....η διάσημη… εκφραστική ατονία του Βαγγέλη Μουρίκη συνθλίβει κάθε απόπειρα να κάνει το έργο επαφή με τον θεατή.
Κάποτε πρέπει να νιώσουν και οι ίδιοι οι ηθοποιοί πως το απλανές βλέμμα σε «pause» και η τεθλιμμένη μουγκαμάρα δεν αποτελούν δείγματα υποκριτικής δεινότητας και πρώτοι εκείνοι οφείλουν να επαναστατήσουν ενάντια σε σκηνοθέτες που τους ζητούν να επαναλαμβάνουν προηγούμενες κινηματογραφικές τους εμφανίσεις σαν «προσωπεία» αμηχανίας, μπας κι έρθει αυτή η ρημαδιασμένη η ώρα που θα καταλάβουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποιος είναι ο πραγματικά ατάλαντος!
Διότι αυτό το πράγμα δεν είναι παίξιμο. Και προσβάλλει αμφότερες πλευρές.
Με ευγένεια το λέω, μπορούσα και πολύ χειρότερα…
Χμμμμμμμμ.........
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απ την άλλη βέβαια όταν έχεις πρωταγωνιστήσει στα τρία μεγαλύτερα εργα του πιο παραγνωρισμένου σκηνοθέτη όλων των εποχών....στο γνωστό και άγνωστο σύμπαν
Χμμμμμμμ.......
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αν θες την γνώμη μου υπερτιμημένος ο ΜΟυρικής . Μόνο στο μικρό ψάρι μου έχει άρεσει που ήταν όντως ταμαμ για τον ρόλο .Και στον Βασιλιά γιατί μου είχε κάνει εντύπωση η θεματική όταν το χα πρωτοδει στα 14
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Αν θες την γνώμη μου υπερτιμημένος ο ΜΟυρικής . Μόνο στο μικρό ψάρι μου έχει άρεσει που ήταν όντως ταμαμ για τον ρόλο .Και στον Βασιλιά γιατί μου είχε κάνει εντύπωση η θεματική όταν το χα πρωτοδει στα 14
Ε.... παρέθεσε με να σου απαντησω
Γεγονός ειναι πως τους ''Απόντες'' όσες φορές και αν τους δω δεν τους βαριέμαι
και η ατάκα του Μουρικη (που ηταν παροπλισμένος μαρκόνης) με τα sos που ειχε πιάσει όταν ήταν στα καράβια, ειναι απ τις εμβληματικές του Ελληνικού σινεμά
Βασικα στις περισσότερες ταινίες της γενιάς του που έχουν λόγο ύπαρξης ....και δεν ειναι πολλές .....αυτός λίγο πολύ ήταν μέσα.....και του το δίνω
Απ την άλλη και ο Φραγκουλης δεν εχει άδικο
Μια αντίστοιχη συζήτηση θα μπορούσε να γίνει και στο νήμα του Ντελον...αν ο Ντελον ειναι καλός ηθοποιός ή εξυπηρετεί μανιέρα
Χμμμμμμ......
SpoilerShow
Ε.... παρέθεσε με να σου απαντησω
Γεγονός ειναι πως τους ''Απόντες'' όσες φορές και αν τους δω δεν τους βαριέμαι
και η ατάκα του Μουρικη (που ηταν παροπλισμένος μαρκόνης) με τα sos που ειχε πιάσει όταν ήταν στα καράβια, ειναι απ τις εμβληματικές του Ελληνικού σινεμά
Βασικα στις περισσότερες ταινίες της γενιάς του που έχουν λόγο ύπαρξης ....και δεν ειναι πολλές .....αυτός λίγο πολύ ήταν μέσα.....και του το δίνω
Απ την άλλη και ο Φραγκουλης δεν εχει άδικο
Μια αντίστοιχη συζήτηση θα μπορούσε να γίνει και στο νήμα του Ντελον...αν ο Ντελον ειναι καλός ηθοποιός ή εξυπηρετεί μανιέρα
Χμμμμμμ......
δίκιο έχεις για την παράθεση συγνώμη !
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.