3 Body Problem
- Μαδουραίος
3 Body Problem
Σπέρνει το τρειλερ
- Μαδουραίος
Re: 3 Body Problem
Kατα 90% θα ειναι σαπιλα του Νετφλιξ
Είμαι περίεργος να το συγκρίνω με το κινέζικο...
Τι άλλη ανωμαλία θα μας δείξουν!
- Μαδουραίος
Και οι "120 μέρες στα Σόδομα", μεταφορά βιβλίου ήταν, αστοιχείωτε.Μαδουραίος έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 08:46Μεταφορα στην οθόνη απο βραβευμενο βιβλιο και συγγραφεα ειναι αστοιχείωτη
Δεν ήταν ανωμαλία;
- Μαδουραίος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
απλά να προειδοποιήσω πριν πιαστείτε κότσο, το σενάριο το υπογράφουν οι σεναριογράφοι του GOΤ. 

Το ξέρω.
Ως φαν της επιστημονικής φαντασίας, όταν ήμουν μικρή, έχω διαβάσει πάρα πολλά για να ξέρω πως πολλά από αυτά (ειδικά τα πιο πρόσφατα) είναι πλέον συστημικά και το βασικό μήνυμα είναι να σε προετοιμάσουν να αποδέχεσαι αλλαγές που έρχονται (δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) ή να μην πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα γιατί κάτι κακό θα συμβεί.
Juno έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 17:15Το ξέρω.
Ως φαν της επιστημονικής φαντασίας, όταν ήμουν μικρή, έχω διαβάσει πάρα πολλά για να ξέρω πως πολλά από αυτά (ειδικά τα πιο πρόσφατα) είναι πλέον συστημικά και το βασικό μήνυμα είναι να σε προετοιμάσουν να αποδέχεσαι αλλαγές που έρχονται (δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) ή να μην πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα γιατί κάτι κακό θα συμβεί.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
νιώθω την έλξη της γωνίας του τραπεζιού στο κρανίο μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση The problem with the Western music according to Mr Tibet
από neon imposter » 29 Αύγ 2023, 12:28 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
29 Αύγ 2023, 12:28
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
29 Ιαν 2024, 10:53
-
-
Νέα δημοσίευση The West hasn’t figured out what’s going wrong. Voters are the problem
από talaipwros » 01 Ιούλ 2024, 09:05 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 103 Απαντήσεις
- 3030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
22 Ιούλ 2024, 08:08
-