RIP Apollo Creed
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
RIP Apollo Creed
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: RIP Apollo Creed
καλό παράδεισο 
μεγαλώσαμε με το ροκυ και το Predator

μεγαλώσαμε με το ροκυ και το Predator
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
If he dies... he dies, είπε o Χάρος και μας στέρησε αυτη την υπέρτατη προσωπικότητα που ουσιαστικά μας μεγάλωσε! Οχι μονο τους '80άκηδες, αλλα και πολλούς μεταγενέστερους.
Rip
Ο καλύτερος ανταγωνιστής στο franchise του Ροκυ. Έχει παίξει και στην σειρά The Mandalorian
Ο καλύτερος ανταγωνιστής στο franchise του Ροκυ. Έχει παίξει και στην σειρά The Mandalorian
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Carl Weathers, Rocky and predator actor, dies aged 76

τον Bill Cosby τον άντεξα, όχι όμως και τον Apollo Creed. Δεν είναι σωστό να βγαίνουν τέτοιες φήμες τώρα. Ο νεκρός δικαιούται.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
rip

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ημίθεος!!
- tanipteros
καλή ουρανοδρομία κοντά στους Αστέρες !
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
Η πιο επική χειραψία στην ιστορία της χειραψίες
- Space_Passenger
-
Εμβληματικη μορφη των παιδικων-νεανικων μας χρονων.
Ο Θεος ας τον αναπαυσει!
Ο Θεος ας τον αναπαυσει!