Woke is still alive
Woke is still alive
Μίκρυναν το στήθος της Lara Croft στη σειρά στο netflix και έκαναν το πρόσωπό της με πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Woke is still alive
Σας έκοψαν τις φαντασιώσεις με Μίκυ Μάο;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Η λαρα έπαψε να έχει βυζαρες από τότε που βγήκε η νέα τριλογία
Επίσης κ δημιουργός της δεν ήθελε ποτέ να έχει βυζαρες και ήταν ο λόγος που αποχώρησε τότε από την eidos χωρίς να κρατήσει ούτε καν τις μετοχές του
-
Δεν θυμάμαι αν η eidos ήταν μονκ ο εκδότης ή έκανε και την παραγωγή
Στη νέα τριλογία δεν έχει βυζάρες, αλλά είναι θεογκόμενα.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 13:29Η λαρα έπαψε να έχει βυζαρες από τότε που βγήκε η νέα τριλογία
Επίσης κ δημιουργός της δεν ήθελε ποτέ να έχει βυζαρες και ήταν ο λόγος που αποχώρησε τότε από την eidos χωρίς να κρατήσει ούτε καν τις μετοχές του
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τελικά με το Lara Croft παίζατε το παιχνίδι ή την παίζατε με το παιχνίδι για να καταλάβω?
Δεν το έχω παίξει ποτέ το παιχνίδι έπαιζα μόνο strategy και tycoon
Δεν το έχω παίξει ποτέ το παιχνίδι έπαιζα μόνο strategy και tycoon
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οι σλεπτ (aka αντιγουοκάδες) εντελώς μαλωμένοι με την πραγματικότητα! Γυναικα τερμα αθλητική, οπως μια Λάρα Κροφτ, να εχει βυζάρες 
Γυναικες που ασχολούνται με εντόνως αερόβιο αθλητισμο, δεν εχουν βυζιά στην πραγματικοτητα. Αλλα με τη ΛΚ ειπαν καποιοι να παρακάμψουν ακομα και τον ιδιο της το δημιουργό και να της βαλουν μαστάρια αερόσακους, για να 'χουν να την παίζουν τα σπυριάρικα της ινσελ υπόγας εδω και τοσα χρονια.
Τωρα που η πραγματικότητα (την οποια οι ιδιοι επικαλούνται πολυ συχνα, μαζι με τη βιολογία) τους χτυπάει την πόρτα, τωρα δεν τους αρέσει ο ρεαλισμός.
Καλά, αυτος ο καράφλας της Λατινοπουλου ηδη τα ειχε χαμένα εντελως, αλλά τωρα χειροτερεύει σφοδρώς η κατάστασή του. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε με την Αφρούλα.

Γυναικες που ασχολούνται με εντόνως αερόβιο αθλητισμο, δεν εχουν βυζιά στην πραγματικοτητα. Αλλα με τη ΛΚ ειπαν καποιοι να παρακάμψουν ακομα και τον ιδιο της το δημιουργό και να της βαλουν μαστάρια αερόσακους, για να 'χουν να την παίζουν τα σπυριάρικα της ινσελ υπόγας εδω και τοσα χρονια.
Τωρα που η πραγματικότητα (την οποια οι ιδιοι επικαλούνται πολυ συχνα, μαζι με τη βιολογία) τους χτυπάει την πόρτα, τωρα δεν τους αρέσει ο ρεαλισμός.

Καλά, αυτος ο καράφλας της Λατινοπουλου ηδη τα ειχε χαμένα εντελως, αλλά τωρα χειροτερεύει σφοδρώς η κατάστασή του. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε με την Αφρούλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Οκτ 2024, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η σειρά είναι ξεκάθαρα βασισμένη στην νέα τριλογίαAlienWay έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 13:33Στη νέα τριλογία δεν έχει βυζάρες, αλλά είναι θεογκόμενα.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 13:29Η λαρα έπαψε να έχει βυζαρες από τότε που βγήκε η νέα τριλογία
Μετά λέμε για το στήθος της Sydney Sweeney και μας λέτε υπερβολικούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και στο πρόσωπο η συγκεκριμένη ειναι μακράν πιο αντρουά και τραβελοειδής, σε συγκριση με την αλλη που επικρίνει ο αφρουλικός καράφλας παραπάνω.
Ωραία ήταν η ταινία με την Alicia Vikander. Οι παλιές με τη Τζολί ήταν για τα μπάζα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Τελειώνει η woke δικτατορια!!3#@!!»
από Οργισμένος » 16 Φεβ 2025, 19:03 » σε Ζώα & άνθρωπος - 2 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-