Anime/Manga
Anime/Manga
Παρόμοιο με το θέμα στο παλιό πχώρουμ.
Θέλω να αρχίσω το Violet Evergarden αλλά δεν έχω χρόνο, γαμώ. Συνεχίζεται και η δεύτερη σεζόν του seven deadly sins αλλά τουλάχιστον εκεί, το έχω προχωρήσει αρκετά στο μάνγκα.
Θέλω να αρχίσω το Violet Evergarden αλλά δεν έχω χρόνο, γαμώ. Συνεχίζεται και η δεύτερη σεζόν του seven deadly sins αλλά τουλάχιστον εκεί, το έχω προχωρήσει αρκετά στο μάνγκα.
Re: Anime/Manga
Πες μου ότι παρακολουθείς το είδος, να με τρελάνεις τελείως.
Βασικά μου αρέσουν τα κόμικς και τα κινουμενα σχέδια, με τραβουν. Ή παλιμπαιδίζω ή έχω μέινει στην παιδική μου ηλικία και κόλλησα εκεί. Ποιός ξέρει.
"Άχρι καιρού..."
Είμαι περίεργος να δω τι εννοείς "κινούμενα σχέδια". Θες να μας πεις λίγο;

Btw εγώ σε είχα για 45 πλας. Μου αλλάζεις την εικόνα που είχα σχηματίσει με αυτά που γράφεις.

Ωραιο θρεντ.
Το αγαπημένο μου μάνγκα είναι το cory in the house
Το αγαπημένο μου μάνγκα είναι το cory in the house
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 08 Απρ 2018, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ό,τι να ναι κινουμενο, από τα "παλιά"κλασικά, μίκυ μάους, ποπάυ, χάιντι, κάντυ-κάντυ και τέτοια, μέχρι τα σημερινά, τα σύγχρονα που δεν θυμάμαι καλά τίτλους και ονόματα αλλά τα βλεπω. Και μάλιστα μερικά νομίζω ότι μου θυμίζουν τους νεφελίμ. Και λέω κοίτα πώς μας προετοιμάζουν...

Όταν λες σου άλλαξα την εικόνα; Σε απογοήτευσα μήπως;
"Άχρι καιρού..."
Καλά το είχα καταλάβει, δεν παίζεσαι με τίποτα. 

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα, One Punch man Season 2 πότε; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σοβαρά τώρα; Αυτό είναι το ερώτημα; Αν είναι δυναμόν...enterprise-psi έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 07:32Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα, One Punch man Season 2 πότε;
Μετριάντζα όσο δεν πάει το ανιμε.
Το περιμενω πως και πωςenterprise-psi έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 07:32Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα, One Punch man Season 2 πότε;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
09 Φεβ 2025, 16:34
-