Καιρός να γίνει φιλελεύθερος γκέι.
Βοήθησε την καριέρα του Λάνθιμου η Woke ιδεολογία του;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Βοήθησε την καριέρα του Λάνθιμου η Woke ιδεολογία του;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Το ότι απευθύνεται σε 1000 φορές μεγαλύτερο κοινό είναι κομμάτι της εμπορικής επιτυχίας, δεν αντιφάσκει με αυτήν. Ούτε ένας από αυτήν την "δοξασμένη γενιά" δεν κατάφερε να κάνει κάτι παρόμοιο.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 12:11Καλά, μαλακίες πάλι. Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος ήταν τρομερά εμπορικός. Η ταινία στην οποία αναφέρεσαι είχε μεικτά έσοδα περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο μεν είναι μεγαλύτερο ποσό από όσο έβγαλε ποτέ οποιαδήποτε παλιά ελληνική ταινία*, αλλά προβλήθηκε και σε έναν πληθυσμό περίπου 1.000 φορές μεγαλύτερο, γιατί προβλήθηκε παγκοσμίως. Η σύγκριση δηλαδή είναι ηλίθια.foscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 09:15Η "Ευνοούμενη" είχε προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια δολλάρια και εισπράξεις (μόνο από εισιτήρια και μόνο στις ΗΠΑ) 95. Θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει το ΕΚΚ για 10 χρόνια και πάλι να του μείνουν περισσότερα λεφτά απ' όσα έχει βγάλει ο παλιός καλός ελληνικός κινηματογράφος συνολικά. Ο οποίος btw σταμάτησε να πουλάει εισιτήρια από τότε που βγήκε η ασπρόμαυρη τηλεόραση με τα νέα της ΥΕΝΕΔ, με το που υπήρξε εναλλακτική (έστω κι αν αυτή ήταν το δελτίο καιρού) ο κόσμος έπαψε να πληρώνει για τον Σταυρίδη και τον Βουτσά.
Μήπως νομίζεις και ότι ο ξυλουργός της γειτονιάς είναι πιο πετυχημένος εμπορικά από το ΙΚΕΑ επειδή απευθύνεται σε 10 οικοδομικά τετράγωνα αντί σε 45 χώρες;
- hellegennes
Απευθύνεται σε 1.000 φορές μεγαλύτερο κοινό γιατί είναι στα αγγλικά και δεν αφορά τον μικρόκοσμο μιας χώρας 10 εκατομμυρίων κατοίκων. Η ταινία είναι εξαιρετική, εγώ σχολιάζω το σχόλιό σου που κάνει μια χαζή σύγκριση δημοφιλίας που δεν βγάζει κανένα νόημα.foscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 13:55Το ότι απευθύνεται σε 1000 φορές μεγαλύτερο κοινό είναι κομμάτι της εμπορικής επιτυχίας, δεν αντιφάσκει με αυτήν. Ούτε ένας από αυτήν την "δοξασμένη γενιά" δεν κατάφερε να κάνει κάτι παρόμοιο.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 12:11Καλά, μαλακίες πάλι. Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος ήταν τρομερά εμπορικός. Η ταινία στην οποία αναφέρεσαι είχε μεικτά έσοδα περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο μεν είναι μεγαλύτερο ποσό από όσο έβγαλε ποτέ οποιαδήποτε παλιά ελληνική ταινία*, αλλά προβλήθηκε και σε έναν πληθυσμό περίπου 1.000 φορές μεγαλύτερο, γιατί προβλήθηκε παγκοσμίως. Η σύγκριση δηλαδή είναι ηλίθια.foscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 09:15Η "Ευνοούμενη" είχε προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια δολλάρια και εισπράξεις (μόνο από εισιτήρια και μόνο στις ΗΠΑ) 95. Θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει το ΕΚΚ για 10 χρόνια και πάλι να του μείνουν περισσότερα λεφτά απ' όσα έχει βγάλει ο παλιός καλός ελληνικός κινηματογράφος συνολικά. Ο οποίος btw σταμάτησε να πουλάει εισιτήρια από τότε που βγήκε η ασπρόμαυρη τηλεόραση με τα νέα της ΥΕΝΕΔ, με το που υπήρξε εναλλακτική (έστω κι αν αυτή ήταν το δελτίο καιρού) ο κόσμος έπαψε να πληρώνει για τον Σταυρίδη και τον Βουτσά.
Μήπως νομίζεις και ότι ο ξυλουργός της γειτονιάς είναι πιο πετυχημένος εμπορικά από το ΙΚΕΑ επειδή απευθύνεται σε 10 οικοδομικά τετράγωνα αντί σε 45 χώρες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ποια η άποψη σας, της αντιγραφής της μεξικάνικης ταινίας El castillo de la pureza (Το κάστρο της αθωότητας) 1973 για σενάριο στον κυνόδοντα;
Το έκρυψε επιμελώς.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Castle_of_Purity
Το έκρυψε επιμελώς.
ρε κατακαθι απο την απαντησις σου δειχνεις οτι δεν εχεις δει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑAlienWay έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 13:37Εχω δει τα περισσότερα του Αγγελόπουλου, του Νικολαίδη, μερικά του Γιάνναρη και μερικά του Βούλγαρη. Επίσης έχω δει "το αίμα των αγαλμάτων".Πλέριος έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 11:24περιμενω απο σενα να μας αναφερεις το 10%AlienWay έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:31Οχι.
Πολύ σωστά αναφέρει ότι έχει γίνει εμμονή στον σκηνοθέτη η αποδόμηση της πυρηνικής οικογένειας.
Αλλά μόνον αυτό δεν αρκεί για να τον πει κανείς woke. Δε θα δίσταζε να κάνει μια αμιγώς 2slgtbq+ ταινία (ίσως η "ευνοούμενη" να είναι σε κάποιο μικρό βαθμό τέτοια), αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχει ασχοληθεί με αυτά.
Οι ιδέες του διέπονται από μία σεβεντίλα (εκεί έχει κολλήσει ο νεοελληνικός σινεμάς). Σεξουαλική απελευθέρωση, καταπίεση από την οικογένεια κλπ.
Στο φινάλε, δεν είναι μόνο ο Λάνθιμος έτσι. Το 90% των εγχώριων σκηνοθετών, συμφωνούν μαζί του.
επισης να μας αναφερεις 5 (πεντε) 70ς ταινιες που εχεις δει

έχει παρόμοιο concept αλλά δεν είναι αντιγραφή. Το El castillo de la pureza είναι αληθινή ιστορία και ο τύπος είχε τα παιδιά ουσιαστικά για σκλάβους, έφτιαχναν ποντικοφάρμακο(!) το οποίο πούλαγε.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:04Ποια η άποψη σας, της αντιγραφής της μεξικάνικης ταινίας El castillo de la pureza (Το κάστρο της αθωότητας) 1973 για σενάριο στον κυνόδοντα;
Το έκρυψε επιμελώς.
καλα, πες του και για Το Αγορι Που Ετρωγε Την Τροφη Του Πουλιουfoscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:20έχει παρόμοιο concept αλλά δεν είναι αντιγραφή. Το El castillo de la pureza είναι αληθινή ιστορία και ο τύπος είχε τα παιδιά ουσιαστικά για σκλάβους, έφτιαχναν ποντικοφάρμακο(!) το οποίο πούλαγε.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:04Ποια η άποψη σας, της αντιγραφής της μεξικάνικης ταινίας El castillo de la pureza (Το κάστρο της αθωότητας) 1973 για σενάριο στον κυνόδοντα;
Το έκρυψε επιμελώς.
να γελασουμε λιγο
Στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογενεσηfoscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:20έχει παρόμοιο concept αλλά δεν είναι αντιγραφή. Το El castillo de la pureza είναι αληθινή ιστορία και ο τύπος είχε τα παιδιά ουσιαστικά για σκλάβους, έφτιαχναν ποντικοφάρμακο(!) το οποίο πούλαγε.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:04Ποια η άποψη σας, της αντιγραφής της μεξικάνικης ταινίας El castillo de la pureza (Το κάστρο της αθωότητας) 1973 για σενάριο στον κυνόδοντα;
Το έκρυψε επιμελώς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Είχε γίνει τότε ο σχετικός ντόρος. Δεν είδα ποτέ αυτήν την ταινία αλλά αμφιβάλλω με βάση το σενάριο που έχω διαβάσει ότι ο Λάνθιμος την είχε δει ποτέ. Το θέμα άλλωστε δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο, έχει παιχτεί στ' αλήθεια πολλές φορές. Πολύ πιο πιθανό η βάση του σεναρίου να ήταν το Κωσταλέξι.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:04Ποια η άποψη σας, της αντιγραφής της μεξικάνικης ταινίας El castillo de la pureza (Το κάστρο της αθωότητας) 1973 για σενάριο στον κυνόδοντα;
Το έκρυψε επιμελώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Oι ταινιες του παλιου ελληνικου κινηματογραφο ειναι παγκοσμιο φαινομενο εμπορικοτητας γιατι εκτος των εισιτηριων που εκοψαν στην εποχη τους, δινουν διαφημιστικα εσοδα σε ολα τα καναλια που τις παιζουν ανελειπως και στη βραδυνη ζωνη, επι 53 χρονια χωρις εξαιρεση μετα το τελος της δεκαετιας του 60. Και αυτο θα συνεχιστει και τις επομενες δεκαετιες απο οτι φαινεται. 
.

.
είναι δηλαδή σαν τις εκπομπές που πουλάνε φίλτρα νερού.Αρίστος έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:27Oι ταινιες του παλιου ελληνικου κινηματογραφο ειναι παγκοσμιο φαινομενο εμπορικοτητας γιατι εκτος των εισιτηριων που εκοψαν στην εποχη τους, δινουν διαφημιστικα εσοδα σε ολα τα καναλια που τις παιζουν ανελειπως και στη βραδυνη ζωνη, επι 53 χρονια χωρις εξαιρεση μετα το τελος της δεκαετιας του 60.
- hellegennes
foscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:30είναι δηλαδή σαν τις εκπομπές που πουλάνε φίλτρα νερού.Αρίστος έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:27Oι ταινιες του παλιου ελληνικου κινηματογραφο ειναι παγκοσμιο φαινομενο εμπορικοτητας γιατι εκτος των εισιτηριων που εκοψαν στην εποχη τους, δινουν διαφημιστικα εσοδα σε ολα τα καναλια που τις παιζουν ανελειπως και στη βραδυνη ζωνη, επι 53 χρονια χωρις εξαιρεση μετα το τελος της δεκαετιας του 60.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:30είναι δηλαδή σαν τις εκπομπές που πουλάνε φίλτρα νερού.Αρίστος έγραψε: ↑11 Ιαν 2024, 14:27Oι ταινιες του παλιου ελληνικου κινηματογραφο ειναι παγκοσμιο φαινομενο εμπορικοτητας γιατι εκτος των εισιτηριων που εκοψαν στην εποχη τους, δινουν διαφημιστικα εσοδα σε ολα τα καναλια που τις παιζουν ανελειπως και στη βραδυνη ζωνη, επι 53 χρονια χωρις εξαιρεση μετα το τελος της δεκαετιας του 60.
Απλα ο κοσμος προτιμαει διαχρονικα να βλεπει καλους κωμικους απο οτι τις ταινιες του Αγγελοπουλου και του Τασιου.
.
Οταν ο Ζηκος του Χατζηχρηστου νικησε τα βραδυνα δελτια μετα τις εκλογες.
Ο Κώστας Χατζηχρήστος, λοιπόν, ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής prime time αφού τερμάτισε πρώτος με 22,5%.
https://znews.gr/media/tiletheasi/tilet ... e-to-kino/
.
Ο Κώστας Χατζηχρήστος, λοιπόν, ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής prime time αφού τερμάτισε πρώτος με 22,5%.

https://znews.gr/media/tiletheasi/tilet ... e-to-kino/
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
από nikos p 2020 » 25 Σεπ 2024, 02:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 183 Απαντήσεις
- 3069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
27 Σεπ 2024, 22:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπακογιαννης νέα καριέρα
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Οκτ 2023, 23:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 2559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
07 Νοέμ 2024, 07:01
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
17 Σεπ 2024, 21:54
-
-
Νέα δημοσίευση θα μπορουσε η Βανα Μπαρμπα να κανει καριερα ως σεξο βομβα σήμερα ?
από jackie Daniels » 10 Φεβ 2025, 14:17 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
10 Φεβ 2025, 14:17
-