Κορυφή είναι το επεισόδιο οπου ο γέρος ντύνεται scream αρχίζει να τους τραμπουκιζει και πηδάει μασκαρεμένος Σωσώ και Πέπη
Πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα.
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα.
Re: Πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όντωςvantono έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 17:38Ισχυει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 09:32γενικά οι άνθρωποι παλιότερα μοιάζαν μεγαλύτεροι σε σχέση με τις αντίστοιχες ηλικίες σήμεραJolly Roger_ έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 08:2661 ήταν. Δηλαδή 34 το 1998 που έκανε τη Σωσώ. Φαινόταν πιο μεγάλη για κάποιο λόγο.
Και ο Κόκλας, απ'οτι εμαθα πριν λιγο, ηταν μικροτερος της (μολις 32) και εμοιαζε κοντα 45άρης
Οι μεγαλυτεροι ηταν ο Χατζηπαναγιώτης και η Καβογιάννη, 40 πατημενα και οι δύο. Και η πλακα ειναι ότι αυτοι μικρόδειχναν πιο πολυ απ'ολους τότε.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Του Δημητράκη εννοείςstergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 17:45Ο οποίος είναι από τον Αμπελώνα Λάρισας.
Η γυναίκα του Τάκη όταν ήταν Αμπέλωνα έκανε παρέα με πολύ γνωστό μου.
Δεν την έχω δει ποτέ,αλλά ο γνωστός μου λέει ότι τότε περπατούσε και στέναζε η περιοχή!
Αληθεύει ότι είναι τόσο ωραία;
Ναι ισχύει αυτό που σου είπε.
Πάντως νόμιζα πως ο Λιακος ήταν από Τρίκαλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Αμπελώνα έμενε.Ερμής έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 19:35Του Δημητράκη εννοείςstergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 17:45Ο οποίος είναι από τον Αμπελώνα Λάρισας.
Η γυναίκα του Τάκη όταν ήταν Αμπέλωνα έκανε παρέα με πολύ γνωστό μου.
Δεν την έχω δει ποτέ,αλλά ο γνωστός μου λέει ότι τότε περπατούσε και στέναζε η περιοχή!
Αληθεύει ότι είναι τόσο ωραία;
Ναι ισχύει αυτό που σου είπε.
Πάντως νόμιζα πως ο Λιακος ήταν από Τρίκαλα
Κρίμα.
Είναι λίγο έως πολύ θλιβερό πάντως να "μαρκάρονται" κάποιοι ηθοποιοί που ήταν χρόνια στο θέατρο, με τις περσόνες κάποιων ρόλων σε κωμικές σειρές.
Αυτό και μόνον δείχνει το πραγματικό πολιτισμικό μας υπόβαθρο αναφορικά με την τέχνη και όχι μόνον.
Είναι λίγο έως πολύ θλιβερό πάντως να "μαρκάρονται" κάποιοι ηθοποιοί που ήταν χρόνια στο θέατρο, με τις περσόνες κάποιων ρόλων σε κωμικές σειρές.
Αυτό και μόνον δείχνει το πραγματικό πολιτισμικό μας υπόβαθρο αναφορικά με την τέχνη και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δυνατη ερμηνεία ειχε δωσει και στο Δεληγιάννειο, η Καίτη. Ειναι που ειναι underrated αυτη η σειρα, κακώς την ξεχασα κι εγω και μολις τωρα τη θυμηθηκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κωνσταντίνου και Ελένης: Παράλληλο σύμπαν
από Έκτωρ Φοίνιξ » 21 Μαρ 2025, 13:06 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 14 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Απρ 2025, 12:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο «Φοίβος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι σήμερα τραβέλι
από τα ριχνω μέσα » 24 Οκτ 2024, 20:41 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αύριο δικάζεται ο Πέτρος Κωνσταντίνου της Ανταρσυα και του ΚΕΕΡΦΑ
από southern » 08 Απρ 2024, 07:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Οκτ 2024, 20:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανοιγουμε τον φακελο Κωνσταντινου Χρυσαγη(ΟΣΕ).Ατυχημα η δολοφονια;
από Alex Amsterdam » 25 Μαρ 2024, 16:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 83 Απαντήσεις
- 1895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
12 Φεβ 2025, 21:11
-