνω ποτέ, όσο και αν δεν έχω χρόνο), παρακολουθώ το murim login. Εύληπτη δουλειά με σχετικά καλό pace, χωρίς ιδιαίτερη ευρηματικότητα (αφού επαναλαμβάνει όλα τα κλισέ του είδους) αλλά διασκεδαστικό παρόλα αυτά. Είναι και isekai και reverse isekai παράλληλα, κάτι ιντριγκαδόρικο.
Προσπαθώ να συμβαδίζω και με το leveling with the gods που σαν σενάριο μιμείται λίγο το tower of god (χωρίς όμως τον παραπλήγα πρωταγωνιστή) αλλά έχει τεράστιο πρόβλημα με το σχέδιο.
Προσπαθώ να συμβαδίζω και με το leveling with the gods που σαν σενάριο μιμείται λίγο το tower of god (χωρίς όμως τον παραπλήγα πρωταγωνιστή) αλλά έχει τεράστιο πρόβλημα με το σχέδιο.
Το manga του JJK το διαβάζεις;
Θέλω να ξεκινήσω το dandadan, για το οποίο διαβάζω τα καλύτερα αλλά δεν βρίσκω χρόνο. Ούτε καν το Solo Leveling δεν έχω δει.
Καλό ειναι.
Δεν μου άρεσε η αισθητική του dandandan Και το παράτησα. Κάτι ισεκάι βλέπω τώρα, που όλα μοιάζουν τα ίδια. Τι φάση και αυτή με τα ισεκάι; Τα μισά άνιμε που βγαίνουν τέτοια είναι.
solo leveling αρχινησες;
μεγαλη απατη αυτη με τα 5λεπτα επεισοδια.
Δεν με πειθει το σολο λεβελινγκ στα πρωτα 7 επεισοδια,πρεπει να δωσει λιγο βαθος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν θα δωσει ποτε, ειχε τοσο γαμημενο potential αυτο το ανιμε, αυτη η ιδεα, και ο αλλος ο μλκας δεν εγραψε τιποτα. 150 χαρακτηρες εισηγαγε, συνολο 10 λεπτα σκριν ταημ ολοι μαζι. Και οκ, πες το μανγκα ειναι μια κουτσουλια, εφοσον ειναι τοσο καλη η ιδεα γιατι να μην την αναπτυξεις αυτοβουλως στο ανιμε;
Η δευτερη σεζον παντως ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη.
Σιγα την ιδεα ρε μλκ,καλα δεν εχεις παιξει κανενα rpg στη ζωη σου;Bazoomba έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 09:20Δεν θα δωσει ποτε, ειχε τοσο γαμημενο potential αυτο το ανιμε, αυτη η ιδεα, και ο αλλος ο μλκας δεν εγραψε τιποτα. 150 χαρακτηρες εισηγαγε, συνολο 10 λεπτα σκριν ταημ ολοι μαζι. Και οκ, πες το μανγκα ειναι μια κουτσουλια, εφοσον ειναι τοσο καλη η ιδεα γιατι να μην την αναπτυξεις αυτοβουλως στο ανιμε;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ηταν ωραιο το world building και η υποσχεση οτι θα δουμε κουλ χαρακτηρες, στο μελλον. Μας εκανε μπλουμπολινγκ για μια σεζον για τους s hunters και τους ξεπεταξε μολις τους παρουσιασε. Μετα εβαλε τους international και ολοι μαζι ειχαν σκριν ταημ 4 λεπτων και τους ξεπεταξε και αυτους. Μετα εβαλε τους Μonarchs και τελειωσε το αρκ λες και τον κυνηγαγαν. Δεν νιωσαμε ποτε οτι ο πρωταγωνιστης θα χασει.GoBack έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 18:38Σιγα την ιδεα ρε μλκ,καλα δεν εχεις παιξει κανενα rpg στη ζωη σου;Bazoomba έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 09:20Δεν θα δωσει ποτε, ειχε τοσο γαμημενο potential αυτο το ανιμε, αυτη η ιδεα, και ο αλλος ο μλκας δεν εγραψε τιποτα. 150 χαρακτηρες εισηγαγε, συνολο 10 λεπτα σκριν ταημ ολοι μαζι. Και οκ, πες το μανγκα ειναι μια κουτσουλια, εφοσον ειναι τοσο καλη η ιδεα γιατι να μην την αναπτυξεις αυτοβουλως στο ανιμε;
- Παλαιοελλαδίτης
Απόψε στο ''Βινύλιο'' κάποιος τηλεθεατής ανέφερε την θρυλική ''Περιοχή 88''. Ένα από τα πολλά ''παιδικά''
του Juniors TV με τον ταξίαρχο Θεοχάρη να μεταγλωττίζει τον Shin Kazama.

- Παλαιοελλαδίτης
Έψαχνα ένα παρόμοιο anime που έπαιζε κάποτε στο New Channel αλλά εν τέλει έπεσα πάνω σε αυτό.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
09 Φεβ 2025, 16:34
-