Ο βόθρος της κορεκτίλας και για το Σινοϊό

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ο βόθρος της κορεκτίλας και για το Σινοϊό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 04 Απρ 2020, 22:14

https://www.real.gr/kosmos/arthro/coron ... eo-625582/

Μια ομάδα ανθρώπων συμπεριλαμβανομένης και μια Κινέζας που βήχει, κλείνεται μέσα σ' ένα ασανσέρ. :lol:
O θεατής εκτίθεται στον ραντΖιΖμό που βιώνει η καjημενούλjα Κινέζα.
Πλάκα θα είχε να έβγαζε κανένα σάντουιτς με νυχτερίδα να τρωγε, και να ρωτούσε "θέλει κανείς"?

Κάτι μου θυμίζει:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Re: Ο βόθρος της κορεκτίλας και για το Σινοϊό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο » 04 Απρ 2020, 22:25

Σκοπευω στο αμεσο μελλον να γραψω ενα βιβλιο με αφορμη τον κορωνοιο ονοματι "Πανδημια". Το κομμουνιστικο, αυταρχικο καθεστως της Κινας θελησε να φτιαξει εναν RNA ιο σαν βιολογικο οπλο για τις ΗΠΑ και την Ιαπωνια αλλα και για να περιορισουν και αλλο τις ελευθεριες και τα δικαιωματα των πολιτων αλλα ο ιος τους ξεφυγε και τελικα αρχισε να θεριζει ολον τον πλανητη λογω της προσπαθειας των Κινεζων να τον κρατησουν αρχικα κρυφο. Στο τελος οι εφευρετες του ιου μολυνονται απο το ιδιο το δημιουργημα τους.
Σκοπευω να βγαλω ολο το αντιδικτατορικο, αντικομμουνιστικο μου μενος μεσα απο αυτο.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 04 Απρ 2020, 22:27

Μαύρο Πρόβατο έγραψε:
04 Απρ 2020, 22:25
Σκοπευω στο αμεσο μελλον να γραψω ενα βιβλιο με αφορμη τον κορωνοιο ονοματι "Πανδημια". Το κομμουνιστικο, αυταρχικο καθεστως της Κινας θελησε να φτιαξει εναν RNA ιο σαν βιολογικο οπλο για τις ΗΠΑ και την Ιαπωνια αλλα και για να περιορισουν και αλλο τις ελευθεριες και τα δικαιωματα των πολιτων αλλα ο ιος τους ξεφυγε και τελικα αρχισε να θεριζει ολον τον πλανητη λογω της προσπαθειας των Κινεζων να τον κρατησουν αρχικα κρυφο. Στο τελος οι εφευρετες του ιου μολυνονται απο το ιδιο το δημιουργημα τους.
Σκοπευω να βγαλω ολο το αντιδικτατορικο, αντικομμουνιστικο μου μενος μεσα απο αυτο.
Γράψτο από τώρα, η προσωπική μου γνώμη. Αν εκδοθεί και μέσα στην πανδημία ακόμα καλύτερα, ινστασελέμπριτι. Μήπως όμως να σκεφτείς κανά κορονολογοπαίγνιο για τίτλο. Λέω γω.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο » 04 Απρ 2020, 22:30

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
04 Απρ 2020, 22:27
Μαύρο Πρόβατο έγραψε:
04 Απρ 2020, 22:25
Γράψτο από τώρα, η προσωπική μου γνώμη. Αν εκδοθεί και μέσα στην πανδημία ακόμα καλύτερα, ινστασελέμπριτι. Μήπως όμως να σκεφτείς κανά κορονολογοπαίγνιο για τίτλο. Λέω γω.

Θα το σκεφτω, αγαπητη μου Γενια.
Θα το εγραφα απο τωρα αλλα ειμαι προς το τελος αλλου βιβλιου κι δεν θελω να το σταματησω τωρα. :wave:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 04 Απρ 2020, 22:33

H Κίτρινη Κορώνα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας