Saturday night live
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Saturday night live
Δεν θα βάλω εγώ βιντεάκι, γιατί δεν μου αρέσει κανένα. Κα- νέ- να. Αντιλαμβάνομαι το ταλέντο κάποιων κωμικών (μόνο του Έντι Μέρφι και του Τζον Μπελούσι και του Μπιλ Μάρεϊ για την ακρίβεια), που έχουν περάσει από εκεί, αλλά ως σειρά, δεν έχει κάνει ούτε ένα σκετς που να με κάνει να (χαμο)γελάσω.
Όσοι το γουστάρετε βάλτε σκετσάκια, αλλά να ξέρετε ότι εγώ θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω ότι είναι γιατομπούτσο.
Όσοι το γουστάρετε βάλτε σκετσάκια, αλλά να ξέρετε ότι εγώ θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω ότι είναι γιατομπούτσο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Saturday night live
αυτο με τις εκλογες εχει πλακα ,οπως και αυτα με τον καρατεκα
οι καιλ και πιλ ειναι πολυ καλυτεροι το σνλ το εχει ριξει στην αντιτραμπικη προπαγανδα (αν καο μπολντουιν τον κανει εξαιρετικα - ο μονος ρολος που εχει παιξει καλα)
οι καιλ και πιλ ειναι πολυ καλυτεροι το σνλ το εχει ριξει στην αντιτραμπικη προπαγανδα (αν καο μπολντουιν τον κανει εξαιρετικα - ο μονος ρολος που εχει παιξει καλα)
- Dwarven Blacksmith
Βλήμα έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 22:48Δεν θα βάλω εγώ βιντεάκι, γιατί δεν μου αρέσει κανένα. Κα- νέ- να. Αντιλαμβάνομαι το ταλέντο κάποιων κωμικών (μόνο του Έντι Μέρφι και του Τζον Μπελούσι και του Μπιλ Μάρεϊ για την ακρίβεια), που έχουν περάσει από εκεί, αλλά ως σειρά, δεν έχει κάνει ούτε ένα σκετς που να με κάνει να (χαμο)γελάσω.
τα γυρισμένα είναι σχεδόν πάντα καλύτερα απο τα live, κυρίως γιατί στο live επιμένουν στο αρχαίο, παραδοσιακό σύστημα με τις κάρτες πίσω απο την κάμερα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στην αρχή είχε reference sto dick in a box
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καλος ειναι και ο τσαντ
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λαθρεμποριο καυσιμων live
από Υδράργυρος » 17 Ιαν 2024, 00:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
17 Ιαν 2024, 13:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tα απροοπτα της live δημοσιογραφιας
από Frappezitis » 18 Απρ 2025, 00:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
18 Απρ 2025, 01:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση 3 Ιουλιου του 1940: Α date which will live in infamy?
από Στρακαστρουκας » 23 Αύγ 2024, 22:13 » σε Ιστορία - 6 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
26 Αύγ 2024, 10:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υποτακτική στήριξη στον ΣΕΒ από κασσελάκη live
από Ληστοσυμμορίτης » 10 Οκτ 2023, 13:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
14 Οκτ 2023, 00:09
-