MasterChef 2023
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- BigChiefWahoo
Re: MasterChef 2023
Διάβασα σε άλλο σάιτ ότι έναν τον πήραν τα ζουμιά επειδή συγκινήθηκε που μιλούσε για τον σκύλο του 

Αυτός;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
A δεν ξερω.
Δεν το βλεπω εγω. Το βλεπει η γυναικα μου.
Αμα λεει τιποτα για μαγαζια κτλ. μαλλον αυτος θα ειναι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
γκέης, βεγκανιστής, τόφαλος;BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 08:10Διάβασα σε άλλο σάιτ ότι έναν τον πήραν τα ζουμιά επειδή συγκινήθηκε που μιλούσε για τον σκύλο του
ο Μπλάκις ειναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μου σπάραξαν την καρδιά ο 50αρης που έκλαιγε για την επιβράβευση που δεν του δίνει ποτέ ο μπαμπάς του και ο σκυλόφιλος που σκούπιζε τα δάκρυα αγάπης με τις άκρες τις μουστάκας του
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτοδημιούργητος νεοφιλελές ελευθεραγορίτης, που κράζει τους τεμπέληδες επειδή τον φθονούν γιατί δηλωσε οτι (τρ)έχει καπου στις 10 (η παραπανω, δεν θυμαμαι) επιχειρήσεις δικές του, απο κέιτερινγκ μεχρι λογιστικά.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 10:04γκέης, βεγκανιστής, τόφαλος;BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 08:10Διάβασα σε άλλο σάιτ ότι έναν τον πήραν τα ζουμιά επειδή συγκινήθηκε που μιλούσε για τον σκύλο του
Αν δεν εναι απλά τρολάρα, ειναι ξεπλυματίας. Αλλα για να το δηλωσει αυτο στην τβ, χαζός ξεπλυματιας.
κανονίστε να ανοίξει και κανά δικηγορικό γραφείο να σας κυνηγάει
αφτοφοράκιας. Ή που τσιμπάει νοίκια απο μαγαζιά και το κάθε ένα το μετράει για επιχείρηση του. Κοινώς νοικιάζει ένα μαγαζί σε ένα φωτογραφείο και παράλληλα νομίζει πως εχει μέρος της επιχείρησης. Βέβαια αυτό που είπα περι γκέη, βεγκανιστή και τόφαλου πήγαινε στον άλλον αλλά απο το λίγο που ειδα μάλλον έπεσα έξω και στα τρία, κάποιο άλλο σκελετό θα έχει στη ντουλάπα.vantono έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 11:30Αυτοδημιούργητος νεοφιλελές ελευθεραγορίτης, που κράζει τους τεμπέληδες επειδή τον φθονούν γιατί δηλωσε οτι (τρ)έχει καπου στις 10 (η παραπανω, δεν θυμαμαι) επιχειρήσεις δικές του, απο κέιτερινγκ μεχρι λογιστικά.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 10:04γκέης, βεγκανιστής, τόφαλος;BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 08:10Διάβασα σε άλλο σάιτ ότι έναν τον πήραν τα ζουμιά επειδή συγκινήθηκε που μιλούσε για τον σκύλο του
Αν δεν εναι απλά τρολάρα, ειναι ξεπλυματίας. Αλλα για να το δηλωσει αυτο στην τβ, χαζός ξεπλυματιας.
Τι κυκλοφορεί ρε μλκς εκει έξω, παλιά όπου προβληματικό ψώνιο ασχολιόταν με το θεατρινισμό, τώρα με τη μαγειρική και τη βαφτίζει όπως να ναι. ο άλλος ο σκυλοτέτοιος σου λέει πως ο μιξολοτζιστ είναι "γιατρος" και το λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου λόγω του οτι τα ποτά περιέχουν βότανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 26 Ιαν 2023, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aν βλεπει Μαστερσεφ κανενας εφορειακος τοτε την επομενη πρεπει να τον εκανε φυλλο και φτερο η εφορεια.vantono έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 11:30Αυτοδημιούργητος νεοφιλελές ελευθεραγορίτης, που κράζει τους τεμπέληδες επειδή τον φθονούν γιατί δηλωσε οτι (τρ)έχει καπου στις 10 (η παραπανω, δεν θυμαμαι) επιχειρήσεις δικές του, απο κέιτερινγκ μεχρι λογιστικά.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 10:04γκέης, βεγκανιστής, τόφαλος;BigChiefWahoo έγραψε: ↑26 Ιαν 2023, 08:10Διάβασα σε άλλο σάιτ ότι έναν τον πήραν τα ζουμιά επειδή συγκινήθηκε που μιλούσε για τον σκύλο του

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- BigChiefWahoo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
27 Φεβ 2024, 19:34
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023 «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»
από SeaHawk » 24 Μαρ 2025, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Μαρ 2025, 20:25
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Σεπ 2023, 18:09