Δεν μολύνθηκε ο αέρας και δεν άρχισε ο κόσμος να τρώει ο κόσμος junk food τα τελευταία δύο χρόνια που εμφανίστηκαν οι ξαφνικίτιδες.lonelyrider έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 13:40Όλα είναι μολυσμένα και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις.
Τα φαγητά, ειδικα τα junk food που ειναι χιλιοτηγανισμενα στο ίδιο λάδι.
Βάλε και το άγχος.
Διαβαζω συνέχεια για θανάτους νεων ανθρωπων και ξαφνικιτιδες.
Η ανθρωπότητα πρέπει να εργαστεί για την υγεία. Τα κρατη πρέπει να ενεργοποιηθουν.
Καντε ασκηση, σωστη διατροφη, μειώστε το άγχος και μετά τα 45 τσεκ απ ανα τακτα διαστήματα.
Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Frappezitis
Δε μπορούσε να διασωληνωθεί στην Πάρο του Μητσοτάκη και την έφεραν Αθήνα χάνοντας χρόνο. Πάτε για σεζόν και είστε στο έλεος του Γιαραμπί και του Μαμωνά. Φύγετε από τα νησία ψάξτε στο εξωτερικό. Η Ελλάδα με τους δεξιους που μπλεξαμε έχει τελειώσει.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

ανεβασες το θεμα γιατι σου φανηκε περιεργο που πεθανε; ή το ανεβασες γιατι ηταν γνωστηzteo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:54Η διασημότητα της οφείλεται ότι ήταν τηλεπερσονα και καλή σεφ,που το απέδειξε στο Master chef και συμπαθης στο κοινο. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έβαλα την είδηση του θανάτου της.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.
ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Άλλος ο λόγος ήταν το σοκαριστικο του αιφνιδιου θανάτου ενός νεαρού ατομου.
Πραγματικά εάν ήξερα τι σκατοψυχια βγάζουν τα δεξιοπουλα και τα εθνικιστιδια καθώς και τι ακραίες σκοταδιστικες απόψεις θα εκφραστουν δεν θα το έβαζα.
σαν βιγκαν και λεσβια; και οχι για τιποτα αλλο γιατι καθε μερα πεθαινουν μαγειροι και μαγειρισσες
αλλα δεν ειδα να τους ανεβαζεις σαν ειδηση οποτε τα νια νια νια φατε τα στην μουρη σας
Μου ήταν συμπαθής σαν παίκτρια του Master chef. Κοίτα εάν δεν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο ή ένα θέμα μην μπαίνεις να τι σχολιάσεις.nemo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 20:50ανεβασες το θεμα γιατι σου φανηκε περιεργο που πεθανε; ή το ανεβασες γιατι ηταν γνωστηzteo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:54Η διασημότητα της οφείλεται ότι ήταν τηλεπερσονα και καλή σεφ,που το απέδειξε στο Master chef και συμπαθης στο κοινο. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έβαλα την είδηση του θανάτου της.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.
Πραγματικά εάν ήξερα τι σκατοψυχια βγάζουν τα δεξιοπουλα και τα εθνικιστιδια καθώς και τι ακραίες σκοταδιστικες απόψεις θα εκφραστουν δεν θα το έβαζα.
σαν βιγκαν και λεσβια; και οχι για τιποτα αλλο γιατι καθε μερα πεθαινουν μαγειροι και μαγειρισσες
αλλα δεν ειδα να τους ανεβαζεις σαν ειδηση οποτε τα νια νια νια φατε τα στην μουρη σας
Εάν έχεις φτάσει σε σημείο που η υπαρξη η ο θανατος του άλλου είναι καταπιεστικη για το εγώ σου τότε έχεις πρόβλημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
κοιτα λιγο νιονιο δεν βλαπτει να εχετε ..σχολιασαμε αυτα τα οποια ηταν γνωστηzteo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 21:10Μου ήταν συμπαθής σαν παίκτρια του Master chef. Κοίτα εάν δεν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο ή ένα θέμα μην μπαίνεις να τι σχολιάσεις.nemo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 20:50ανεβασες το θεμα γιατι σου φανηκε περιεργο που πεθανε; ή το ανεβασες γιατι ηταν γνωστηzteo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:54
Η διασημότητα της οφείλεται ότι ήταν τηλεπερσονα και καλή σεφ,που το απέδειξε στο Master chef και συμπαθης στο κοινο. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έβαλα την είδηση του θανάτου της.
Εάν έχεις φτάσει σε σημείο που η υπαρξη η ο θανατος του άλλου είναι καταπιεστικη για το εγώ σου τότε έχεις πρόβλημα.
οπως θα καμαμε με ολους ////αλλα εσεις σαν πιο πολυ ευαισθητοποιημενοι λογω οτι ηταν γκεη και βιγκαν
θιχτηκατε και θελησατε να αποδωσουμε και τις αναλογες τιμες ε! δεν θα το κανουμε
Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
Δεν την ήξερα καθόλου ποια ήταν.
- taxalata xalasa
γιατι δεν ριχνετε αντιβιωση στο νερο;Niki έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:35Βρέφος 50 ημερών έκανε κακά με αίμα.
Το πήγανε στο νοσοκομείο στα Χανιά.
Εκεί το κρατήσανε μέσα και του έκαναν εξετάσεις.
Μετά από δέκα μέρες και του κόσμου τις εξετάσεις οι γιατροί αποφάνθηκαν η μητέρα να μην καταναλώνει καθόλου γαλακτοκομικά επειδή θηλάζει το παιδί και δεν είναι ασφαλή τα γαλακτοκομικά.
Από τα αρμευτικά μηχανήματα περνάει αίμα στο γάλα το οποίο προκαλεί αλλεργίες και δυσανεξία.
Καλύτερα να παίρνει συμπλήρωμα σε ασβέστιο η μητέρα.
Βγαίνει το παιδί κόβει η μαμά τα γαλακτοκομικά και μετά από δύο εβδομάδες επειδή το πρόβλημα συνεχιζότανε με εξάρσεις και με υφέσεις ανέβηκαν Αθήνα στον παίδων.
Στις εργαστηριακές εξετάσεις εκεί βρήκανε καμπυλοβακτηρίδιο του χορήγησαν μια αντιβίωση μια φορά την μέρα για τρείς μέρες και το παιδάκι έγινε καλά.
Παράλληλα οι γιατροί ενημέρωσαν τον δήμο που έκανε εργαστηριακούς ελέγχους και το βρήκε στο νερό.
Από τότε το νερό μας είναι μη πόσιμο.
Εδώ και ένα μήνα.
Πώς μπήκε το καμπυλοβακτηρίδιο σε βρέφος που δεν πίνει νερό;
Στο μπάνιο μια δυό σταγόνες αρκούν.
Έτσι έχουμε σαφή οδηγία να κάνουμε μπάνιο στα βρέφη με εμφιαλωμένο στην περιοχή μας.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
καθολου περιεργο αν καποιος θα εξετασει το περιβαλλον που μαγειρευεfoscilis έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 21:22Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
θα πρεπει να καταναλωσε χαλασμενο κρεας ή χαλασμενα αυγα
H μπορεις πολυ απλα να βρασεις το νερο,περιμενε να κρυωσει ομως

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τις θες να πεις;Σενέκας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 20:25Πέθανε μια νέα γυναίκα και ανοίγει ο άλλος ο μαλάκας το γουγκλ με τον φραπέ, το βλέπει, σκέφτεται "καλά να πάθει, αφού ήταν βίγκαν και λεσβία" και επειδή είναι πολύ σημαντική σκέψη, τη γράφει κιόλας για να μείνει και να μη χαθεί, να τη δούμε όλοι. Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους μερικοί ρε γμτ..
Κανείς εδώ μέσα δεν είπε ότι αχρήστεψε το σώμα της με τα αηδιαστικά πάθη της και καλά να πάθει!
Ούτε κανείς υποόησε ότι πιθανόν να ήταν φορέας HIV και άρα επιρρεπής στο σηπτικό σοκ, υπάρχουν πολλές επιστημονικές μελέτες.
Το λεσβία για άλλους είναι προσόν για άλλους αδιάφορο και για άλλους αηδία!
Το ξέρουμε ότι το βάζετε για να μας αηδιάζετε!

αν είχε κολλήσει στο μαγαζί λογικά θα το ξέραμε γιατί e.coli σε χώρο μαζικής εστίασης θα είχε προκαλέσει επιδημία, ειδικά σε ένα νησί όπως είναι η Πάροςfoscilis έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 21:22Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Άσε μας μωρέ μλκ.zteo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:54Η διασημότητα της οφείλεται ότι ήταν τηλεπερσονα και καλή σεφ,που το απέδειξε στο Master chef και συμπαθης στο κοινο. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έβαλα την είδηση του θανάτου της.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 19:34ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άμα το βράσεις, δεν κάνει για μπάνιο;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου
από Μαδουραίος » 05 Ιουν 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 250 Απαντήσεις
- 10207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
17 Αύγ 2023, 21:43
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
05 Ιουν 2023, 23:05
-
-
Νέα δημοσίευση Ετησιο Εθνικο Μνημοσυνο του Γεωργιου Γριβα Διγενη
από southern » 23 Ιαν 2025, 07:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
25 Ιαν 2025, 11:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1967-1973)
από Aprilianos » 25 Μάιος 2023, 11:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
28 Μάιος 2023, 18:13
-