Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 06 Σεπ 2024, 14:43

Με βάση αυτό

Εικόνα
https://www.protagon.gr/apopseis/persin ... 4343000387

Βλέπεις δύο παράλληλους κωμικούς κόσμους. Στον έναν συνωστίζονται χλιαρές κωμωδίες και κωμικοί του σανιδιού και της οθόνης που δουλεύουν με την πλάκα, το σαχλό, το αστείο αναψυκτηρίου, το κρύο και το άχαρο μετα-επιθεωρησιακό θέαμα, έναν χαμηλής αισθητικής απόγονο της παλιάς επιθεώρησης.

Από την άλλη υπάρχουν οι άλλοι, οι οποίοι ξεπετάχτηκαν από άλλες οθόνες, του διαδικτύου.

Με κείμενα πιο καλοφτιαγμένα και με απείρως πιο εύστοχα αστεία, στα οποία δεν μπαίνουν ο ρατσισμός και ο σεξισμός του καφενειακού χιούμορ.

Και προσελκύουν μια άλλη γενιά κοινού, που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα φτάσει ποτέ στο «Δελφινάριο» για να δει Σεφερλή. Σε λίγο δεν θα τον ξέρει κιόλας.

Γιατι έμενα όλοι το ίδιο κρυοκωλοι και ανυπόφοροι μου μοιάζουν... Σεφερλη συμπεριλαμβανομένου :102:

Οπότε ερωτώ ποιοι ειναι αυτοί οι νέοι κωμικοί που κάνουν τον Σεφερλη να μοιάζει ξεπερασμένος;

Μήπως η συντάκτρια του άρθρου; :p2:

Εικόνα

Εικόνα

ή μήπως ο σύζυγός της; :xena:

Εικόνα

:p2::p2::p2:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Δημοκράτης

Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 06 Σεπ 2024, 14:50

Οκ ο Σεφέρης δεν μαρεσει, με εξαίρεση 2 3 σκιτσάκια του γενικως δεν γελαω με το χιούμορ του
Αλλά από την άλλη να κάμνει κριτική ένα αποτυχημένο νούμερο σε έναν τύπο που δουλεύει πάνω από 30 χρόνια, έχει βγάλει λεφτά από την δουλειά του θέλει πολύ θράσος.

Υγ το επόμενο θα είναι να κάνει και κριτική για το ότι είναι χοντρός και καράφλας αυτή η πατσαβουρα

Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 06 Σεπ 2024, 15:13

Δεν βλέπω προτάσεις :e040:

Ας βάλω εγώ έναν.... αυτόν που όποτε τον βλέπω, χάρη στο ντελικάτο χιούμορ του, δεν μου μένει άντερο απ τα γέλια :romance-hearteyes:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:g030::g030::g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 06 Σεπ 2024, 15:46

Ε σκεψου οτι ακομα και μπροστα σε αυτους τους αταλαντους/ασχετους ο Σεφερλης εινα περσινος ξινος γελωτοποιος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2024, 15:49

Oύτε κι εγώ έχω πάει ποτέ στο Δελφινάριο αλλά οι επιλογές των τρελλοκοτσιδούδων χαζογκόμενων, είναι πολύ πιο χύμα από τον Σεφερλή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 06 Σεπ 2024, 15:50

Βασικά δεν είναι τόσο κακό το άρθρο για τον Σεφερλή. Λέει πχ:
Για την ακρίβεια, έχει τόσο πηγαίο ταλέντο αυτός ο άνθρωπος, που αν τα κείμενα και η σκηνοθεσία των παραστάσεών του ήταν καλύτερα, θα μπορούσε να γίνει ένας ξεχωριστός κωμικός της γενιάς του. Επέλεξε όμως άλλο δρόμο. Και μοιάζει συνειδητά να μη θέλει να βγει από αυτόν.
Δηλαδή το άρθρο είναι μάλλον μια μαλακισμένη woke διαμαρτυρία, που βέβαια δεν θα τολμούσε ποτέ να το κάνει για κωμικούς της χρυσής εποχής της ελληνικής κωμωδίας που επίσης είχαν άπειρα χονδροειδή αστεία με ανάπηρους, χοντρούς, μαύρους, γεροντοκόρες, ομοφυλόφιλους κτλ.

Ναι, ο Σεφερλής είναι απίστευτα βαρετός αλλά έστω κι έτσι είναι καλύτερος από κάτι ρημάδια όπως Σταρόβας, Ζουγανέλης, Μπουλάς κτλ που περνιόντουσαν για κωμικοί και 3 στις 4 λέξεις που έλεγαν ήταν "μαλάκα" και "γαμήσου".

Τέλος πάντων, αν το θέμα είναι οι κωμικοί της "νέας γενιάς", και αν ορίσουμε ως "νέα γενιά" τους κάτω των 40, εγώ που δεν βλέπω ούτε ελληνική τηλεόραση ούτε ελληνικό κινηματογράφο ούτε ελληνικό youtube, δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω. Αν εσείς έχετε δει κάποιον νέο και καλό, πείτε μου για να τον παρακολουθήσω. Αλλά please, οχι stand-up μαλακίες και σκετσάκια με αστεία των 10 δευτερολέπτων. Αν δεν δω έναν κωμικό σε μια ταινία ή έστω σε μια σειρά, δεν τον θεωρώ άξιο λόγου. Άλλωστε από αστεία των 10 δευτερολέπτων είναι γεμάτο το ίντερνετ. Με μια ώρα browsing βγάζω κι εγώ stand-up comedy πρόγραμμα για μια βδομάδα, και να λέω άλλα αστεία κάθε μέρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2024, 15:54

Γενικώς πάντως, ο καιρός που κάτι άξιζε η ελληνική επιθεώρηση ήταν η εποχή της Ελεύθερης σκηνής. Από εκεί και πέρα, ο παράγων "επιθεώρηση" ακόμη και με πρώην αξιόλογους κωμικούς μπήκε στη θλιβερή πεπατημένη των βιντεοταινιών των έιτις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Σεπ 2024, 15:56

Προφανώς η κυρία και ειδικά ο άνδρας της, δεν μπορούνε να μιλάνε για χιούμορ, ωστόσο από κωμικούς έχει πήξει η αγορά, όπως και χαβαλέδες στα σοσιαλ. Για να πας σε θέατρο του σεφερλή να γελάσεις πρέπει να είσαι τελειωμένη μπουμεροπεριπτωση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 06 Σεπ 2024, 16:09

Μόνο ο τσουβελας μου έρχεται σαν αστείος κωμικος και ο mikeious. Τώρα κάτι σιλες, φισφηδες ζαραλικοι κλπ , δεν...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2024, 16:09

micmic έγραψε:
06 Σεπ 2024, 15:50

Τέλος πάντων, αν το θέμα είναι οι κωμικοί της "νέας γενιάς", και αν ορίσουμε ως "νέα γενιά" τους κάτω των 40, εγώ που δεν βλέπω ούτε ελληνική τηλεόραση ούτε ελληνικό κινηματογράφο ούτε ελληνικό youtube, δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω. Αν εσείς έχετε δει κάποιον νέο και καλό, πείτε μου για να τον παρακολουθήσω. Αλλά please, οχι stand-up μαλακίες και σκετσάκια με αστεία των 10 δευτερολέπτων. Αν δεν δω έναν κωμικό σε μια ταινία ή έστω σε μια σειρά, δεν τον θεωρώ άξιο λόγου. Άλλωστε από αστεία των 10 δευτερολέπτων είναι γεμάτο το ίντερνετ. Με μια ώρα browsing βγάζω κι εγώ stand-up comedy πρόγραμμα για μια βδομάδα, και να λέω άλλα αστεία κάθε μέρα.
Καλές κωμικές σειρές στην τηλεόραση, έχουν παίξει. Εκμέκ παγωτό, Εγκλήματα, Απαράδεκτοι, Αυθαίρετοι κλπ

Το πρόβλημα είναι ότι με τη δημοσιότητα που έπαιρνε κάποιος ρόλος, κατέληγε σε επαναλαμβανόμενο μοτίβο και για την περαιτέρω πορεία του νέου ηθοποιού, πράγμα που ουσιαστικώς τον εγκλώβιζε. Οι παλιότεροι δεν είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Για τους σημερινούς νέους, δεν έχω ιδέα γιατί δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, ούτε σειρές ούτε ειδήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 06 Σεπ 2024, 16:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Σεπ 2024, 16:09
Καλές κωμικές σειρές στην τηλεόραση, έχουν παίξει. Εκμέκ παγωτό, Εγκλήματα, Απαράδεκτοι, Αυθαίρετοι κλπ

Το πρόβλημα είναι ότι με τη δημοσιότητα που έπαιρνε κάποιος ρόλος, κατέληγε σε επαναλαμβανόμενο μοτίβο και για την περαιτέρω πορεία του νέου ηθοποιού, πράγμα που ουσιαστικώς τον εγκλώβιζε. Οι παλιότεροι δεν είχαν το ίδιο πρόβλημα.
Φυσικά και έχουν παίξει, εγώ λέω αν υπάρχει κανείς κάτω των 40. Επειδή σε λίγο λέγοντας "νέα γενιά κωμικών" θα βάζουμε μέσα όσους είναι ακόμα ζωντανοί και μερικούς που είναι φρεσκοπεθαμένοι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών