Για το survivor μου εχουν ριξει ακυρο για τα καλά εδω μεσα (παρότι μόνοι τους πανε και ανοιγουν νηματα για τη ΓΕΣΘΗΜΑΝΑΡΑ) αλλα όλα τα άλλα νηματα μου μια χαρά τα εχουν τιμησει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 11:28Και σ' αυτό συμφωνώ. Έχει καλή επιλογή σε ελληνικές και ξένες σειρές, που δεν ακολουθούν την νετφλιξική βαρετή πεπατημένη και ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ.
Κατά τα άλλα, πραγματικά γελάω με τους πγιοτικούς που συνωστίζονται σε κάθε νήμα που ανοίγει για τα ριάλιτις ο λατρεμένος vantono.
Σοκαριστική η Ελ τιβι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Σοκαριστική η Ελ τιβι
Eγώ θα πρότεινα εκτός από την εξοικείωση με το ίντερνετ, να βάλει κάποιος στο τραπέζι και την εξοικείωση που είχαν ή έχουν οι μεγαλύτεροι και οι μικρότεροι με τα βιβλία και τα μεγάλα κείμενα γενικότερα που επίσης κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο.micmic έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 09:56Υπάρχει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ να δεις τηλεόραση από τη στιγμή που έχεις άπειρες επιλογές μέσω ίντερνετ, ακόμα και αν δεν μιλάς αγγλικά, σε οποιαδήποτε κατηγορία προγράμματος θέλεις. Για τους μεγαλύτερους δεν το συζητάω, από μία ηλικία και πάνω οι Έλληνες είναι λοβοτομημένοι. Οι μικρότεροι όμως και αυτοί που έχουν εξοικείωση με το ίντερνετ, είναι απορίας άξιον γιατί να παρακολουθήσουν πχ ένα ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ αντί να βρουν πλειάδα πολύ καλών ντοκιμαντέρ πάνω στο ίδιο θέμα μέσω ίντερνετ, πολλά εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα και δωρεάν διαθέσιμα μέσω youtube.
Μάλλον η απάντηση βρίσκεται 1) στο ότι κάποιοι θέλουν να βλέπουν "ζωντανό" πρόγραμμα και 2) στο the Paradox of Too Much Choice.
Με λίγα λόγια ισχύει το "πες μου τι διάβαζες να σου πω τι βλέπεις".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΝΑΙ ΓΜ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΟΥEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 21:18να επιστρεψει ο παναγιωτης χατζηστεφανου για να ξαναφτιαξει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Aν κρινω απ' την εισοδο του γλοιωδους Αυτια στο ευρωκοινοβουλιο λαμβανοντας την πρωτη θεση σε σταυρους δεν νομιζωFeindflug έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 09:21Δικέ μου, γράφεις σε φόρουμ, οπότε το τι κάνει ο κάθε ένας και πώς το σχολιάζουμε, είναι ο λόγος για τον οποίο γράφουμε. Δεν φαντάζομαι να πας στο κρεοπωλείο και να διαμαρτύρεσαι επειδή πουλάει κρέατα...Chupacabra έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 23:29Το τι θα κάνει ο καθένας είναι προσωπικήFeindflug έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 21:30
Συμφωνώ, τύπε και απεχθάνομαι τους τύπους που δεν βλέπουν τηλεόραση από άποψη.
Σιγά τις μαλακίες και την ψαγμένη ενημέρωση που διαβάζετε στο διαδίκτυο ρε τύποι. Που είστε γραμμένοι σε κάτι γκρουπ Μανούλες του Facebook και ακολουθείτε κάθε βούρλο και influencer στα social media. Σας πείραξαν οι ειδήσεις του Μέγκα και το My Style Rocks και ακούτε Οικονομόπουλο, Καζαντζίδη, Κότσιρα και Μέλισσες.
1000 φορές να δω Χατζηνικολάου και Βίκυ Καγιά. Και το κάνω συνειδητά, όταν το κάνω, με την αναλογική κριτική ικανότητα που προφανώς δεν διαθέτουν οι καταναλωτές Reels και βίντεο Tik Tok, με την σέσουλα.
του υπόθεση και δε σε αφορά.
Αν και από τα γραφόμενα σου φαίνεσαι μυρωδιάς αφού τα όσα γράφεις είναι
αντίθετα με τα όσα κάνει η συντριπτική
πλειοψηφία.
Για πες μας την άποψή σου, που είσαι μέσα στις δημοσκοπήσεις και στον παλμό της κοινωνίας. Τι προτιμούν οι Έλληνες; Τηλεόραση ή doom scrolling; Τηλεπαιχνίδια ή χαζά βίντεο στο tiktok; Καινούριου ή Σεβαστέρη;
οτι το επιπεδο του μεσου τηλεθεατη ειναι καλυτερο απ' αυτο οσων κανουν doom scrolling και χαζευουν βιντεακια στο τικ τοκ.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 11:49Eγώ θα πρότεινα εκτός από την εξοικείωση με το ίντερνετ, να βάλει κάποιος στο τραπέζι και την εξοικείωση που είχαν ή έχουν οι μεγαλύτεροι και οι μικρότεροι με τα βιβλία και τα μεγάλα κείμενα γενικότερα που επίσης κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο.micmic έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 09:56Υπάρχει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ να δεις τηλεόραση από τη στιγμή που έχεις άπειρες επιλογές μέσω ίντερνετ, ακόμα και αν δεν μιλάς αγγλικά, σε οποιαδήποτε κατηγορία προγράμματος θέλεις. Για τους μεγαλύτερους δεν το συζητάω, από μία ηλικία και πάνω οι Έλληνες είναι λοβοτομημένοι. Οι μικρότεροι όμως και αυτοί που έχουν εξοικείωση με το ίντερνετ, είναι απορίας άξιον γιατί να παρακολουθήσουν πχ ένα ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ αντί να βρουν πλειάδα πολύ καλών ντοκιμαντέρ πάνω στο ίδιο θέμα μέσω ίντερνετ, πολλά εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα και δωρεάν διαθέσιμα μέσω youtube.
Μάλλον η απάντηση βρίσκεται 1) στο ότι κάποιοι θέλουν να βλέπουν "ζωντανό" πρόγραμμα και 2) στο the Paradox of Too Much Choice.
Με λίγα λόγια ισχύει το "πες μου τι διάβαζες να σου πω τι βλέπεις".

Λατρεία, παραμένεις κορυφή ό,τι και αν κάνουν οι δευτεράντζες μιμητές σου.vantono έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 11:39Για το survivor μου εχουν ριξει ακυρο για τα καλά εδω μεσα (παρότι μόνοι τους πανε και ανοιγουν νηματα για τη ΓΕΣΘΗΜΑΝΑΡΑ) αλλα όλα τα άλλα νηματα μου μια χαρά τα εχουν τιμησει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 11:28Και σ' αυτό συμφωνώ. Έχει καλή επιλογή σε ελληνικές και ξένες σειρές, που δεν ακολουθούν την νετφλιξική βαρετή πεπατημένη και ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ.
Κατά τα άλλα, πραγματικά γελάω με τους πγιοτικούς που συνωστίζονται σε κάθε νήμα που ανοίγει για τα ριάλιτις ο λατρεμένος vantono.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανένα ντοκιμαντέρ βλέπεις, τύπε;micmic έγραψε: ↑23 Σεπ 2024, 09:56Υπάρχει το ερώτημα ΓΙΑΤΙ να δεις τηλεόραση από τη στιγμή που έχεις άπειρες επιλογές μέσω ίντερνετ, ακόμα και αν δεν μιλάς αγγλικά, σε οποιαδήποτε κατηγορία προγράμματος θέλεις. Για τους μεγαλύτερους δεν το συζητάω, από μία ηλικία και πάνω οι Έλληνες είναι λοβοτομημένοι. Οι μικρότεροι όμως και αυτοί που έχουν εξοικείωση με το ίντερνετ, είναι απορίας άξιον γιατί να παρακολουθήσουν πχ ένα ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ αντί να βρουν πλειάδα πολύ καλών ντοκιμαντέρ πάνω στο ίδιο θέμα μέσω ίντερνετ, πολλά εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα και δωρεάν διαθέσιμα μέσω youtube.
Πάντως προσωπικά τηλεόραση βλέπω μόνο για κανένα στίβο σε ζωντανή μετάδοση (και αυτό μόνο αν βαριέμαι να το ψάξω σε αγγλική περιγραφή) και ίσως κάποια κάλυψη έκτακτης είδησης που αφορά την Ελλάδα (φυσικές καταστροφές κτλ). Πέρα από κάτι TB επιλεγμένων από μένα ταινιών και σειρών που έχω ήδη σε σκληρούς δίσκους (και τα οποία δεν θα έχω χρόνο να τα δω ποτέ ακόμα κι αν βλέπω 8 ώρες τη μέρα, γιατί πολύ απλά δεν θα ζήσω τόσο), αυτό που συχνά θα ήθελα να δω είναι πολλά από τα -επίσης επιλεγμένα από μένα- ντοκιμαντέρ που έχω μαζέψει. Όποτε έχω χρόνο προτιμώ να δω ένα από αυτά τα ντοκιμαντέρ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug υπαρχουμε κι εμεις που βλεπουμε απλα ονλαιν τσοντες και ματς του ΠΑΟΚ
δεν ειναι θεμα ''αποψης'' και αρχιδιες, απλα βαρεμαρα
δεν ειναι θεμα ''αποψης'' και αρχιδιες, απλα βαρεμαρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε την σοκαριστική αύξηση στην τιμή του ελαιόλαδου στα χρόνια του Κούλη
από Μαδουραίος » 07 Μαρ 2024, 09:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μαρ 2024, 13:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σοκαριστική καταγγελία: Διανομέας παρέδωσε πίτσες και έπειτα αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ
από Scouser » 16 Ιαν 2024, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 62 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Ιαν 2024, 20:20
-
-
- 152 Απαντήσεις
- 2633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
09 Νοέμ 2024, 09:25