Αποφοιτος Νομικης σχολης του Πανεπιστημιου της Ζωης ;
Ράκος η Τατιάνα για τον Λιγνάδη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Ράκος η Τατιάνα για τον Λιγνάδη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οχι φιλε δεν παιζει και δεν ειναι θεμα λαικου δικαστηριου για να καταλαβεις το αυτονοητο. Δεν περιμενεις να σου πει ο Αρνιακος οτι βρεχει, το βλεπεις και μονος σου. Οπως δεν χρειαζοταν να μπει στην μπουζου ο Ακης για να μαθουμε οτι εκλεβε κλπ κλπ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Eθνικοκοινωνιστης
σκασμος μαδουρε συριζαγιτη,πηρατε τα σβηστηρια παλι,αφου το ειπε το μακελειο ετσι ειναι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι μεχρι τελουςΥδράργυρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 13:04Δεν έχουν τσίπα ρε
Δε ντρέπονται, δεν κολώνουν, δεν έχουν καμία ηθικη αναστολή. Στείλτε τους στο διάολο επιτέλους
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Φιλε,εγω δεν ειδα με τα ματια μου τον Λιγναδη να βιαζει καποιον.Εσυ προφανως ειδες και εισαι σιγουρος.
Αν μια στο εκατομμυριο ομως τη σιγουρια σου δεν την βασιζεις στα ματια σου,μαλλον με την εννοια της δικαιοσυνης στις αστικες δημοκρατιες δεν τα πας καλα.
Κατι τετοιοι σαν εσενα και τους λοιπους εδω μεσα ειχαν βγαλει και τον Κορκολη παιδεραστη πριν 25 χρονια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δε νομίζω ότι παίζει πιθανότητα απόπειρας συγκάλυψης. Ο Λιγνάδης είναι καμμένο χαρτί και όποιος προσπαθήσει να τον βοηθήσει θα εκτεθεί πολύ άσχημα.
Άρα η Τατιάνα απλά λέει μπούρδες, δημοσιογράφος είναι στο κάτω κάτω, αυτή είναι η δουλειά της
Άρα η Τατιάνα απλά λέει μπούρδες, δημοσιογράφος είναι στο κάτω κάτω, αυτή είναι η δουλειά της

Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει.Ο Κορκολης αποδειχτηκε αθωος.
- Rocco Siffredi
Υπαρχει λογος κατα τη γνωμη σου που δεν πηγε για παιδεραστια ; Τι λες ;
Με τη Βικτώρια Καϊματζόγλου ήταν το βίντεο, τότε ήταν ανήλικη. Την παντρεύτηκε όμως κι ενώ πρωτόδικα καταδικάστηκε, άσκησε έφεση μετά τον γάμο του μαζί της κι αθωώθηκε.
Χαλαρωσε και ηρεμησε και σταματα να στηριζεις εναν ανωμαλο. Ουτε τον Αρη ειδες να σφαζει με τα ματια σου, αλλα εκει δεν σου χρειαζεται αυτη η παραμετρος μαλλον.under έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 20:20Φιλε,εγω δεν ειδα με τα ματια μου τον Λιγναδη να βιαζει καποιον.Εσυ προφανως ειδες και εισαι σιγουρος.
Αν μια στο εκατομμυριο ομως τη σιγουρια σου δεν την βασιζεις στα ματια σου,μαλλον με την εννοια της δικαιοσυνης στις αστικες δημοκρατιες δεν τα πας καλα.
Κατι τετοιοι σαν εσενα και τους λοιπους εδω μεσα ειχαν βγαλει και τον Κορκολη παιδεραστη πριν 25 χρονια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τατιάνα "Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα ασθενοφόρα".
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2023, 18:06 » σε Κοινωνικά θέματα - 181 Απαντήσεις
- 3817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Ιουν 2023, 19:16
-