Ιστορικός Μηδενισμός και η πτώση της ΕΣΣΔ [Κινεζικό Ντοκυμαντέρ 2022]
- Dwarven Blacksmith
Ιστορικός Μηδενισμός και η πτώση της ΕΣΣΔ [Κινεζικό Ντοκυμαντέρ 2022]
Όχι απλά Κινεζικό δηλαδή, αλλά απευθείας από το ΚΚΚ, προς θέαση από τα μέλη του. Αρχίζει ουσιαστικά στο 3ο λεπτό.

- Dwarven Blacksmith
Re: Ιστορικός Μηδενισμός και η πτώση της ΕΣΣΔ [Κινεζικό Ντοκυμαντέρ 2022]
Ή αλλιώς η δίκη Χρουστσόφ - Γκορμπατσόφ, Snyder's cut.

Είμαι στην αρχή. Απο που προκύπτει οτι υπήρξε (ιστορική) αποδόμιση του Λένιν εντος της ΕΣΣΔ;;; 
Αγάλματα του υπάρχουν ακόμη και σήμερα, το μαυσωλείο ακόμη υπάρχει. Στον ύμνο τους κυριολεκτικά τον αναφέρουν:

Αγάλματα του υπάρχουν ακόμη και σήμερα, το μαυσωλείο ακόμη υπάρχει. Στον ύμνο τους κυριολεκτικά τον αναφέρουν:
Το εξηγούν πιο μετά ή τσάμπα βλέπω Κινέζική προπαγάνδα; Ρωτάω γιατί ειμαι στο 9:10 και ο εγγέφαλος μου ήδη πονάει απο τα κινέζικα "shu/zhu".O Party of Lenin, the strength of the people,
To Communism's triumph lead us on!

- Dwarven Blacksmith
Χμ μέχρι το 9:10 έχεις ήδη δεί το Ψέμα 1 τότε. Κι εγώ τώρα το βλέπω μεταξύ reels, είμαι στο 1:18:00GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:24Είμαι στην αρχή. Απο που προκύπτει οτι υπήρξε (ιστορική) αποδόμιση του Λένιν εντος της ΕΣΣΔ;;;
Αγάλματα του υπάρχουν ακόμη και σήμερα, το μαυσωλείο ακόμη υπάρχει. Στον ύμνο τους κυριολεκτικά τον αναφέρουν:Το εξηγούν πιο μετά ή τσάμπα βλέπω Κινέζική προπαγάνδα; Ρωτάω γιατί ειμαι στο 9:10 και ο εγγέφαλος μου ήδη πονάει απο τα κινέζικα "shu/zhu".O Party of Lenin, the strength of the people,

ε ναι, το ψέμα 1 είναι για τον Λένιν για αυτό ρωτάω για τον Λένιν. Δηλαδή εσυ το έχεις να παίζει απο πίσω και καταλαβαίνεις τι λέει ο Κινέζος;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:27Χμ μέχρι το 9:10 έχεις ήδη δεί το Ψέμα 1 τότε. Κι εγώ τώρα το βλέπω μεταξύ reels, είμαι στο 1:18:00GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:24Είμαι στην αρχή. Απο που προκύπτει οτι υπήρξε (ιστορική) αποδόμιση του Λένιν εντος της ΕΣΣΔ;;;
Αγάλματα του υπάρχουν ακόμη και σήμερα, το μαυσωλείο ακόμη υπάρχει. Στον ύμνο τους κυριολεκτικά τον αναφέρουν:Το εξηγούν πιο μετά ή τσάμπα βλέπω Κινέζική προπαγάνδα; Ρωτάω γιατί ειμαι στο 9:10 και ο εγγέφαλος μου ήδη πονάει απο τα κινέζικα "shu/zhu".O Party of Lenin, the strength of the people,

- Golden Age
Λέει και για την κινεζική ενίσχυση στους μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν που πολεμούσαν τους Σοβιετικούς;
- Dwarven Blacksmith
Όχι ρε, διαλείμματα κάνω, δεν κοιτάω την οθόνη. Καταλαβαίνω ακουστικά μόνο βασικές λέξεις όπως Μαρξισμός (Μα κε σι τζου γι).GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:29ε ναι, το ψέμα 1 είναι για τον Λένιν για αυτό ρωτάω για τον Λένιν. Δηλαδή εσυ το έχεις να παίζει απο πίσω και καταλαβαίνεις τι λέει ο Κινέζος;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:27Χμ μέχρι το 9:10 έχεις ήδη δεί το Ψέμα 1 τότε. Κι εγώ τώρα το βλέπω μεταξύ reels, είμαι στο 1:18:00GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:24Είμαι στην αρχή. Απο που προκύπτει οτι υπήρξε (ιστορική) αποδόμιση του Λένιν εντος της ΕΣΣΔ;;;
Το εξηγούν πιο μετά ή τσάμπα βλέπω Κινέζική προπαγάνδα; Ρωτάω γιατί ειμαι στο 9:10 και ο εγγέφαλος μου ήδη πονάει απο τα κινέζικα "shu/zhu".
Όχι δεν έχει citations, πρέπει να εμπιστευτείς τον εκφωνητή. Σε κάποια φάση κάποιος λέει ότι πρέπει να στρέψουμε το Λενινισμό εναντίον του Στάλιν, τη σοσιαλδημοκρατία εναντίον του Λένιν, και τελικά όλους κατά ολόκληρης της ΕΣΣΔ, αλλά δεν θυμάμαι ποιος είναι. Συνέχισε, αξίζει για το viewpoint.

Πραγματικά δεν ξέρω τι βλέπω. Στο δεύτερο ψέμα μιλάει που για τον Στάλιν λέει πως ο Κhrushechev κατέστεψε 11 τσάντες με αρχεία που δείχνανε πως αυτός ήταν υπεύθηνος για το purge. Πήγη; Trust me bro.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:38Όχι ρε, διαλείμματα κάνω, δεν κοιτάω την οθόνη. Καταλαβαίνω ακουστικά μόνο βασικές λέξεις όπως Μαρξισμός (Μα κε σι τζου γι).GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:29ε ναι, το ψέμα 1 είναι για τον Λένιν για αυτό ρωτάω για τον Λένιν. Δηλαδή εσυ το έχεις να παίζει απο πίσω και καταλαβαίνεις τι λέει ο Κινέζος;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:27
Χμ μέχρι το 9:10 έχεις ήδη δεί το Ψέμα 1 τότε. Κι εγώ τώρα το βλέπω μεταξύ reels, είμαι στο 1:18:00
Όχι δεν έχει citations, πρέπει να εμπιστευτείς τον εκφωνητή. Σε κάποια φάση κάποιος λέει ότι πρέπει να στρέψουμε το Λενινισμό εναντίον του Στάλιν, τη σοσιαλδημοκρατία εναντίον του Λένιν, και τελικά όλους κατά ολόκληρης της ΕΣΣΔ, αλλά δεν θυμάμαι ποιος είναι. Συνέχισε, αξίζει για το viewpoint.

Τέσπα, θα το δω όλο

- NoMoreLice
Από ότι κατάλαβα, σε αυτό το σημείο δεν εννοεί τις εκκαθαρίσεις του 36-38, αλλά εκκαθαρίσεις που έγιναν κατά την αποσταλινοποιηση.GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:40Πραγματικά δεν ξέρω τι βλέπω. Στο δεύτερο ψέμα μιλάει που για τον Στάλιν λέει πως ο Κhrushechev κατέστεψε 11 τσάντες με αρχεία που δείχνανε πως αυτός ήταν υπεύθηνος για το purge. Πήγη; Trust me bro.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:38Όχι ρε, διαλείμματα κάνω, δεν κοιτάω την οθόνη. Καταλαβαίνω ακουστικά μόνο βασικές λέξεις όπως Μαρξισμός (Μα κε σι τζου γι).
Τέσπα, θα το δω όλο
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

Σπασίκλες.GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:40Πραγματικά δεν ξέρω τι βλέπω. Στο δεύτερο ψέμα μιλάει που για τον Στάλιν λέει πως ο Κhrushechev κατέστεψε 11 τσάντες με αρχεία που δείχνανε πως αυτός ήταν υπεύθηνος για το purge. Πήγη; Trust me bro.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:38Όχι ρε, διαλείμματα κάνω, δεν κοιτάω την οθόνη. Καταλαβαίνω ακουστικά μόνο βασικές λέξεις όπως Μαρξισμός (Μα κε σι τζου γι).
Τέσπα, θα το δω όλο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το τελείωσα πάντως.

Δεν χρειάζεσαι παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:38Καταλαβαίνω ακουστικά μόνο βασικές λέξεις όπως Μαρξισμός (Μα κε σι τζου γι).
NoMoreLice έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 23:34Από ότι κατάλαβα, σε αυτό το σημείο δεν εννοεί τις εκκαθαρίσεις του 36-38, αλλά εκκαθαρίσεις που έγιναν κατά την αποσταλινοποιηση.GoBzi έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:40Πραγματικά δεν ξέρω τι βλέπω. Στο δεύτερο ψέμα μιλάει που για τον Στάλιν λέει πως ο Κhrushechev κατέστεψε 11 τσάντες με αρχεία που δείχνανε πως αυτός ήταν υπεύθηνος για το purge. Πήγη; Trust me bro.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:38
Όχι ρε, διαλείμματα κάνω, δεν κοιτάω την οθόνη. Καταλαβαίνω ακουστικά μόνο βασικές λέξεις όπως Μαρξισμός (Μα κε σι τζου γι).
Τέσπα, θα το δω όλο

Δες το ξανά. Το ότι ο Στάλιν ήταν ΓΓ δεν σημαίνει πως έπαιρνε μόνος του αποφάσεις για το κάθε τι. Ο Χρουστσόφ ήταν μεγάλο κεφάλι στο κόμμα, δεν κατέληξε τυχαία ΓΓ.
- Eθνικοκοινωνιστης
Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:30Λέει και για την κινεζική ενίσχυση στους μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν που πολεμούσαν τους Σοβιετικούς;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Βρε καλά οι ΗΠΑ. Αλλά και τα συντρόφια της Κίνας τους ενίσχυαν και τους εξόπλιζαν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 00:43Golden Age έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 22:30Λέει και για την κινεζική ενίσχυση στους μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν που πολεμούσαν τους Σοβιετικούς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μιχαλόβλακας ο νου γου μου ο ιστορικός
από Αγχίαλος » 02 Απρ 2024, 18:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος