ΠΕΡΣΕΣ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: ΠΕΡΣΕΣ
25 Ιουλιου στις 21:00
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μαλάκα, σκηνοθεσία Λιγνάδης. Δεν το χάνω. Μετά για κρασιά και μεζέδες, θα είμαι κει. Αν με δείτε μη δείξετε πως γνωριζόμαστε, εκτός και αν είστε κοσμικοί όπως ο under και όχι καράμπαμπες . Ο νηματοθέτης μπορεί να με χαιρετήσει, και να φωτογραφηθούμε στην ταβέρνα με άλλους κοσμικούς. Θα έχω δικό μου μιλημένο, που θα σπρώξει τη φωτό στις στήλες με λεζάντα, Μετά την παράσταση ο καράμπαμπας και ο under απόλαυσαν τα μαγειρευτά με λευκό κρασί, ενώ οι συζητήσεις τους δεν περιορίστηκαν μόνο στην παράσταση των Περσών, αλλά και στην Πολιτική, και στα ποδοσφαιρικά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που πέρασε από δίπλα τους, τους χαιρέτησε ευγενικά και αντάλλαξε πειράγματα με τον under, ενώ μόλις οι ψυχραιμότεροι συγκράτησαν τον καράμπαμπα όταν τον πλησίασε Η Μελίνα Κανά να του ζητήσει αυτόγραφο.
Ordem e Progresso.
τιμαλακαπαιδιCavaliere έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 19:13Μαλάκα, σκηνοθεσία Λιγνάδης. Δεν το χάνω. Μετά για κρασιά και μεζέδες, θα είμαι κει. Αν με δείτε μη δείξετε πως γνωριζόμαστε, εκτός και αν είστε κοσμικοί όπως ο under και όχι καράμπαμπες . Ο νηματοθέτης μπορεί να με χαιρετήσει, και να φωτογραφηθούμε στην ταβέρνα με άλλους κοσμικούς. Θα έχω δικό μου μιλημένο, που θα σπρώξει τη φωτό στις στήλες με λεζάντα, Μετά την παράσταση ο καράμπαμπας και ο under απόλαυσαν τα μαγειρευτά με λευκό κρασί, ενώ οι συζητήσεις τους δεν περιορίστηκαν μόνο στην παράσταση των Περσών, αλλά και στην Πολιτική, και στα ποδοσφαιρικά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που πέρασε από δίπλα τους, τους χαιρέτησε ευγενικά και αντάλλαξε πειράγματα με τον under, ενώ μόλις οι ψυχραιμότεροι συγκράτησαν τον καράμπαμπα όταν τον πλησίασε Η Μελίνα Κανά να του ζητήσει αυτόγραφο.

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
θα περασω και εγω απ την παρεα(ορθιος παντα για να υπαρχει μια ταση υποκλισης στο μεγαλειο του αντρος)με φωνη φερτη να φωναζω προλαβαινουμε το τελευταιο για Παρισι;
θα σας σκεπασω με μια ζακετα λακοστ(με τους τελευταιους κροκοδειλους τους γιγαντιαιους αλα σηφη π ν ορατοι και απο το διαστημα)και θα χαθω στις μαζες οπου κ ανηκω
θα σας σκεπασω με μια ζακετα λακοστ(με τους τελευταιους κροκοδειλους τους γιγαντιαιους αλα σηφη π ν ορατοι και απο το διαστημα)και θα χαθω στις μαζες οπου κ ανηκω
Αρχοντικα πραγματα.Cavaliere έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 19:13Μαλάκα, σκηνοθεσία Λιγνάδης. Δεν το χάνω. Μετά για κρασιά και μεζέδες, θα είμαι κει. Αν με δείτε μη δείξετε πως γνωριζόμαστε, εκτός και αν είστε κοσμικοί όπως ο under και όχι καράμπαμπες . Ο νηματοθέτης μπορεί να με χαιρετήσει, και να φωτογραφηθούμε στην ταβέρνα με άλλους κοσμικούς. Θα έχω δικό μου μιλημένο, που θα σπρώξει τη φωτό στις στήλες με λεζάντα, Μετά την παράσταση ο καράμπαμπας και ο under απόλαυσαν τα μαγειρευτά με λευκό κρασί, ενώ οι συζητήσεις τους δεν περιορίστηκαν μόνο στην παράσταση των Περσών, αλλά και στην Πολιτική, και στα ποδοσφαιρικά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που πέρασε από δίπλα τους, τους χαιρέτησε ευγενικά και αντάλλαξε πειράγματα με τον under, ενώ μόλις οι ψυχραιμότεροι συγκράτησαν τον καράμπαμπα όταν τον πλησίασε Η Μελίνα Κανά να του ζητήσει αυτόγραφο.
Υγ : ο Λιγναδης ειναι πολυ αξιολογος.
Γουστάρω πνευματική καλλιέργεια βλαχοδεξιών 

SpoilerShow

Φανταστικη παρασταση !
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Κιτς Αισθητική γυφτοδεξιών. Και Πέρσες για να είναι και επίκαιρο 

- Cecily Anne
Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2020, 09:43Κιτς Αισθητική γυφτοδεξιών. Και Πέρσες για να είναι και επίκαιρο

Ναι, προχτές με το Ναβτεξ λέει ο Λιγνάδης τι να ανεβάσω να είναι και επίκαιρο! Α θα ανεβάσω Πέρσες!
Τρεις μέρες μετά Πέρσες στην Επίδαυρο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”